Bildirim
AMAZON- WEDDİNG REGİSTERY %10 İNDİRİM??
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Baby registry de denedim ordan cevap vereyim. Tarih bir ay sonrası da girseniz kaydı girdikten 14gün sonra indirim aktif oluyo. Kod vermiyo zaten direk sepete atarken kendi indirim yapıyo.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
çok teşekkür ederim , o registry üzerinden ürün almam lazım ama 1 tane değil mi ucuz veya pahalı indirim gelmesi için? -
Registry üzerinden alacaksınız ama ürün sayısı önemli değil birden fazla da ekleyebilirsiniz sepete
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
gelen mailde düğün tarihinden sonra maille coupon code geleceği yazıyor. acaba wedding registry yapan var mı başka forumda yardımcı olabilecek??????? -
ben de yukarıdaki linkte yer alan işlemleri 05/05 tarihinde yaparak jenga oyununu aldım elime ulaştı. Evlilik tarihini 15/06 olarak girmiştim. Bakalım o tarihten sonra kod gelecek mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balistik81 -- 23 Mayıs 2016; 17:16:21 > -
hocam bende ucuz urun bakiyorum oylesıne almak için maksat proseduru saglasın ne kadar jenga acaba ? -
wedding indiriminden faydalanan var mı?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X