Güzel fiyat, bizim bebeğe kullanıyoruz yedeklemiş oldum. Teşekkür ederim |
Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (18975. sayfa)

-
-
ASUS ZenWiFi Pro ET12 Wi-Fi 6-Gaming-Ai Mesh-AiProtection-Bulut-VPN-Kablosuz Ağ Dağıtım Mesh Sistemi (Siyah İkili Paket)
30.494 TL
amazon
ASUS ZenWiFi Pro ET12 Wi-Fi 6-Gaming-Ai Mesh-AiProtection-Bulut-VPN-Kablosuz Ağ Dağıtım Mesh Sistemi (Siyah İkili Paket)https://www.amazon.com.tr/dp/B09VCLFMJW -
HyperX Cloud Mini - Oyun Kulaklığı (Lavanta)
1.269 TL
-
HyperX Alpha Kablosuz Oyun Kulaklığı
6.221 TL
-
JACK & JONES JJOLIVER BOMBER Mont Ceket Erkek
969 TL (S)
-
Merhaba.Bazı kişiler amazon bozdu o bu diyorlarya katılmıyorum genel olarak buna,bozuk olan bizim toplum.Bizim insanımız yamyam ruhlu,bir çoğuda sıcak fırsatlarda cirit atıyor.Baştan soa suistimal ediyor.Yapıyorsa bile algoritma kara listeye almıştır ,o kadar iyi niyeti suistimal etmiştir.Bazen utanıyorum iade eder iken ayakkabıda misal olmayan numarayı iade eder iken ancak bizim topraklardaki utanma terk edileli çokk uzun zaman olmuş bakın palas pandırasa görürsünüz.Bir gün ayakkabı almıştım numara küçük geldi bir numara büyüğünü aldım aynısının iadede istedim.Babama bıraktım iade için paketi ,2 sefer gitti mng ye almadılar kodla.aradım mh i,açıkladım.Amazon sizi çok yorduk ayakkabı sizde kalsın ücretinizide iade edelim dedi,cidden utandım,teşekkür ettim.Bir tanıdığıma hediye ettim amazonun hediyesini.
Yani ne yapsın bir şirket daha.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi froster2006 -- 12 Mart 2025; 15:18:33 > -
Dostum gecen cuma 17 bine aldigim tv 16 olmuş.kapali kutu duruyor.iademi yapip 1000 lira fazla vermiycem.
Millete dert oldu yok turk toplumu yok falan filan,millet ruh hastasi yeminlen.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba arkadaşlar Greenote GC60 hortum spiral yırtılması sorunu yaşayanlar için sonunda ürünü söküp yırtılan spiral boruyu değişim yaptım. Spiral boru 30 mm çapında ev tesisatlarında kullandığımız borulardan birkaçı uyuyor. Yalnız değişim yapacağınız bölüme ulaşabilmek için komple turbo süpürgeyi sökmeniz lazım. Biraz el beceriniz ve tornavida kullanmışlığınız varsa halledebilirsiniz. Hortumun geçtiği vidalı bölümleri sökümden sonra yanınıza alarak hırdavatçıya götürüp oradaki spiral borularda deneyin. Mutlaka birisi olacaktır. Aralarında milimetrik ölçü farkları var. Ben 60 cm kadar satın
aldım 25 TL tuttu. Yırtıldıkça değişim yapacağım. Fikir olması açısından söküm ve tamir esnasındaki fotoları koyuyorum. Söküm yaparken sabırlı olun. Tırnaklı yerleri yavaş yavaş kırmadan çıkarınız. İyi temizlemeler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkuvaz33 -- 12 Mart 2025; 14:33:35 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Valla iyi uğramışsın hocam gsc 50 lerdede oluyormu bu problem ?
-
Umarım olmuyordur. Daha doğru dürüst kullanmadan bu problemle karşılaştık. Araştırınca birçok satın alan kişinin aynı problemi yaşadığını farkettim. Yerli yetkili servis aldırmadı. Firmaya ulaştığımda iyi niyetle firma yetkilileri 2100 TL iade yaptılar. Bu paraya turbo başlık alınmaz gerçi stoklarda da yok. Mecbur tamir etmek zorundaydım. İlk etapta yapıştırmak ta çözüm olabilir ancak diğer boğum yerlerinden de kopacaktır. Zira seçilen malzeme hatalı seçilmiş ve eğilip bükülmeye dayanıklı değil. Aslında firma tüm süpürgelerin turbo başlıklarını toplayıp malzeme değişimi yapmalı. Heyhaatt bu da imkansız. Mesleğim gereği tamir işlerini çok severim. Hobi denebilir. Bu yüzden ilk fırsatta tamirini yaptım.
-
Ellerinize sağlık.
Bizdeki sıkıntı, süpürge düşmesi sonucu pislik depolanan gövde zarar gördü. Yapıştırdım ama yine de kaçırıyor. Bu gövdeyi başka marka ile vs. uydurabilir miyiz? Çinden sipariş çok pahalı oldu. Bi de hepa filfre bayağı kötü oldu, onu da yine başka marka ile uydurabilir miyiz? Teşekkürler.
-
cuma 24500'e aldığım televizyon pazartesi bir üst modeli 19.999 TL'ye düşmüş. İyi niyetli bir şekilde koca televizyon iade etmeyeyim, kurulumu yapıldı, kargo ücretleri vs. olacak farkı iade edin diyorum olmaz diyorlar. Mecburen yenisini sipariş verdim o kurulunca diğerini toplayıp iade edeceğim. Anlaşmalı kargoları da çıkmadı en az 1500-2000 tl kargo parası çıkar zaten, kargo parasını da sonra iade edeceklermiş. Amazon kendisi kaşınıyor sonra tüketici şöyle uyanık böyle uyanık vs. vs.
-
Link Vişne Aromalı İçecek 15x200 ml
117₺
-
Elvan Fondante Sütlü 1000 Gr. (1 Poşet)
314 TL
-
Biz sana 1000 lira için değmez böyle alicengiz oyunlarına diyoruz.. Sen bize 50 lira kaybetseniz ağlarsınız diyorsun.
Sen dua et paranı geri alana kadar tv nin fiyatı 2000 artmasın.
Hannah Bike 100 - Sol Uyku Tulumu
1.443 TL
-
Hocam iade ücretsiz değilm inasıl yani amazona ?
-
Boya Yaka Mikrofonu, Canon Nikon Sony iPhone 4/4S/5/6, DSLR Video ve Ses Kayıt Cihazları Uyumlu
571 TL
amazon
Boya Yaka Mikrofonu, Canon Nikon Sony iPhone 4/4S/5/6, DSLR Video ve Ses Kayıt Cihazları Uyumluhttps://www.amazon.com.tr/dp/B00EPZZS4O -
Anlaşmalı kargosu çıkmadı ilginç bir şekilde. İstediğiniz kargo şirketinden gönderin faturasını alın gönderi ücretini Amazon bakiyesi olarak iade edeceğiz diyorlar. Bende ilk kez karşılaştım.
Nish Espresso Kahve Miami 1 Kg-Çekirdek
626 TL
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X