Şimdi Ara

Amazon'un efsane kargo firması : Kolay Gelsin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
271
Cevap
3
Favori
36.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
558 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5-6 siparis verdim bu kargo geldiginden veri 7 yada 12 lira emin degilim aksam 7 de evimde oluyor.

Kara cumada hepsiburada ve nalet hepsijet ile yasadigim sorunlar aklima geldikce bir titreme geliyor.

2 ay kargo gelmedi parami verin diyorum kargo iade gelmeden veremeyiz diye diye 2 ay kullandilar 2bin lirami.

Sadede gelirsem yollari acik olsun 10 numara hizmet.

• adamlar türkiyede kargoculuk nasıl yapılır dersi veriyor açık ara en iyi firma arkadaşlar ürünümün nerede olduğunu, kargonun yüklü olduğu aracın gps kayıtlarını (anlık olarak değişiyor) süs olsun diye koymamışlar, teslim edecek kişinin ismi soyismi fotoğrafı, teslim edilecek günün sabahı sms bilgilendirmesi, teslimattan yarım saat önce evdemisiniz diye IVR araması, portalları üzerinden farklı bir güne teslimat isteme daha sayayım mı? tüm bu süreçleri müşteri hizmetleriyle uğraşmadan yapıyorsunuz bu arada, sırf şu hizmeti deneyimlemek için bile amazon.com.tr'den sipariş verebilirsiniz.

geçenlerde yaşadığım bir olaydır amazon siparişim yine kolaygelsinle geliyor teslimattan 45 dk önce arandım Ivr sistemi evdemisiniz vs. diye sordu. evdeyiz herneyse sıkıntı yok :) acilen bir markete gitmem gerekti bir an aklıma kargo geldi gitsem mi gitmesem mi tereddütte kaldım neyse gps kayıtlarından takip ederim en kötü yakalarım dedim adamların sistemi o kadar doğru çalışıyor ki evin önüne geldiklerini portallarında gps sisteminde gördüm adam apartman ziline basmadan yakaladım. diğer kargo firmaları ile gelseydi siz düşünün artık markete gitmeyi bırak evden çıkamazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerosol 34 -- 27 Temmuz 2020; 22:42:29 >

• Sadece İstanbul'da mı geçerli acaba?

• AttOS A kullanıcısına yanıt

Ankara'da da var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • haftasonu siparis verdim pazartesi sabah 10 da getirdiler cok memnun kaldim

• hb ve trendyol bildiğim kadarıyla taşeron mantığıyla yapıyor bu işi. sıkıntıların çoğu bu nedenle olsa gerek. çalıştığımız dist. firmalar tnt yi kullanıyordu daha sonra fedex aldı zaten tnt yi diğer kargo firmalarıyla alakası olmayan bir hizmet kalitesi vardı ama bu durum bence gayet normal ne kadar ekmek o kadar köfte durumu çalışanları 500 liralık uvex iş ayakkabısı giyiyordu yurtiçinde çalışan tişörtü zor buluyor.

• Umarım bu adamlar dahada büyür. En mükemmel kargo hizmetini veren kurum şu an. 4-5 kere amazondan bir şey aldım,0 hasar ve max hız ile getiriyorlar. Teslimat saati belirleme falanda çok iyi olay. İnşallah böyle devam ederler.

• Ben Şubat ayında n11'den 3 parça ürün aldım. Ürünler Aras Kargo ile Perşembe, Cuma ve Cumartesi günü geldi. Hepsini aynı adam getirdi ve son pakette yani Cumartesi günü bana, başka siparişin var mı daha kaç kere geleceğiz buraya dedi? Bu da aynanın öbür yüzü... Ürünler de elde taşınabilecek en ağırı 1,5 kg olan kedi maması...

• MrCaner kullanıcısına yanıt
    Sadece Amazon değil başka firmalarla da çalışıyorlar. n11 ilede bazen çalışıyorlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben de bu deneyimi yaşadım, Kocaeli'inde oturmak bu konularda hep geride kalmak anlamına geliyordu. Her ne hikmetse burada da var ve çok iyi çalışıyor.
    İnşallah daha da büyürler. Artık mümkün olduğunca Amazon'dan sipariş vereceğim.

Bu arada buradan her kargoda sorun yaşadığım MNG, Yurtiçi, Sürat kargolara da selamımı gönderiyorum. Oturduğum yerde Dağıtım sistemi daha iyi olduğu Aras kargoda sorun yaşamıyorum, ama o da farklı şubelerde kötü.

• Satıcısı Amazon olan ama MNG kargonun getirdiği bir ürün almıştım. Kargo teslim tarihi ayın 25'ile 29'u arasındaydı. Şehir dışına çıkmam gerekti o yüzden arayıp erken gelirse trslim alamiyacağımı ve eğer mümkünse kargonun dağıtımını 29'unda yapılmasını söyledim olmaz dediler.
    Ardından neyse dedim bekledim kargonun gelmesini ve sadece son gün Amazon'un sitesinde akşam 20.00'de teslim edileceği yazmaya başladı. Kargo teslim edilmedi.
    Ertesi gün Amazondan özür maili geldi ve kargom birkaç gün sonra elime ulaştı...

• Eve birşeyler aldığımda ilk amazona sonra n11 bakıyorum genelde eğer kendileri teslim ediyorlar ise yapıştırıp alıyorum maksimum 2 günde elinize geçiyor sıkıntısız uğraşsız problemsiz thanks Amazon love You

• AttOS A kullanıcısına yanıt

Bursa’da da varlar, son Amazon siparişim kolaygelsinle gönderilmişti  

• dilerim bir an önce bütün ülkeye yayılırlar da bazılarına ders olur

• Bu kargo nasıl bu kadar hızlı geldi lan dedirtiyorlar cidden, çok başarılılar. 

• ben akşam 22 de sipariş verdim sabah 11 de getirdiler gerçekten çok hızlılar ve çok iyi paketleme yapıyorlar 3-5 lira fazla olsun amazondan olsun. amazondan başka satıcıdan alışveriş yapmakta güzel hep bizden yana oluyor amazon

• Bende gecen hafta deneyimledim, hizli kargoyu sectim ertesi gunu geldi normal kargo ile de cumartesi verdigim siparis pazartesi sabahi geldi. Kuryenin yerini gormen falan guzel bi sistem kurmuslar.

• Kolaygelsin diye mesaj atıyorlar ilk basta dolandırici sandım 😁

• Ben akşam mesai saatinden sonra ürün satın aldım, sabah evdeydi paket  . Tebrik ettim içimden.

• İnşallah böyle devam ederler.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.