Şimdi Ara

Amazon'un efsane kargo firması : Kolay Gelsin (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
271
Cevap
3
Favori
36.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
558 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İptal surecini baslat alirsin parani

• Bir uluslararası lojistik mezunu olarak size şu konuda bir bilgi vermem lazım. Bu sistemlerdeki sıkıntının temeli müşterilerin ve firmaların lojistik maliyetlerini minimum tutma çabasından geliyor. Öncelikle müşteri olarak sizin şu talebinizi alışveriş yaptığınız firmaya iletmeniz gerekiyor; '' standart ücretlerden 3-4 lira fazla ödeyebilirim. İstediğim şey sorunsuz hizmet. ''

Siz bu taleplerinizi alışveriş yaptığınız firmalara ilettikçe aldığınız lojistik hizmetin kalitesinde yükselme olduğunu göreceksiniz. Ekol yıllardır sektöre yön veren firmalardan biri. Sadece kara nakliyatında değil uluslararası taşımacılıkta roro gemileri ile İtalya hattında çok aktif olarak çalışıyorlar. Avrupa'nın heryerine hizmet götürüyorlar. Uluslararası Lojistik'te ki temel mantık ilk olarak yazılım ayağından geçer. İyi bir lojistik hizmet vermek isteyenler daima iyi bir yazılım ile yönetimini gerçekleştirir. Ve daima müşterilerine net cevaplar verebilir. İşte bu uluslararası lojistikte ki tecrübelerinin yurt içi kargo lojistiğinde de kullanmaları böyle memnun olmanızı sağlıyor. Bugün diğer berbat iş yapan firmalar yazılım işine , bilgi sistemlerine yatırım gerçekleştirse aynı bu şekilde kaliteli hizmet alırsınız.Fakat onların mantığı ucuz olsun geç götüreyim , aman yatırım yapmayayım olduğu için patlamış kargolar , elinize gelmeyen ürünler oluyor.

Çizgilerini bozmazlarsa kolaygelsin'in çok kısa sürede ( 1-2 yıl ) tüm e-ticaret firmaları tarafından özellikle tercih edilen bir kargo firması haline geldiğini göreceksiniz.

• yemin ediyorum amazon.com.tr alışveriş yapma sebebim kargo firması olan olay gelsin ürünüme zarar gelmeden teslim alabiliyorum ve ayrıca adamlar pzentabil eleman seçiyorlar sürat kargodan bir alışverişim için gelen yemin ediyorum değnekçi gibi hapishane dövmeleri kaplıydı.

• Ben sorun yaşadım bu firmayla ve hala sorunları var. Sokak adları veri tabanlarında güncel değil. 4 sene evvel sokak ismi belediye tarafından değiştirildi. Eğer ben siparişe eski sokak adını yazmazsam eve gelmiyorlar. Express kargoyla satın aldığım bir ürünü evime 4 gün getirmediler. Acil olduğu halde amazonla kaç kez konuştum hiçbirşey yapmadılar üstüne kargo konusuyla ilgili yazdığım detaylı yorumumu da yayınnlamadılar, o yüzden bence hepsi aynı şeyin laciverti.

bana göre hala en iyi kargo eve yakın şubesi olandır. Evime bakkal mesafesinde olan aras kargo şubesi sayesinde hiç sorun yaşamadım. Getirmeseler bile ekmek almaya gittiğimde kargomu alıp eve geliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr20mouse -- 29 Temmuz 2020; 13:50:13 >
  • Amazon ürün aldım. O gün evde yokum diye iptal ettim, sonraki güne kargomun gelmesi için emir verdim.
  • Harika hizmetleri var. Hiç bozulmamamlarini temenni ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnrtr1

iyi de başarı kargo firmasının ama sen amazondan hediye cekı kapmanın derdine düşmüşsün. veya amazonda çalışansın. amazonu ön plana çıkarmışın. başka övünecek bir sey yok sanırım. abd firmasını cilalayın bakalım. bir mermide siz destek olun.TEBRİKLER.

