Şimdi Ara

Amazondan Sipariş Verme Rehberi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumdaki birçok arkadaş uygun fiyatlı olduğu veya erken cihaza erişmek için amazondan sipariş vermek istiyor! Pek çoğu tereddütlü olduğu için veremiyor! Bunun için bana mesaj çekiyor! Bende defalarca amazondan alışveriş yapmış biri olarak daha fazla yardımcı olacağım düşüncesiyle rehber hazırladım!
    birinci adım:

ikinci adım:

üçüncü adım:

buraya kadar siparişimi başarılı bir şekilde verdik!
    bu verdiğimiz kargo seçeneği sayesinde ürünün teslimatı sadece bir gün sürüyor!
    bazı arkadaşlar aşırı sabırsız olabiliyor! bir gün bile taammül edemiyorlar!
    bunun için size nasıl sipariş takipi yapıldığınada göstericeğim:

bunları hepsini yaptık! ertesi gün elimizde olur diye umutlandığımız! her geçen saatin sabırsızlıktan zehir olduğu şu günlerde! birde bakıyoruz ürün elimize gelmedi ürün gümrükte el koymuşlar ve bize bir telefon geliyor(onlar biraz geç açar eğer sabırsız bir arkadaşsan kendin telefon aç) ürünün gümrüğe takıldına dair! sonrasında ne yapacağımız konusunda kara kara düşünmeye gerek yok o günler geride kaldı! kargo durumunu öğrenmek için telefon açtığınızda gerekli arkadaşlar sizi bilgilendiriyor ama genede be anlatıyım!
    telefon açıp kargo durumunu öğrenmek istediğinizde gerekli arkadaş size bir internet üzerinden bir belge göndericeğini söylecek! bu belgede gümrük firmasının benim adıma gümrük işlemlerini yapmasının onaylıyorum yazıyor! gümrük masrafı ödemiyoruz! çünkü bahsettiğim üzere amazon kendisi ödüyor! eposta adresine gelen bu belgeyi yazıcıdan çıkartık imzalayıp tarayıp internet üzerinden göndermeniz lazım! yazıcı ve scannerınız varsa ne ala eğer yoksa temin etmeniz yada yazıcı ve scanner'ı olan birini bulmalısınız!
    buraya kadar yeterince bilgi verdiğimi düşünüyorum! anlattıklarımı zaten kafası çalışan biri rahatlıkla yapardı! bunları anlatmaktaki amacım tereddütünüzü yenemekti!
    sipariş verirken yada vermeden önce takıldınız bir yer olursa yardımcı olurum!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omeriyibas -- 7 Eylül 2013; 1:28:07 >

• resimleri ayrı yüklesene okunmuyor..
  • Eline sağlık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.