Şimdi Ara

Amcam bana araba alacak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bizim sülalede tıp fetişi vardır. Amcamın da bir sözü vardı, kim tıp kazanırsa araba alacağım diye. Kuzenlerim ve kardeşlerim bunun için çabaladı ama yapamadılar.

Ama yine de iyi yerlere geldiler. 2 hukuk(ygs zamanları,asıl branşları sayısaldı), 1 eczacılık, 1 mühendislik(30k). Biz eğitime çok önem veririz. Gerekirse az yer ama dershane taksidini öderiz.

Araba bu sene olmazsa seneye kesin gelecek. Seneye yüksek ihtimal ayrı eve de çıkacağım. Bir de kız arkadaş bulursam mükemmel bir hayat beni bekliyor.

• benimkinler altımdaki arabayı kıskandıkları için yenisini döşediler böyle amca kaldı mı?
  • Benzer durumu yaşamış bir arkadaşım var, tıp kazanınca dayısı mı ne araba almak istemiş, çocuk istemeyip parasını almış. Parayı bankaya faize atmış her sene bi 3-4 bin çekip sevgilisiyle bir ülkeye gidiyor 3-4 günlüğüne falan. İtalya, İspanya, Almanya, Fransa, Balkanlar, Rusya baya bi gezmiş bu taktikle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kara Komite

Benzer durumu yaşamış bir arkadaşım var, tıp kazanınca dayısı mı ne araba almak istemiş, çocuk istemeyip parasını almış. Parayı bankaya faize atmış her sene bi 3-4 bin çekip sevgilisiyle bir ülkeye gidiyor 3-4 günlüğüne falan. İtalya, İspanya, Almanya, Fransa, Balkanlar, Rusya baya bi gezmiş bu taktikle.
    arabaya ihtiyacı yoksa eğer en iyisini yapmış. defalarca balayına çıkmış resmen sevgilisiyle.
  • Eee bize ne?
  • Eğitim sistemimizin çöktüğünün resmisin kardeş. Bu ne sığ bir hayal kanım dondu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meticulous

arabaya ihtiyacı yoksa eğer en iyisini yapmış. defalarca balayına çıkmış resmen sevgilisiyle.

Alıntıları Göster
    Zinanın adını böyle mi koydunuz. Haramı helalmiş gibi lanse etmeyin.
  • halıda gidebilecek bir arabamı
  • Başkalarından ücretsiz bir şey almak, onlara sizlerin üzerinde söz sahibi olma hakkı verir.

Kimseden bir şey almayın kimseyi üzerinize söz sahibi etmeyin.
  • şu tiplere uyuz oluyom yok babam araba alcak
    yok amcam bilmemneyini vercek
    abi bizene
  • Arabaya binip eve çıkacam diye fakülte tercihi yap, 10 sene sonra yanlış tercih yaptım ama çok geç, mutsuzum diye buralarda konu aç.
  • Kara Komite kullanıcısına yanıt
    faizler düştü 5 6 bin lirayla bırak ülkeye gitmeyi antalya bile zor artık. O eskidendi .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zibidi Gonzales

şu tiplere uyuz oluyom yok babam araba alcak
    yok amcam bilmemneyini vercek
    abi bizene
    Belki de sizlere verilen bir şey olmadığı için üzüldüğünüzden böyle söylüyorsunuzdur.

Kahvaltı keyfine devam mı kare monitorle?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Worcestershire

Belki de sizlere verilen bir şey olmadığı için üzüldüğünüzden böyle söylüyorsunuzdur.

Kahvaltı keyfine devam mı kare monitorle?

Alıntıları Göster
    aynen yaa bak cok üzüldüm simdi
    gideyim de kare monitorume karsı simit yiyeyim
  • Hocam yanlış anlama ama artık Türkiye'de mükemmel bir hayat yaşamak çok zor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zibidi Gonzales

aynen yaa bak cok üzüldüm simdi
    gideyim de kare monitorume karsı simit yiyeyim

Alıntıları Göster
    Konuda eğleniyordum ben afiyet olsun
  • Nah verir

Bize ne sozler verildi zamaninda hiçbiri tutulmadi

Babam cok zorlamasam araba sozu verdiği halde 3300tlye pc bile almayacaktı

Babamın sayesinde polis olan akrabamiz guya bana n95 alacakti anasini satayim 1 hafta evlerine gittim daha 8. Sinifa gidiyorum o zamanlar herif istanbulu gezdirmek icin benden para istedi

Bende inat yaptim hayir dedim 1 hafta evde bos bos oturdum tv izledim sonrada bastim gittim

Hic kendini hazırlama araba falan diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-332B02CDB

halıda gidebilecek bir arabamı
    ekranda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-72F89107A

Başkalarından ücretsiz bir şey almak, onlara sizlerin üzerinde söz sahibi olma hakkı verir.

Kimseden bir şey almayın kimseyi üzerinize söz sahibi etmeyin.
    Okul bitsin cevresi bu arkadasin cok basini agritacak. Ozellikle yakin yerdeyse.
    Dediginizde haklisiniz fakat okurken destek vermeyenlerin sonradan sizden yardim beklemelerinden hoslanmiyorum. Firsat varsa alirim hepsini. Cunku zaten uzerinize gelecekler
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.