kargo tesliminde kapıda ayrıyeten ek ücret ödeyenler göndericisi amazon olmayanlar mı oluyordu hocam? |
Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (18708. sayfa)
-
-
75 gün monitoru kullanmis sonrada iade etmis . Evet bi kampanya olmus kasimda , sorunda yasamissin ama öyle veya böyle iade tanimlamaya calismislar. Kalkipta 75 gun boyunca kullanilan bi urunu iade almalari bilemiyorum.
Her firmada ,her kurumda sorunlar olabilir ama amazon bu ulkede asiri suistimal ediliyor. Kalkip bide marifet gibi anlatmis kullandigi monitorun iadesini.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam onlarda sözünde dursalarmiş, herkese farkli yaklaşmasalarmış.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Amazon bu ürünleri Amazon Depo satıcısı altında ikinci el durumuna göre satıyor.
Yani bazı arkadaşlar olayı tam okumadan anlamadan bana yüklenmiş ama kusura bakmasınlar kendileri aynı durumda olsa farklı bir şey yapmazlardı.
Hakem heyetine vermeden önce defalarca iletişime geçip niyetim iade etmek değil sadece aradaki söz verilen farkı istedim. Yaptığım işlem iyi niyeti suistimal değil aksine benim ilk baştaki iyi niyetimi suistimal ettiler.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hayırlı olsun. aynı ayakkabı bende de var ve çok memnunum. rain ready harikadır. güle güle kullanın
-
Ses kayıt için Kondenser Mikrofon arıyorum
Tavsiye varmı
çünkü kalite kalmamış hiçbirinde
ayarğımda terrex var yıllar önce aldığım acayip memnunum geçen yıl kardeşime aldık su alıyor kenarı açtı doğrudürüst giyilmediği halde
gönderdim ve büyük ihtimalle red yiyecek adidastan çünü herkesi reddediyormuş şikayetlerde öyle
asics aldım 3 farklı çift bay bayan ama hepsi yırtıldı neyseki morhipo sorgusuz iade aldı
nike aldım 3 farklı çift hepsinin kumaşı yırtıldı kat yerinden red yedi uğraşmadım şikayetle artık nike almıyorum o yüzden
bunların hepsi son 2 senede oldu
15 yıldır sadece şiddetli kartlarda kullandığım salomon bot var hala taş gibi ama yeniler nasıl korkuyorum
morhipodan alıp 8 senedir kullandığım ayağımdan neredeyse çıkarmadığım şuan artık yeter diye köyde giyerim diye bıraktığım merrel var hem annemde hem bende yırtılmıyor 10 yıl daha gider ama amazondan aldığım merrel hiç o hissiyatı vermiyor açıkçası ne zaman yırtılacak diye bekliyorum şuan
-
ben fiyatının düştüğünü gördüğüm her ürünü tekrar sipariş edip eskisini gönderdim bunu yapacakalrını bildiğimden
bazılarında zorluk çıkardılar işi uzattılar yoğunluktan ama hepsini kimisi 1-2 gün kimisini 20 25 gün arasında paramı aldım
ama 1 aydan uzun süredir bi kargomu kaybettikleri için iademi yapmıyorlar
her sferinde bir bahane ile yeni bişey uyduruyorlar
dün arayacaklardı güya ama arayan soran yok tabii
amazonun işi bitmiş
-
Amazon gerekli ödemeleri sipariş esnasında alıyor diye, siparişi bölmeden tek siparişte alsam mı diye düşünüyordum. Tavsiyeniz üzere bölerek sipariş vereceğim. Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ediyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben de sırf kargo ücreti yazmasın, bendekini iade alacaklar ikinci el atıp zarar etmesinler diye farkı bekledim.
Bundan sonra kendi istedikleri şekilde yaparım.
evet satıcı ve gönderici amazon dışında ise aliexpress gibi gümrük sunum, damga vergisi, gümrük vergisi vs ücretini ptt görevlisine kapıda ödüyorsunuz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Amazon prime artık Amazon Almanya vd'lerinden Ücretsiz kargolu sipariş sağlamıyor mu Türkiye'ye
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
valal bu saatten sonra hiç umrumda değiller
bende öyle düşünüyordum bi önceki indirimde aynısını bana yaptıalr bu indirimde her düşeni iade ettim
az öncede son durumum için tekrar aradım aynı mavalalr onu göndermedin bunu yazmadın
3 gün önceki mh demedi bunu ama deyince tık yok
yine yazdılar bi yere 2 gün sonra dönserler vs dediler ama önceki mh nin tavsiyesine uyarak hakem heyetine şikayet oluşturdum
uğraşamam artık
-
Amazon bu fiyat farkı iade olayını tamamen bitirmeli.Bizim milletimize ne yapılsa yaranılmıyor gerçekten.
bir de gelip pişkin pişkin ağlamaları yok mu.
Şu konuya her girdiğimde Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın diyorum.Gerçekten ibretlik.
-
bencede bitirmeli
insanları kandırıp süründürmenin anlamı yok
insanlar güveniyor alıyor
o ne yapıyor sonra yan çiziyor ve bu durumda suçlu biz mi oluyoruz yani
böyle yapıp insnaları mağdur edeceğine hiç yapmasın tabii ki
-
THH başvurunuzda alışveriş ile ilgili nasıl bir gerekçe ve talepte bulundunuz? Üründe kusur/hata olmadığını anladığım için meraktan sordum. Para iadesi politikasının THH'ye başvuru sırasında ürünün kusur içermemesi nedeniyle ne şekilde işleme alınacağını merak ettim ama Amazon başvuru değerlendirmeye alınmadan haberdar oldukları an size iade ödemesi teklifinde bulunmuş 3000₺ kadar anladığım kadarıyla.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 19 Ocak 2025; 22:42:55 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
teşekkür ederim hocam yorumunuzun çok faydası oldu siparişimde
-
Amazon’un fiyat farkı kampanyasını ve satınalma aşamasından sonra iletişime geçtiğimdeki diyalogları gerekçe gösterdim. Amazon bu kampanyasında her müşteriye ayrı davranmış, kimisine fiyat farkı vermiş kimisinden ürünü iade almış. Bana gelince hiçbirisini yapmadılar.
Bu sebeple thh’ye verdim. Henüz karar çıkmadan Amazon kendi içerisinde bu durumu incelemiş ve bana dönüş yaptılar. Thh’ye vermeden önce en son biz size yardımcı olamıyoruz diye dönüş yapmışlardı.
amazonScrikss Office Full Point Pop Versatil Kalem 0.5 Mm 12'li Ambalaj Pembehttps://www.amazon.com.tr/dp/B08BMFJ67N/?coliid=I28YBI6GUSFJH8&colid=15QQYO6IYN0CF&psc=1&ref_=list_c_wl_lv_ov_lig_dp_it
Scrikss full point 0.5 kalem 12li paket
412 tl stok 8
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X