Kafan güzelmiş kardeşim , işini iyi yapanı savununca oranın elemanı mı oluyoruz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

hayır istanbul dışı bazı büyük illere de gönderim var. ama bulunduğunuz bölgeyi kapsamıyorsa mng ile gönderiyorlar maalesef

artık istanbul içi falan tamamiyle kolay gelsin e geçti neredeyse veya ankara, izmir vb.

Alıntıları Göster

Umarım yakın zamanda yayılır o zaman, uzun zamandır insanların kargo firmalarından memnun kaldığını görmemiştim, ben de aldığım kargo hizmetini övmek istiyorum  

• quote:

Orijinalden alıntı: ntman

Bu forumda ne çok övüyorlar şu Amazon'u hayret.

Her taraf konular Amazon reklamı bu forumun.

bu işler böyledir. sen eğer yaptığın işi kaliteli yapıyorsan oraya buraya para saçıp reklam yaptırtmak zorunda bile kalmazsın. memnun müşterilerin senin reklamını her yerlerde yaparlar zaten.

ben daha amazon.com.tr 'nin reklamını ne internette, ne televizyonda, ne billboardlarda hiç bir yerde görmedim.

ama trendyol, gittigidiyor,hepsiburada'nın her gün tonlarca reklamını görüyorum.

sonuç ne?

insanlar burada gelip konu açıp amazon'u ve kargo firmasını övüyor. hem de ücretsiz bir şekilde.

amazon neden dünyanın 1 numaralı şirketi anlamak zor değil bunu görünce.

• thelordof kullanıcısına yanıt

Evet standart seçtim Kolay Gelsin getirdi. Sadece satıcı firmanın gönderdiği ürünün Amazon Gönderim sistemine dahildir gibi bir ibaresi oluyor. Satın alma sürecinde, gönderim kısmında yeşille belirgin yazılıyor. Ekstra ücret ödenmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bindokuzyüzon -- 29 Temmuz 2020; 15:2:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

bu işler böyledir. sen eğer yaptığın işi kaliteli yapıyorsan oraya buraya para saçıp reklam yaptırtmak zorunda bile kalmazsın. memnun müşterilerin senin reklamını her yerlerde yaparlar zaten.

ben daha amazon.com.tr 'nin reklamını ne internette, ne televizyonda, ne billboardlarda hiç bir yerde görmedim.

ama trendyol, gittigidiyor,hepsiburada'nın her gün tonlarca reklamını görüyorum.

sonuç ne?

insanlar burada gelip konu açıp amazon'u ve kargo firmasını övüyor. hem de ücretsiz bir şekilde.

amazon neden dünyanın 1 numaralı şirketi anlamak zor değil bunu görünce.

Alıntıları Göster

hep aynı adamlar övüyor nedense,

git şikayetvara bi bak bakalım. n11 hepsiburada'nın 100 de 1 biri sipariş almıyordur amazon ama Şikayetvar a şikayetler yığılmaya başlamış.

• quote:

Orijinalden alıntı: ntman

hep aynı adamlar övüyor nedense,

git şikayetvara bi bak bakalım. n11 hepsiburada'nın 100 de 1 biri sipariş almıyordur amazon ama Şikayetvar a şikayetler yığılmaya başlamış.

Alıntıları Göster

yok öyle bir şey. sayfalarca insanlar övmüş, bunun neresi aynı adamlar?

sen asıl hepsiburada çalışanı gibi davranıyorsun şuan, ya da dikkat çekmek istiyorsun bilmiyorum.

türkiyenin en kaliteli e-ticaret sitesi amazon, en iyi kargo firması ise kolaygelsindir an itibariyle. konuda ki yorumlara da okuyacak olursan bu durum tartışmaya kapalıdır. iyi günler.

