Şimdi Ara

Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (18674. sayfa)

5 sn
373.846
Cevap
8.704
Favori
81.125.281
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1661 oy
Öne Çıkar
Giriş
  • Amazon'un sipariş geçtikten sonra fiyat düşürmesi yüzünden obsesif oldum. Kargodaki ürünün fiyatı yine düştü. Yenisini sipariş geçmeyeceğim. Geleni geri gönderip almaktan vazgeçtim tamamen. Rezillik bu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • johnny lenn kullanıcısına yanıt
    300 lira için alınmayacak risk bence

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ekksl6 E kullanıcısına yanıt

zahmetiniz için teşekkür

• ambalajı sorun değil de iade sorun o halde, teşekkürler Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] 

@b4s4y3v

• daniel_wellington D kullanıcısına yanıt

Bunu 10 siparişimin 7sinde yaşıyorum. Özellikle mama aldığımda illaki daha ucuz olacak şekilde ertesi gün satışa devam ediyor amazon. Satıcı ve gönderen kendisi bu arada söylediğim ürünlerde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mugetsuga kullanıcısına yanıt

Bitcoin borsası bile amazonun fiyatlarından daha stabil, daha öngörülebilir. Amazondan ürün almak kumar oynamak gibi bir şey.

• 1AcayipAdam kullanıcısına yanıt

2022 ekim ayında aynı ürünü amazondan 3000₺ almışım. Bana kafa atan bir ürün.

şaka maka hayatımda en iyi kazığı sanırım bu cihazdan yedim. o zamanki ödediğim para sanırım bugünün değeriyle 20000 in üzerindedir. şimdiye kadar aldığım hiç bir şeyin bu kadar değersizleştiğini hatırlamıyorum.Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] 

• nArc kullanıcısına yanıt

3399 lira tam 2 yıl önce soğuk bir geceydi. Tüm indirimli alımlarımı bertaraf etti 🤦‍♂️

evet altın'a oranladiginizda bugünün karşılığı 9000 tl ediyor,.ayni tongaya vaktiyle bizde düştük malesef

• kayamtky K kullanıcısına yanıt

Yardım bölümünde herhangi bir konu için tıklayıp "ilgili başlığı bulamadığım için buraya yazıyorum" derseniz hemen yardımcı oluyorlar, 14 günü de çoktan geçtiği için iadeyi hemen yaparlar, en kötü MH takip listesine alıp 1 gün içinde dönüş yapıyor.

Üründen memnun musunuz?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Airflaayer leri ne güzel sattilar ama bunlara , herkeste var bizde alalimmmmm.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU]
  • daniel_wellington D kullanıcısına yanıt
    Aynısı bende yasadim, kargoda iken aldığım ürünün fiyati baya bi düştü, hatta urun henüz kargoya bile teslim edilmemişti, Amazon u aradim, aradaki farkı iade edin veya bu ürünü iptal edelim, boşuna gelmesin dedim, o şekilde olmuyormuş ben indirimli fiyattan tekrar sipariş verdim, gelen ürünü de 2 gun sonra gelip aldilar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Ben de 2022 ekimde aldım ürünün fiyatı o zaman 166

dolar iken şu an 53 dolara satılıyor.

• frekans76 kullanıcısına yanıt

peki arkadaşlar henüz airfry almayanlara bunu önerir misiniz? gerçekten herşeyi kolaylaştıracak, büyük fırın ve mini fırını boşa mı çıkaracak?

bir de benzer fiyata Philips 4L model de gördüm, bir tık pahalısına, hangisini almalı?

• abduri A kullanıcısına yanıt

Airfryer ların hemen hemen hepsi aynı. Ben alırken büyük olmasına dikkat etmiştim. Pişirme haznesi ne kadar büyükse o kadar iyi. Yui M30 kullanıyorum ben gerçekten büyük ve çoğu şey rahatlıkla sığıyor içine. Alırken haznenin büyük olmasına dikkat edin yeter

• abduri A kullanıcısına yanıt

bizim evde yemekleri ebeveynler yapar gördüğüm kadarıyla fırın ve mini fırın boşa çıkmış değil ama airfryer fırınlardan daha çok kullanılıyor. çok kullanışlı olduğu için yazın oturdukları ev içinde aldılar. cosori en popüler markalardan biridir ama haznesi ne kadar büyük bilemem. belki 1 2 kişi için idealdir ve daha faazla kişi için daha büyük haznelilere bakmalısınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phalantan -- 13 Ocak 2025; 9:35:24 >
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.