Ben hüseyin gazideyim. Bana gelen kurye her tarafı geziyor ŞENYUVA tarafına bile gidiyor. Enteresan 7-8 aydır hiç sarkmadı problemde çıkmadı. Amazon Prime üye olursanız kargoya para vermiyorsunuz 1 tl ürün bile alsanız ücretsiz kargo ile geliyor |
Amazon'un efsane kargo firması : Kolay Gelsin (14. sayfa)
-
-
Prime üyeliğini yüzük dizisi çıkınca alacağım onu bekliyorum da :) zaten amazon aradı kargo ücretini iade edelim siparişinizi iade etmeyin dediler fakat gerek yok yeni sipariş oluşturdum mis gibi MNG ile gelir, adreste mi yokum gider şubeden alırım önemli değil. Şikayetvar'a da şikayet oluşturdum KolayGelsin firmasından aradılar, aramalara baktılar evet haklısınız deyip özür dilediler sadece o kadar. Yani beni memnun eden bir çözüm kesinlikle gerçekleşmedi işin aslı. Yapacak bir şey yok, benim bahtsızlığım. Bu arada eski mahalleme selamlar :)
-
Benzer durumu ben de yaşadım konuya da yazdım zaten. Şikayetvar'a da şikayet ettim hemen aradı müşteri hizmetleri fakat " haklısınız, çok özür dileriz".. tatmin edici bir çözüm yok, müşteriyi memnun etme politikaları yok. Kendi prensipleri anladığım kadarıyla, biz şirket olarak tamamen kendimizi düşünüyoruz, kendimizi yormadan, üzmeden çalışıyoruz, sizler çok önemli değilsiniz sanırım..
-
Ankara ili için en geç saat kaçta sipariş verince ertesi gün elimizde oluyor?
-
Sipariş saati önemli değil. Gece 3:30 a kadar kargoya verilirse sabah dağıtıma çıkacaktır.
Bazen siparişten 4 saat sonra kargoya veriyorlar bazen 1 gün sonra o çok belli değil.
-
Çok sağolun hocam. Bu ayrıntıyı bilmiyordum.
Gece 3.30 kargolanan bir ürünün öğleden önce veya öğlen civarlarında teslim olması ayrı güzel olay.
-
bayburtta hizmet vermiyorlarmış o yüzden kargoyu başka firmaya vereceklermiş 1 haftadır kargo istanbulda rezil firma aradım müşteri hizmetlerini aciliyet bildirelim diyor dedim yok geldiği yere daha hızlı gider iptal ettim kargoyu
-
istanbuldan antalya ya 48 saat de ürün teslim edemeyen firma burada kalsın ki kullanacakalra örnek olsun
3. güne kaldı hemde bayram değil seyran değil. müşteri hizmetleride sadece oyalıyor.
-
5 gündür kargoyu Kocaeli'nden Ankara'ya getiremeyen firmadır kendileri. Bugün 6. gün oldu. Bunlar ya tamam müşterileri topladık şimdi maliyetleri kısalım sürünsün dediler, yada çaldırdılar/kaybettiler. Müşteri hizmetleri araç Ankara'ya ulaşmadı diye geçiştirip duruyor. Listede şehir seçerken hadi Ankara yerine Amasya yada Antalya seçsen gene oraları dolaşır gelir 5 günde. Sipariş esnasında UPS kargoyu seçmeyen o ellerim kırılsaydı keşke, bildiğin kitlendim hiç bir yere hareket edemiyorum bu kargo yüzünden.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X