sıkıntı kendilerinde başlıyor sen ürünü alıyorsun kampanya döneminde, aldıktan sonra fiyatı düşüyor sonra diyorsun bak ürünün fiyatı daha da düştü sonra gidip iade et tekrar al diyorlar ya kardeşim sen iyimisin ne diye boş yere iade edeceğim neden ya, bu hem sana zarar hem de satıcıya hem de müşteriye durduk yere iade süreciyle uğraşıyor amazon bu politikalarından ötürü günden güne bu ülkede çok tutunamayacak gibime geliyor, amazon'un en güzel yanı yurtdışı alışverişleriydi o da komple kapandı gibi bir şey, bunu diyeceğimi hiç düşünmezdim ama HB'nin bir çok süreci daha işlevsel ve kolay ilerliyor. en azından git iade et tekrar al demiyor neyse o < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerosol 34 -- 20 Ocak 2025; 11:23:42 > |
Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (18711. sayfa)
-
-
Pilsan 03 581 Master Bloklar, Çok Renkli
480 TL
-
Bicycle® Rider Back International Jumbo Index Playing Cards
298 TL
amazonBicycle® Rider Back International Jumbo Index Playing Cardshttps://www.amazon.com.tr/dp/B001CK7YCO -
Pasabahce Draft Bira Bardağı, Sade, 250 ml, 6 Parça
160 TL
-
Steelpen Carens Serisi 263 Bordo Tükenmez Kalem +Versatil Kalem
1.053 TL
amazonSteelpen Carens Serisi 263 Bordo Tükenmez Kalem +Versatil Kalemhttps://www.amazon.com.tr/dp/B07Q8JVS2W -
Ultenic K20 Airfryer, Çift Bölmeli Fritöz, 8 Litre XXL, 2850 W, Siyah
2,999 TL
www.amazon.com.trUltenic K20 Airfryer, Çift Bölmeli Fritöz, 8 Litre XXL, 2850 W, Siyahhttps://www.amazon.com.tr/dp/B0B4ZTBHPN -
adidas TRACEFINDER W Spor AyakkabıKadın
36 - 38 numaralar
1.599 TL
-
GÖNDERİR B0626ÇantaKadın
834 TL
-
Chuba Erkek Balıkçı Yaka Selanik Örgü Spor Triko Kazak 21W318
399 TL
amazonChuba Erkek Balıkçı Yaka Selanik Örgü Spor Triko Kazak 21W318 (Siyah, S)https://www.amazon.com.tr/dp/B0BWK8ZWTG -
quote:
Orijinalden alıntı: erakan
ya arkadaşım şu bakış açınızı inanın ki anlamakta zorlanıyorum.. Yani adam hakkını arayıp kullanmış, tebrik edeceğinize şimdi o monitörü bize satarlarsa ne yaparız diye adama saldırıyorsunuz..
O monitörü size durumu hakkında sizi bilgilendirmeden satamaz amazon, Türkiye Cumhuriyeti Kanunları bunu yasaklıyor, ne demek ”niye iade ediyorsun, o monitörü şimdi bana satacaklar* Alemin tek enayisi siz misiniz, almayın efendim.. Almayın ki amazon da böyle ürünleri yeni diye satmayı bıraksın..
Esas sizin yüzünüzden ben traş makinesi alamıyorum amazon’dan.. Kullanılmış, kıllı kıllı makinayı yeni diye gönderiyor amazon, buradan iade eden adama sövüp, makinayı kullanmaya devam ediyorsunuz.. Yapmayın yahu, iade edin, iade edin ki bıraksınlar bu işleri..Kafan mi guzel? Kullanip iade hakki olmasa sana nerden gelecek kullanilmis cihaz? Amazon calisani surdaki tras makinasini kullanip tras mi olayim diyor..:) neyse uzatmiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Yetkisiz bir taraf hesabınıza erişmiş olabilir.
Bilgilerinizi korumak amacıyla şu işlemleri gerçekleştirdik:
-- Hesabınızın parolasını devre dışı bıraktık.
-- Bu kişinin yaptığı tüm değişiklikleri geri aldık.
-- Bekleyen tüm siparişleri iptal ettik. Bu siparişler için aldığınız doğrulama e-postalarını dikkate almayabilirsiniz.
-- Hesabınızda İki adımlı doğrulamayı devre dışı bıraktık. Hâlâ etkinse Amazon'da sıfırlayın ve uygunsa etkinleştirin.
