arnica GH26253 Diamond Tost Makinesi Mor 1.850 TL |
Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (18775. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Ürünü geri yolladinizmi . Bunu müşteri hizmetleri ile görüşün eğer ürünü yollamadi iseniz ürün gitmeden incelemeden para yatmaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ingenuity Beanstalk Baby to Big Kid 6'sı 1 Arada Mama Sandalyesi, Yenidoğandan 5 Yaşına Kadar - Ray
5.466 TL
amazon
Ingenuity Beanstalk Baby to Big Kid 6'sı 1 Arada Mama Sandalyesi, Yenidoğandan 5 Yaşına Kadar - Rayhttps://www.amazon.com.tr/dp/B08VCLQCWF -
Carrera Go Paw Patrol - Hazır Yarış Resc. | 20062535
2.616 TL
-
Solo Tuvalet Kağıdı Bambu Katkılı 12'li: 65TL
-
Esbit Majoris Paslanmaz Çelik Yemek Termosu, 280 ml
890 TL
-
Karaca Home Cool Touch Stripe Çift Kişilik Nevresim Takımı Beyaz
1.540 TL
amazon
Karaca Home Cool Touch Stripe Çift Kişilik Nevresim Takımı Beyazhttps://www.amazon.com.tr/dp/B0CM3ZVTSJ -
Nektar Widiflex Usb Bluetooth Midi Konektör
2.313 TL
-
Bu alınan ürünlerde fiyat düşmesi olursa farkı hangi durumlarda iade ediyorlar? Ara sıra aldığınız ürün ucuzladı deyip iade gelmişti. Şimdi de dün aldığım ürün daha kargo gelmeden 150 lira ucuzlamış. Kesin olarak iade yaparlar mı yoksa müşteri hizmetlerine mi söylemem gerekiyor? Veya garanti olsun diye yeniden sipariş verip, dün aldığım ürün üzerinden iade mi açmalıyım?
-
Ürünü yolladım bugün teslim edildi gizala Türkiye ye hocam . Yine de müşteri hizmetlerine yazmama gerek var mı Amazon a direkt
Geçenkini kaçırmıştım hocam bu sefer yakaladım sağolun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kampanya dönemi harici iade yok gerçi ben ozamanda iade edip tekrar alıyorum
2 gün önce ayakkabı aldım bugün 250 tl ucuzlamış tekrar sipariş verdim eskisine iade talebi açtım
eskiden iade ediyordu artık takip edeceksin her aldğın ürünü
-
Teşekkürler, ben de yeniden sipariş edeyim o zaman.
-
Sorabilirsin 5 dakikani alır emin olursun en azından
Aynen hocam sordum aradım onayla ilgili bir şey görülmüyor. Biz yine de mesaj atalım size 48 saat içinde dönerler m iade ile ilgili bir sorun olursa yardımcı oluruz dediler ama forma iade yi kabul etmez ise olurlar mı bilmiyorum:)
güncel kod ne var arkadaşlar geçen biyerde okudum ama bulamıyorum
-
para iadesinin birkaç hafta süreceğini de unutma
-
Aşağıdaki oyuncağın fiyatını iyi gördüm (diğer sitelere göre). Bir akrabamın bebeğine hediye aldım.
911 TL
amazon
Baby Einstein Cal's First Melodies Magic Touch Ahşap Piyano Müzikli Baby Oyuncağı, 6 Aylık ve Üzerihttps://www.amazon.com.tr/dp/B093FBW2QM?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title -
İade talebi dediği, sizin iade formunu doldurup göndermeniz..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
14 gün içinde iade ederler, sıkıntı yok, hepimiz öyle yapıyoruz iadeleri..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X