Şimdi Ara

Amazondan sipariş Hk. GTX1080 ve güç Kaynağı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Amazon üzerinden Gigabayt G1 Gaming Gtx1080 almayı düşünüyorum. Fiyatı oldukça uyguna geliyor. Amazondaki indirimle birlikte 2250TL gibi bir rakama 1080 sahibi olacağım.

İlk defa alışveriş yapacağım için biraz tereddütlerim var. Mesala garantisi olmayacağını biliyorum. Ama bu benım için sorun değil çünkü ekran kartı sık arızalanan bir parça değil bir şans meselesi. Tek korkum şu. Kargoda bir sorun olur mu ? Ya da cihazı teslim aldığımda fabrikasyon arızalı çıkma olasılığı nedir. Eğer böyle birşey başıma gelirse ne yapabilirim. Daha önce yaşayan var mıdır ?

İmzadaki güç kaynağı 1080 için yeterli midir ? Yoksa onu da değiştirmem gerekir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MedKes -- 21 Eylül 2017; 12:24:43 >

• Kutuyu açarken mutlaka video kayıt alın. Bir problem olursa amazon mutlaka ilgilenir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün ve evvelsi gun 2500liraya hepsiburada da Aoruslar GamingXler o fiyataydı keske oradan alsaydınız kafanız rahat olurdu.
  • Mischievousz M kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler peki imzadaki güç kaynağı yeter li midir ?
  • yeterlidir ama yüke girecegi icin sesli calısır guc kaynagınız.
  • Daha önce ram alip geri yollamisligim var , bozuk çikma halinde biraz yorulursun ve kargo ucretin cebinden çikar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hyperchondriac kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler :)
  • MogoLKhan kullanıcısına yanıt
    Anladım. Böyle durumda kargo vs biz uğraşıyoruz. Ve baya maliyetli olur sanırım yurtdışı için. Peki hangi kargo ile göndermiştiniz. NAsıl geçti prosedür
  • quote:

Orijinalden alıntı: DewyLowe

Anladım. Böyle durumda kargo vs biz uğraşıyoruz. Ve baya maliyetli olur sanırım yurtdışı için. Peki hangi kargo ile göndermiştiniz. NAsıl geçti prosedür

Ram olduğu için zarfa koyup telgraf gibi yolladim maliyeti olmadi ptt ile , ptt nin sitesinde belirtiyor ölçü ve gramaja göre artiyor maliyeti bir ekran karti kutusula 50 100 tl arasi bir maliyet tutabilir, benimki zarfli olduğu için 15tl verdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.