Tüm bu işlemlerin gerçekleşmesi için lütfen 2 saat bekleyin.
2 saat sonra parolanızı sıfırlayabilir ve hesabınıza yeniden erişebilirsiniz
Dün her zaman kullandığım cihazdan normal zamanda yaptığım gibi sipariş verirken üyelikten çıkış yaptı.Üstte yazanların olduğu mail geldi.
2 saat bekledim parolayı sıfırlayıp giriş yaptım fakat sipariş verdiğim ürünün fiyatı 2 katına çıkmış
Bu yetmezmiş gibi siparişlerim sayfası boş çıkıyor filtreleme yapsamda hiçbir siparişi göstermiyor
Yolda olan siparişlerime erişemiyorum
Amazon çok bozdu , alternatifi olsa alışverişi bırakacağım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Tascam Tm-82 Dinamik Vokal ve Enstrüman Mikrofonu
1.209 TL
-
-
Arkadaşlar selamlar. Bir şey soracağım altta ki ürünü almıştım ayın Ocak 3 ünde.
Siparişlerim kısmında da 5 Şubat 2025 tarihine kadar iade edilebilir diyor. Bunu şuan koşulsuz şartsız iade edebilir miyim.?
İade nedenim açıkçası. Elime tam oturmadı ve dpad tuşları acayip sesli. + Olarak steam xbplay üzerinden Xbox oyunlarını oynamak için aldım ama devamlı hata veriyor o uygulama öyle olunca da gamepad i kullanamıyorum..
https://www.amazon.com.tr/dp/B0D736BCNM?ref=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_7M0PB80JFZYKZZEYWYBN&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_7M0PB80JFZYKZZEYWYBN&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_7M0PB80JFZYKZZEYWYBN&starsLeft=1&skipTwisterOG=1&newOGT=1
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Etmez, amazon bunu çok sık yapıyor. Ya iade edin açılmamış paketleri ya da yeniden sipariş verin ve ortalamayı düşürün fiyat olarak ama elinizde çok fazla ürün olacak bu sefer de.
-
Böyle bir durum olur ise faturaya bakıyorum ben, eğer faturada ürünün seri numarası yoksa, ikinci satın aldığım ürünü ilk ürün yerine gönderiyorum, böylelikle vicdanım da rahat ediyor..
Eğer faturada seri numarası var ise el mecbur kullanmış olsam da iade ediyorum..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu masaüstü pc ye herhangi bir cihaza ihtiyaç duymadan bağlanılırmı acaba
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İşte burada tüketiciyi yanıltıcı davranıyor amazon, ana sayfanın ve alt sayfalarının her yerine “FİYAT GARANTİSİ ÜRÜNÜN FİYATI DÜŞER İSE ARADAKI FARKI İADE EDİYORUZ”, diye büyük harflerle yazıp, kampanyalar sayfasına gidince küçük harfler ile “iade ediyoruz ama, bizim fırsat diye tanımladığımız ürünlerde geçerli bu indirim, sitedeki bütün ürünleri kapsamamaktadır” diyor.. Böyle olunca da insanlar fırsat ürünü olmadığı halde indirime giren ürünü iade etmiyor aradaki fark iade edilecek diye..
Sonra sizin aldığınız bir ürün fırsat ürününe çıkıyor, siz de bilinçli bilinçli hah bak bu fırsat ürünü oldu farkı öderler diyorsunuz, yine ödemiyor.. Neymiş siz alırken fırsat ürünü değilmiş..
Yani nalıncı keseri mübarek, hep bana, hep bana..
Froud mekanizması tetiklenmiş hocam, müşteri hizmetleri ile görüşün, hesap uzmanı geri getirebilir sizin hesabı ancak.. Geçmiş olsun..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erakan -- 20 Ocak 2025; 14:43:18 >
O kadarına bizim de aklımız çalışıyor kardeşim, iade ürünü satmaması lazım diyorum ben de zaten.. İade eden adam, bunu geri al da @fth‘ya itele diye mi gönderiyor.. Sizin kafanıza göre hiç bir koşulda iade olmaması lazım zaten, her şey kesin satış olacak.. Hayır açıp amazon hesabına baksam, benden çok da iaden vardır, sorsam ben kullanmadan iade ediyorum dersin.. Ya madem kullanmadan sıkıntıyı anlayıp iade edebiliyorsun, o zaman niye sipariş geçiyorsun kardeşim, hem kargo masrafı, mazot masrafı, elektrik masrafı.. bunlar hep masraf..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X