Abi adamlar işinin hakkını dibine kadar veriyor ya. Satıcısı amazon olan bi ürün alıyorum bakın en geç 2 gün sonra evimde o da en geç. Çoğu zaman ertesi gün adamlar evime getiriyor. Mesaj atıyorlar ilk link veriyorlar size, linkte işte teslimat saatinizi falan değiştirebiliyosunuz. Bi mesaj daha atıyorlar linke tıklayıp evde olduğunuzu teyit ediyosunuz. Adam şimdi aradı abi diyo kapıdayım sizin zil hangisi boşuna başkasını rahatsız etmiyim dedi en üst zile bas dedim teşekkür ettim kapattım. Keşke bu adamlar her yere yayılsa da leş kargo firmalarından kurtulsak < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kolay Gelsin: Amazon'un Efsanevi Kargo Firması
Amazon'un kargo ortağı Kolay Gelsin, Türkiye'nin en büyük lojistik şirketlerinden biri olarak öne çıkmaktadır. Kolay Gelsin, hızlı ve güvenilir teslimat hizmetleriyle müşterilerin vazgeçilmezidir.
Kolay Gelsin Araçlı Kurye Hizmetleri
Kolay Gelsin, araçlı kurye hizmetiyle paketlerini zamanında ve güvenli bir şekilde teslim etmeyi hedefler. Kolay Gelsin araçlı kuryeleri, esnek çalışma saatleri ve rekabetçi kazanç fırsatları sunar.
Kolay Gelsin Çalışma Şartları
Kolay Gelsin araçlı kuryeleri, kendi araçlarını kullanarak çalışırlar. Esnek bir çalışma programına sahip olurlar ve günlük ya da haftalık kazanç elde edebilirler. Şirket, araçlı kuryelerine sigorta ve diğer sosyal haklar sağlar.
Amazon ile İş Birliği
Kolay Gelsin, Amazon'un Türkiye'deki ana kargo ortağıdır. Amazon üzerinden verilen siparişler, Kolay Gelsin kuryeleri tarafından Türkiye'nin her yerine teslim edilir. Kolay Gelsin, Amazon'un yüksek teslimat standartlarını karşılamak için sürekli olarak hizmetlerini geliştirir.
Kolay Gelsin Araçlı Kurye Kazanç
Kolay Gelsin araçlı kuryelerinin kazancı, teslim edilen paket sayısı, çalışma saatleri ve bölgeye göre değişiklik gösterir. Genel olarak, araçlı kuryeler iyi bir gelir elde edebilirler.
Kolay Gelsin Araçlı Kurye Şartları
- 18 yaşından büyük olmak
- Geçerli bir ehliyete ve temiz bir trafik kaydına sahip olmak
- Kendi aracına sahip olmak
- Esnek çalışma saatlerine uyum sağlamak
- Müşteri odaklı ve iletişim becerilerine sahip olmak
Kolay Gelsin, lojistik sektöründe güvenilir ve yenilikçi bir şirkettir. Amazon ile olan iş birliği ve araçlı kurye hizmetleriyle Türkiye'de kargo teslimatının öncüsü konumundadır.