< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (18709. sayfa)
-
-
Adidas ilk terrexler efsane 10 senedir duruyor tank gibi ayakkabı.
Yeni ürünlerin plastik malzeme uyduruk durduğu yerde çürüyor. 3 sene giy gel yenisini al politikasını doğayı koruyalım falan filan ayağına ucuz malzemeyi iteliyorlar.
-
Amazon müşteri hizmetlerine hiçbir konuda güven duymuyorum.Şöyle ki bazı olaylardan bir haberler kesinlikle bizler kadar bilgi sahibi değiller.
Başıma gelen bir olayda;karttan tutar çekildiği halde ödeme aracını güncelleyin hatası vermişti tekrardan güncelledim bu kez de mükerrer çekim yaptı.Baktım olacak gibi değil iptal ettim siparişi.Bu sefer de iki kez çektiği ödemenin birini iade etmiş diğeri provizyonda bekliyor.Üstünden 10 gün geçti halen peovizyonda.Bakın dedim ortada sipariş yok karttan mükerrer çekildi geri iade edilmedi provizyonda halen bekliyor demezler mi birkaç gün daha bekleyin size dönüş sağlanacak.Söver misin sever misin?
Ben de bankayı arayarak durumu bildirdim zor bela provizyondaki çekimi iptal etti banka.Amazondan ne bir haber ne başka bir şey onlara kalsa kalacak öyle.Müşteri hizmetleri sanırsam home office çalışanlar.Koordinasyon çok zayıf.Yurtdışından sipariş verdiğim gönderi de gümrükten geri dönünce bir ay uğraştırmışlardı parayı iade etmek için.Bir diğer olay da iade etmemin üzerinden 15-16 gün geçmiş halen depoya ulaşmadı olarak görünüyor sistemlerinde bu sebeple iadesi de yapılmıyordu tutarın.Bu sefer yine arayıp çözmek durumunda kalmıştım.Velhasıl;
Türkiye'ye giriş yapan,kalitesini yitiriyor nedense.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kasım ayında 19.495 tlye aldığım Inglesina Trilogy (piyasada 40.000 tl) sonrasında 18.999 tl oldu aradaki farkı iade etmediler bende ürünü yeniden alıp eskisini iade ettim. Ardından bu kez Aralık ayında 16.850 tlye düşürdüler yine iade yapmadılar ben de ürünü yeniden satın alıp tekrar iade gerçekleştirdim. Şimdi de 15.750 tlye düşürmüş. Yeniden satın aldım, eskisini yine iade edeceğim. Amazon’un kesinlikle çalışma mantığını anlamış değilim. Defalarca kargo ücreti de ödüyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okkenstein -- 20 Ocak 2025; 0:23:19 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynı ürünü takip ediyorum daha da düşer mi artık bilemedim. Bu arada şasi kısmı beyaz mi geliyor füme mi? Resimlerde iki renk de görünüyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Amazon bitcoin borsasından beter. Bir gün 3 liraya satıyor, 1 saat sonra 5 liraya, sonraki 1 saat 2 liraya. İşi gücü bırakıp dip fiyatı bekleyeceksin de alacaksın.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
100% katılıyorum
tüm bedenler 214TL
amazonGiorgina Ferri Likralı 6'lı Kutu Premium Günlük Kullanıma Uygun Yazılı Bayan Tanga Külot Gloria (G-010 F, XXL)https://www.amazon.com.tr/dp/B0CVQPYDW3?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_titleedit : kendim için aldım çok memnun kaldım , ürün zaten unisex .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 25 Ocak 2025; 3:51:42 > -
Bir tarafı tamamen pencere olan oldukça aydınlık bir odada sadece gündüzleri izlenmek üzere minimum 65 inç kaliteli bir tv bakınıyorum. Yan açılardan da güzel görünmesi önemli. Bütçe max 80-100bin. Önerisi olan var mı?
65S95C olabilir.
https://www.rtings.com/tv/reviews/samsung/s95c-oled
amazonda D modeli var 120 bin.
www.n11.comSamsung 65S95C 65" 4K Ultra HD Smart OLED TV Fiyatları ve Özelliklerihttps://www.n11.com/urun/samsung-65s95c-65-4k-ultra-hd-smart-oled-tv-38801056?magaza=tvdunyasi&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel#unf-review
-
Benimki gri geldi
Hocam, bir fıkra ile anlatayım;
quote:
Mevsim yaz.
Fransa’da Riviera kıyısında küçük bir kasaba.
Yaz sezonu, ama günlerdir yağmur yağıyor, sokaklar bomboş.
Herkesin borcu var, kredi ile yaşıyorlar.
Yabancı bir turist geliyor, resepsiyona 100 dolar bırakıp odaya ve otele bakmaya gidiyor.
Otel sahibi parayı alıp, kasaba olan borcunu ödüyor.
Kasap 100 doları kaparak hemen toptancıya olan borcunu vermeye gidiyor.
Toptancı büyük bir sevinçle parayı alıp, kriz nedeniyle “veresiye hizmet veren” son defa birlikte olduğu hayat kadınına götürüyor.
Hayat kadını da parayı alıp aynı otele giderek, oraya olan borcunu ödüyor.
