< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Amazon'un efsane kargo firması : Kolay Gelsin (4. sayfa)
-
-
N11 üzerinde yapmış olduğum bazı siparişlerde’de Kolay Gelsin ile geldi.
Yeter ki işini düzgün yapmak iste... Umarım zamanla büyüdükten sonra da bu kaliteyi koruyabilirler. Bu ülkede zor olan da biraz bu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kolay gelsin ile birkaç kargom gelmisti. Cok hizli teslimat oluyor.
ben bu konuya yorum yazmıştım hatta yoruma 4 + gelmiş bildirimini gördüm ama yorum kaybolmuş.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Süper bir firma, sürat otursun haline ağlasın, mail atıyorlar, mesaj atıyorlar, gelmeden önce evdemisin diye arıyorlar
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bu kargo şirketinin kalitesi nedeniyle, ürün alırken önce Amazon u tercih ediyorum
Sadece amazon değil N11.com üzerinden ücretsiz kargo değilde alıcı öder kargolu ürünlerden alırsanız ve İstanbul Ankara İzmir Bursa Kocaeli şehrindeyseniz satıcılar bu firmayla gönderiyor.
-
İstanbul şileden verilen amazon satıcılı ürün, istisnasız bir şekilde ertesi gün elimde oluyor, 3 siparişin 3 ü dede durum böyle. Kargo firması mng. Dikkat edilmesi gerken nokta şu, şilede mng şubesi yok. 30-40 km ötedeki mng şubesinden dağıtıma geliyor adamlar şileye her gün. :)
Arkadaşlar kolay gelsin 10 numara 10
Harbiden çok güzel bir firma. Bende kocaelindeyken kullandım, n11 ile de çalışıyorlar satıcı bazlı.
Adını gördüğümde çok şaşırmıştım ama parayı aldık ürünü getirmiyoruz hadi sana kolay gelsin dermiş gibi duruyor
Hepsijet'te kocaelinde çok iyi her zaman getirip ilgileniyorlar ama kolay gelsin gibi güzel bir altyapısı yok.
İsmini ilk kez Amazon’dan sipariş verdiğimde duymuştum çok kaliteli ve başarılı bir kargo firması gelmeden mesaj atıyorlar üstelik harita dan takip edilebiliyor kuryenin nerede olduğu
Tröst nedir diye soranlar çok eğlenceli ya
Yaz Google, Allah akıl vermiş kullan diye.
Arkasında Ekol Lojistik gibi Türkiye'de sayılı olan lojistik firmalarından birisi var ve teknolojiyi tam olarak kendilerine entegre etmişler. Sizin eleştirdiğiniz kargo firmalarının her bir şubesi acente olmuş durumda. Her acentenin de hizmet kalitesi doğal olarak değişiyor.
Ben bu kargo firmalarına insanların küfür etmesini mantıksız karşılıyorum. Yiyorsa kendiniz gidin haftada 6 gün 10 saat asgari ücretle çalışın ne olduğunu görün. Şu an nereden boş beleş işsiz adam varsa kargo firmasında çalışıyor. Lojistik mezunu olarak söylüyorum, MYO lojistik mezunundan aşağısını kargo firmasında çalıştırmaları bile hala ama gel gör ilkokul mezunu olduğu şüpheli insanlar bile çalışıyor.
-
arkadaşıma aldığım telefonu kargoya vermişler kargo kodunu bi sorguluyorum alakasız saçma sapan bi isim ve tarihte teslim edilmiş gözüküyor 1 yıl öncesinden bi teslimat amazon böyle bi hata nasıl yapar anlamış değilim
-
Mng koduysa ben de denk gelmiştim, düzelmişti bende ertesi gün
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Gps takip çok iyi.
Ben evde değildim, mesaj attılar evde misiniz diye komşuma bırakın diye mesaj attım gittiler oraya bıraktılar diğer kargo firmaları ile kıyaslanamaz..
-
Allah aşkına öyle kargo firması mı olur? Kargo firması dediğin:
1-)Alıcı evdeyken alıcı evde değil deyip kargoyu geri dükkana götürecek
2-)Taşırken ve bırakırken şöyle güçlü bir şekilde atacak
Bunlar olmayınca tadı tuzu heyecanı yok
Geçen sene hatırlamıyorum ne sipariş ettim nereden ettim ama bu firma getirmişti kargomu, hizmetlerinden gerçekten memnun olmuştum yazılanlara aynen katılıyorum. Özellikle kargo takip çok güzel.
Bir kaç alışverişim oldu gerçekten harika. Hatta bi kere gece 23.00 da aldığım ürün ertesi gün sabah 10 da geldi
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X