Alamayan varsa akakceden aratabilir. Daha uyguna var. |
Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (18833. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Şimdiden hayırlı olsun, güle güle kullanın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sağol hocam
-
Efsane bir alışveriş olacak gelirse. Senenin sıcak fırsatlar kazananı olabilirsiniz. Kargodan çağırma imkanları varsa geri çekebilirler diye düşünüyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Weisanstein -- 15 Şubat 2025; 16:43:18 > -
Nedir bu hocam
bide merak ettiğim bir şey var senin nezdinde söylemiyorum ama ucuz bir ürün geldiğinde insanlar onu paylaşmıyor kendine ulaşınca buraya atıyor fesatlık doluşmuş
-
Oyle bir sey olamaz. Yani gelirse, gelir ek ucret olmaz. Hayirli olsun))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstarica -- 15 Şubat 2025; 17:23:47 >
O daha uyguna satanlarınki orijinal mi ithalatçı penta teknoloji garantili mi orası şüpheli.
Ürün linkini atabilir misiniz merak ettim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
linki paylaşan a sordum şimdi.Sahte kargodur dedi.Bakalım p.tesi ne göstercek
-
Bu sanırım
amazon
Lenovo V15 Amd Ryzen 7 5825U 16GB 512GB SSD Freedos 15.6" FHD 82TV009DTXA198https://www.amazon.com.tr/Lenovo-Ryzen-5825U-Freedos-82TV009DTXA198/dp/B0DJBXWV8N/ref=zg_bs_c_computers_d_sccl_2/261-0719201-2334664?pd_rd_w=S9Wqs&content-id=amzn1.sym.230e5d6a-5c1f-4947-ae67-84f2322f6a41&pf_rd_p=230e5d6a-5c1f-4947-ae67-84f2322f6a41&pf_rd_r=3X5AQN95153Q3MS1YXM3&pd_rd_wg=ItHdS&pd_rd_r=f703f56d-1b3a-4317-80e0-e7f46a55fb44&pd_rd_i=B0DJBXWV8N&psc=1
-
evet hocam
-
İdefixde uygun diye bir satıcıdan logitech mouse almıştım ürün sahte çıktı. Müşteri hizmetleri bizim satıcılarımız yapmaz tarzında konuşup ürünün sahte olduğunu Türkiye Distribütörü ile görüşüp kanıtlayın öyle iade alalım demişti. Şikayetvar'a yazdım ancak öyle iade aldılar. Çok satılan modellerin sahtesi de çok fazla.
-
Gelişmeleri bekliyoruz hocam 😄
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam xxl bulamıyorum. Aldıklarım dhaa takınca yırtılıyor. Yok mu bu markanın xxl olanı
Bende steelseries arctis 9 kulaklık pedi arıyorum
-
-
Ülke ortalamasında bir kullanıcı olduğumdan xxl hakkında bilgim yok.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Gerçek hocam ithalatını Amazon yapıyor sanırım o yüzden uygun oluyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X