Şimdi Ara

Amazondan Kulaklik Alicam, Bilen Var mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Kulaklik alicaktim da yurtdisindan almak daha ucuz gibi gozukmekte ama bunun kargosu var, Turkiyeye gelme olasiligi var. Kulaklik su;
    http://www.amazon.com/gp/product/B001EZYMF4/ref=gno_cart_title_0?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER

Bunu alsak bize kaca patlar birde Turkiyeye gelir mi gelmez mi? Var mi anlayan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BenDeliyim -- 6 Ekim 2014; 21:00:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hopp hopp.

• Bi aralar amazon gümrük işlerini hallediyor senin aldığın ürüne fiyatı ekliyor diye bişey duymuştum. Doğruluğu muamma. Ama 75 euro altı geçebilir diye biliyorum. 35 dolar 27 euro ediyor. Ayrıca kargo parası faturaya eklenmiyor diye biliyorum. Eklensede 75 euroya gelmez. Geçebilir bence. Ama yinede bilen arkadaşlara sor.
  • Yukardaki kulaklik Türkiye ye yollaniyor. 35 dolar kendi fiyati 16 dolar da kargosu var toplam 51 dolara geliyor. Aldiktan sonrada 10 ile 20 gün arasinda sana ulasir

• Ebola virüsü var dikkat edin o gümrükte takılmaz pisi pisine gitmeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Famboni

Yukardaki kulaklik Türkiye ye yollaniyor. 35 dolar kendi fiyati 16 dolar da kargosu var toplam 51 dolara geliyor. Aldiktan sonrada 10 ile 20 gün arasinda sana ulasir

Sagolasin. Turkiye ye gonderme durumu sadece bu urune has mi yoksa Saticinin her urunu Turkiye ye gonderiliyor mu? Bilgin varsa

• quote:

Orijinalden alıntı: BenDeliyim

quote:

Orijinalden alıntı: Famboni

Yukardaki kulaklik Türkiye ye yollaniyor. 35 dolar kendi fiyati 16 dolar da kargosu var toplam 51 dolara geliyor. Aldiktan sonrada 10 ile 20 gün arasinda sana ulasir

Sagolasin. Turkiye ye gonderme durumu sadece bu urune has mi yoksa Saticinin her urunu Turkiye ye gonderiliyor mu? Bilgin varsa

Ürünü satan bir kisi degil amazon kendisi satıyor kendi depolarından. Ürünlerin hepsi türkiyeye yollanmıyor. Hesap acıp adres bilgilerini girdikten sonra zaten ürünlere bakarken yazıyor ''This item ships to ..... yada not ships diye
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • BenDeliyim B kullanıcısına yanıt
    Birde söyle bir sey söyleyeyim. Bu fiyatta olan ürünleri amazondan almak cok mantıklı degil. Neden dersen zaten amazondan alırsan 115 liraya geliyor + 10-20 gün bekleyeceksin + Garantisi olmayacak. Baktım zaten türkiyede 160 lira gibi fiyatlara bulunuyormus. 45 lira az bir fark degil ama 45 lira icinde hem 10-20 beklemek hemde garanti dısında olması pek mantıklı degil bence. Yinede sen bilirsin tabi.
  • Dahada amazon dan ürün almam.Crysis figürü aldım o kadar beklemesi sıkıyor.Kulaklık bluetooth siparişi verdim aynı şekilde 15-20 gün beklemekten ölüyorsun,ayrıca garanti olmuyor üründe.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

Dahada amazon dan ürün almam.Crysis figürü aldım o kadar beklemesi sıkıyor.Kulaklık bluetooth siparişi verdim aynı şekilde 15-20 gün beklemekten ölüyorsun,ayrıca garanti olmuyor üründe.

aklımdan geçtin lan .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ignite

quote:

Dahada amazon dan ürün almam.Crysis figürü aldım o kadar beklemesi sıkıyor.Kulaklık bluetooth siparişi verdim aynı şekilde 15-20 gün beklemekten ölüyorsun,ayrıca garanti olmuyor üründe.

aklımdan geçtin lan .

Sipariş verdim yani hemde ben karşim kulakligim hala gelmedi beklemekten geberdim ne eziyet yahu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ignite

quote:

aklımdan geçtin lan .

Sipariş verdim yani hemde ben karşim kulakligim hala gelmedi beklemekten geberdim ne eziyet yahu.

gelmeme olasılığın unuttun

• BenDeliyim B kullanıcısına yanıt
    ala ala o kulaklığı mı alacan beklemene değmez...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.