Ve o anda yabancı turist dönüyor, odayı ve oteli beğenmediğini söyleyip 100 dolarını alarak kasabayı terk ediyor.
Şimdi buradaki turist gibi, sizin para da ödemesi alındıktan sonra 4 defa çevrilip, 20 bin lira ile 80 bin liralık hacim yarattırıyor.. 15 gün sizin para kullanılıyor ve iadesi yapılıyor..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam öncelikle tebrik ederim, hakkınızı sonuna kadar arayıp almışsınız, çok beğendim umarım forumdaki diğer arkadaşlar da feyz alır, genelde buradaki arkadaşlar hakkını arayanları amazondaki hisseleri değer kaybedecek diye sevmezler, fakat siz hem hakkınızı almışsınız, hem de buradan açıklayacak medeni cesareti gösterdiniz, helal olsun.
Benim aklıma takılan iki soru var, birincisi tüketici hakem heyeti sizin dosyanızı karara bağladı da amazon öyle mi döndü size, yoksa amazondan savunma istedikleri zaman mı dönüş yaptılar?(3 ayda sonuçlandırmaları şaşırdım açıkcası.)
İkinci sorumda da, neden iadeyi tercih ettiğinizi sormak istedim.. Malum enflasyon yüksek, bu üç aylık süre içersinde monitörün fiyatı artmadı mı? Yani normalde 3 bin lirayı almak daha karlı olmaz mıydı, sizin 39 bin liranızın alım gücü aynı kaldı mı? Size yine benzer özelliklerde bir monitör alabiliyor mu, yoksa yaşadıklarınızdan ötürü zarar edecek olsanız da iade etmek mi istediniz?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
2023 ocak ayında kaybettikleri kargomun iadesini Mart ortasında alabilmiştim.. Buraya yazınca da dikkate alınmamıştı.. MH’nin elindeki yetkileri çok sınırladılar, yetkili bir MH temsilcisine ulaşana kadar tekrar tekrar arama yapmak gerekiyor maalesef..
ya arkadaşım şu bakış açınızı inanın ki anlamakta zorlanıyorum.. Yani adam hakkını arayıp kullanmış, tebrik edeceğinize şimdi o monitörü bize satarlarsa ne yaparız diye adama saldırıyorsunuz..
O monitörü size durumu hakkında sizi bilgilendirmeden satamaz amazon, Türkiye Cumhuriyeti Kanunları bunu yasaklıyor, ne demek ”niye iade ediyorsun, o monitörü şimdi bana satacaklar* Alemin tek enayisi siz misiniz, almayın efendim.. Almayın ki amazon da böyle ürünleri yeni diye satmayı bıraksın..
Esas sizin yüzünüzden ben traş makinesi alamıyorum amazon’dan.. Kullanılmış, kıllı kıllı makinayı yeni diye gönderiyor amazon, buradan iade eden adama sövüp, makinayı kullanmaya devam ediyorsunuz.. Yapmayın yahu, iade edin, iade edin ki bıraksınlar bu işleri..
Amazon müşteri hizmetleri artık THH iteklemesi ile çalışıyor. Ben de başvurdum. Amazondan savunma istenince benimle irtibata geçtiler bizi THH şikayet etmişsiniz diye. O güne kadar onlarca mail, görüşme vs. dönüş yapmamışlardı. Kimse üşenmesin. THH savunma isteyince hemen gerekeni yapıyorlar. O da şimdilik. İleride karar da beklemeye başlarlar.
-
Doğru açıdan gördüğünüz için teşekkür ederim.
THH’den savunmaları istendi, 16 gün sonra benimle iletişime geçtiler. Bence kararı beklemediler, thh dosyaları ile ilgilenen birim kim ise inceleyip müşteriye dönüş yapıyor.
Monitör şu anda 36.000 civarına zaten satılıyor, hatta bu ay amazon’da farklı satıcıda 34.000’e kadar düştüğü oldu. Yani kasım indirimi diye biraz bindirim olmuş.
Ama asıl sebep bu kadar uğraştırdıkları için onlardan aldığım üründen soğuttular. Zarar etsem de hakkımı savunurum.
helal olsun hakkınızı sonuna kadar savunmuşsunuz fiyat farkı fazla olunca amazon'da katakuli işlere başvurmuş uğraşmasanız üstüne yatacaklar anlaşılan, iyi olmuş bunlara, bundan sonra benzer süreçlerde bende direk THH'ye başvuru yapacağım.
“Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir.”
aldığın ürünün fiyatı düştüğünde iade et tekrar al saçmalığına amazon bir son vermeli artık
-
Forumdaki bazı arkadaşlar şimdi bize satacaklar diyor. Amazon fiyat farkı vermeyip iadeye zorladığı sürece iade ürünleri satmaya devam etmesi normal.
Suçu bende değil Amazon’da arayın lütfen.
Salomon 474675 Xa Pro 3D V9 Outdoor Yeşil Erkek Ayakkabı
2.907 TL (46.5 numara)
amazonSalomon, Erkek, XA PRO 3D V9, Patika Koşusu Ayakkabısı, Siyah, 46.5https://www.amazon.com.tr/dp/B0CBSWG14B
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X