• "herşeyorada" adlı dolandırıcı firmanın olduğu ülkede davut heykeli kadar güzel bir şey bu amazon. Biraz daha pahalı olsa bile buradan alıyorum artık. En azından aylarca kargo beklemiyoruz (klavyem 2.5 ayda gelmişti "herşeyorada" firmasının kendi özel kargosuyla) ve her zaman destek oluyorlar.

Herşeyorada firmasının ekşi sözlükteki başlığında rezillikleri görebilirsiniz. Ayrı açılan rezalet başlıkları da var bir dünya. Amazon veya x firması olsun fark etmez, yeter ki o dolandırıcı firmadan bir şey almayın yeter
  • okimos kullanıcısına yanıt

açıkcası hiç abartmadım aynen yaşadıklarımı yazdım burada bunda abartılacak bir şey yok bu hizmetler hangi kargo firmasında var hb'den de sık sık alışveriş yaparım zaten bulunduğum bölgede gebze, hb'nin deposuda gebzede bu arada organize sanayide siparişlerimin hepsi hbexpress ile geliyor yakınlıktan galiba, hepsiexpress yurtiçi,aras,mng,sürat vs. türevlerinden biraz iyi diyebilirim ama kolay gelsin kadar her bilgiyi bulabildiğim portalları yok kimi zaman sabah teslim ediyorlar kimi bugün teslim edeceğiz mesajı geliyor ertesi sabah geliyorlar böyle absürt şeylerde yaşadım ama genel hatlarıyla çoğu kargo firmasından iyiler. kolay gelsin kargo hizmeti aldığım firmalar arasında açık ara farkla en önde

• bindokuzyüzon kullanıcısına yanıt

teşekkür ederim 

• Hızlı teslimat yaptılar
  • Maşallah dediğimiz 3 gün yaşamıyor ama hadi bakalım  

• BlackLead kullanıcısına yanıt

Aynen katılıyorum söylediklerinize. Türkiye'de ticaret yapanların anlamadığı bir şey var: Müşteri memnuniyetinin önemi.

Aynen dediğiniz gibi müşterileri memnun edersen, güven verirsen o müşteri fiyat farkı dahi oluşsa senin firmanı seçer. Neden çünkü bir problem yaşarsa çözüleceğini bilir, karşısında muhatap olacağını bilir. Bu şekilde de senin reklam vermeye ihtiyacın kalmaz. Çünkü memnun olan müşteri yakın çevresine tavsiye eder, forumlarda vakit geçiriyorsa forumda tavsiye eder, o tavsiyeye uyup memnun kalanlar etrafına tavsiye eder ve bu şekilde yayılır. Gördüğünüz gibi reklam vermeden, memnun bir müşterinin konu açması ile 11 sayfa mesaj yazılmış konuya. Mesajların hepsini okuyamadım fakat tamamına yakını memnuniyet içeriyor. Amazon'un E-Ticaret devi olmasına şaşırmamalı bu yüzden.

Amazon'un neredeyse tüm ülkelerdeki sitelerinden sayısız alışverişim oldu. Bir çok pahalı ürün de aldım. Hatta yüksek vergiler gelmeden önce yurt içi sitelerde aynı ürün aynı fiyat da olsa Amazon.com'dan aldığım bir çok ürün oldu. Burada başıma bir iş gelirse nelerle karşılaşacağım, sorunumu çözebilecek miyim belli değil. Amazon'dan alırsam neler yaşayabileceğimi biliyordum ve sürpriz ile karşılaşmamak, kafamın rahat olması için sipariş veriyordum.

Burada kimse Amazon çalışanı değil veya övmek için para almıyor. Başından geçen tecrübelere dayanarak size tavsiyeler veriyor. Bu tavsiyeleri değerlendirip değerlendirmemek yine müşterilere kalmış.

• aradığım ürün amazonda varsa, satıcısı amazon ise 100tl fazla da olsa amazondan alıyorum. Herkese tavsiye ediyorum.
  • Espa kullanıcısına yanıt
    Bunu bilmiyordum, teşekkürler 👍
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.