Şimdi Ara

AMAZON- WEDDİNG REGİSTERY %10 İNDİRİM??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
647
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar wedding registry e kaydolurken düğün tarihi olarak 1 hafta sonrası veya 2 gün sonrası girip alışveriş yapsam kodu veriyor mu ? yoksa 1 ay sonra mı girmek lazım en az tarih e ? birde oluşturulan kısımdan o süre gelene kadar 1 alışveriş yapmak gerekiyormuş galiba başka detay var mı ?

• bjkalihan B kullanıcısına yanıt
    Baby registry de denedim ordan cevap vereyim. Tarih bir ay sonrası da girseniz kaydı girdikten 14gün sonra indirim aktif oluyo. Kod vermiyo zaten direk sepete atarken kendi indirim yapıyo.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok teşekkür ederim , o registry üzerinden ürün almam lazım ama 1 tane değil mi ucuz veya pahalı indirim gelmesi için?
  • Registry üzerinden alacaksınız ama ürün sayısı önemli değil birden fazla da ekleyebilirsiniz sepete

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gelen mailde düğün tarihinden sonra maille coupon code geleceği yazıyor. acaba wedding registry yapan var mı başka forumda yardımcı olabilecek???????
  • ben de yukarıdaki linkte yer alan işlemleri 05/05 tarihinde yaparak jenga oyununu aldım elime ulaştı. Evlilik tarihini 15/06 olarak girmiştim. Bakalım o tarihten sonra kod gelecek mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balistik81 -- 23 Mayıs 2016; 17:16:21 >
  • hocam bende ucuz urun bakiyorum oylesıne almak için maksat proseduru saglasın ne kadar jenga acaba ?
  • wedding indiriminden faydalanan var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.