Bu büyük firmaların kendine özel dağıtım şebekesi olsa çok daha kaliteli hizmet verirler. tabii bu seferde aras yurtiçi sürat aç kalır. |
Amazon'un efsane kargo firması : Kolay Gelsin (3. sayfa)
-
-
Biraz önce geldiler bir kadın aradı ben geldim fakat sizi bulamadım dedi, ben sizi bulurum dedim gittim teslim aldım. Dün öğlen almıştım ürünleri.
-
Amazon’dan hiç birşey almadım nedense.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Kargo işi zahmetli bir iş herkes girmez o sektöre. Bence her kargo firmasında ürünümü hızlı getir seçeneği olmalı ve extra ücret talep edilmeli. Bugün sipariş verdin yarın kesin elimde olsun diyorsan extra ücret verdirtecek mesela ama ogünde elinde olacak... Bazen 4-5 gün sürüyor gelmesi kargonun
Şu Kuyucaklı Joseph yorumuna neden bu kadar takıldınız? Gereksiz birisi block yapın geçin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
5-6 ay önce takip ettiğim router Amazonda indirime girmiş. Pazar akşam üstüydü. Sipariş verirken 7 lira farkla yarın teslim dedi. İnanmadım ama deneyeyim dedim. Kargomu ertesi gün öğleden önce teslim almıştım. Bu arada şehir Isparta. Burada bile böyle bir hizmet sunmaları çok şahane. Sonraları da kullandım bu servisi çok çok iyi. İsmi AGT_TR diye geçiyor benim bulunduğum şehirde ama aynı anlattığınız gibi kuryenin numarasını ve yerini görebiliyorum. Teslimden önce aranıyorum. Anladığım kadarıyla kartları vs. teslim eden kurye firması teslim ediyor ancak Amazona öncelik veriyorlar dağıtımda.
-
Olması gereken hizmet bu, 24 saatten önce teslim ediliyor kitaplarım, gerekirse 10 lira fazla vereyim ama ürünüm darbe almadan sapa sağlam, hızlıca gelsin.
-
Amazonun küçük ürünlerinde özel teslimat istermisiniz dediğinde üstüne para verip bu arkadaşlar getirsin istiyorum. Adamlar dedikleri saate tik diye getiriyor. Aksam 11 de sipariş ettiğim urun öteki gün genel 15.00 kapıma gelmiş oluyor. Harika bir hizmet. Umarım bozmazlar kendilerini. MNG kargomsu firmanın 2 haftada teslim edemediği ürünü 13 saate teslim ettiler.
pandemiden aylar önce tanışmış olduğum firma. ofise kitap siparişi vermiştim. biraz erken gelmişler ama problem yok. arayıp ofiste olup olmadığımı sordular. bende ofisteki arkadaşlara vermelerini rica ettim.
-
Adamlar kesinlikle efsane çalışıyor. Diğer "sözde" kargo firmalarına kapak olması ve diğerlerinin batması temennisi ile....
-
Gerçekten çok iyi
3 farklı adreste oturdum yurtiçi hala bana göre bir numara. dün yola çıkan kesinlikle bugün elimde oldu hep. kolay gelsin de iyi 3-4 defa kullandım. Ancak hız konusunda yurtiçi
Amazon siparişlerimde çok önemsiz bir şey olmadığı sürece diğer firmalarla muhatap olmamak için Ekspress teslimat seçiyorum. Gece 12'ye kadar verilen siparişlerim ertesi gün istisnasız 10-12 aralığında teslim ediliyor. Bir yığın sipariş verdim kutularda ezik dahi görmedim. Gerçekten çok başarılı çalışıyorlar. Bu kaliteli hizmeti bozmazlar umarım.
Efsane firma Kolay GElsin
-
Bir kaç ay önce amazondan iphone 11 aldım kolaygelsin firması getirdi. İzmirde yaşıyorum ertesi gün öğleden sonra ürün kapıma geldi gelmeden önce mesaj da attılar bende şaşırdım gerçekten güzel bi kargo firması.
-
Bende bir kere satıcısı Amazon olan bir ürün aldım ertesi gün elime ulaştı. Kolay Gelsin firması çok temiz çalışıyor. Umarım bozmazlar...
-
birkaç ay önce akşam 10da ilk kez amazon.com.tr den sipariş vermiştim, dedim 2 gün sonra gelir heralde. sabah 9 buçukta telefon çaldı evdeyseniz şuna basın falan diye, kargom geldi ben şok ben iptal 12 saatte teslim ettiler. Dedim acaba yanlışlıkla hızlı teslimat seçeneğimi vardı onu mu seçtim acaba, yok bildiğin standart teslimatta bu şekilde gelmişti
Geldik bulamadık yalanı yok. Kargonu GPS üzerinden takip ediyorsun. Durmadan geliyoruz diye arıyorlar. Çok duygusal, inanamıyorum, biz değil onlar bizim peşimizde teslim etmek için koşuyorlar. Kolay gelsin ne diyelim
-
hepsi burada ve tendyol da kendi kargo şirketlerine geçti artık, darısı yaygınlaşması artık
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X