1.25 ghz garip bi durum. daha fazla çıkartması lazım...arkadaşımın amd 1700+ bile 1.25 ghz den fazla gösteriyo...
Ya dostum diyom iştee anlamıyonuz mu yaa.amd 2000 aldım 1.250 gh gösteriyo diyom hala tisinden mangalından zartından zurtundann sallıyonuz.eğlencekler gitsin luna parkta eğlensin.delirtmeyin adamı!!!
amd 1700+ 1.4ghz, amd1800+ ise 1.53 ghzde calışıyo normal olarak. 2000+nın ise 1.7-1.8 civarı olması lazım. olm git işlemciyi aldığın yere sor amd2000+nın çarpanını kaça ayarlıyım diye. nası yapcağını öğren.
tamam yarın gitcem aldığım yere götürcem.şimdilik ben kaçar yatıcam yarın erken kalkcam byes.yardımlar için.tşkler.yarın görüşürüs.
anlamakta diretiyormusun kardeşim 2000 demek 2000 mhz dmek değil amd de aynı performans ama aynı mhz değil[stop]
Relo sende anlamıyosun galiba.ilk okul mezunu musun kardeşim.okusana iyice.bios ayarından olur mu diyorus.amd 2000 1.6-1.7 arası bişi olur neden öle değil diye soruyorus.sen bırak burayı okuma kursuna git.
beyler pil konusuna dikkat. bios pilinin üzerinde bi kod var tam hatırlamıyorum cr32** filan dı unuttum şimdi. kandi makinamın başında değilim o yüzden bakamıyorum. yeni bios pili alırken o kodu söyleyip alacaksınız....
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by showtime_0</i> <br />beyler pil konusuna dikkat. bios pilinin üzerinde bi kod var tam hatırlamıyorum cr32** filan dı unuttum şimdi. kandi makinamın başında değilim o yüzden bakamıyorum. yeni bios pili alırken o kodu söyleyip alacaksınız.... <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
şu ana kadar 30-35 makinenin pilini değiştirdim hiç ööle kod söylemedim "amca bana şu yassı pilerden versene" diyom ve takıyom çalıştırıyom
yaw bu konuyu kaç kere[wand][wand][wand][wand][wand] konuştuk
Fubo dikkat et 2 gram aklın var kafanı duvara vurup onuda götürme.neyse ben makinayı aldığım yere götürüyom.orda hallederler.neyse hade eywallaa
kardeş evet sen makinayı aldığın yere gönder bence, çünkü belli ki bu işlerden anlamıyorsun. hem anlamıyorsun hem de milledte abuk subuk laflar söylüyorsun.ben yine de yardım ediim sana, dediğin olaylar bios da gerekli ayarların yapılmamasından kaynaklanıyor.ya da aldığın anakarta göre üzerindeki bir pin yardımıyla 266 mhz den 33mhz ye getirmen gerekir.sonra da bios a girip gerekli değişikliği yapman gerekir.yada daha yeni bir anakartın varsa pinle uğraşmadan direk biosdan her türlü ayarlamayı yapabilrsin.ama anladığım kadarıyla bu konularda bilgin yok pek.bu yüzden bir bilgisayarcıya götür bence yada bilen bir arkadaşını çağır o yapsın. ayrıca makinanın kitlenmesi de şu yüzden olabilir.eğer daha önce başka bir işlemci takılıysa boarda veya yeni bir board aldıysan ilk açılışta anakart işlemciyi tanır fakat açılışda durur ve senin bios a girip anakartın otomatik yaptığı tanımayı onaylaman gerekir.yapcağın şey biosa girip çıkmaktır genelde. ramin 266 mhz gödtermesi sonun biosdaki ayarlarının yanlış olduğunu ispatlıyor.umarım yardımcı olabilmişimdir.ama lütfen forumda kullandığın üsluba dikkat et. saygılar
korocop eywalla saolasınn.bi hatamız olduysa bağışlayın yaf daha yeniyiss .hade kolay gelsin :))
yok canım estağfirullah senin de fazla üzerine gelmişler.bazan oluyo işte.görüşürüz...
bence arkadas herseyı yazmıs walla bıze solıtcek laf bırakmamıssın saygılar...
Hüseyin hadi kalkalım mı ne dersin?eve gidek yemek yapalım.
AMD'ye laf yok :) 48 makinalı bir internet cafe kurdum :) ve hepsine AMD taktım. 20$'lık fan war içinde AR+I olarak AOPEN (pahalı kasalardan) aldım.Kısacası soğutma işleminde sorun yok.AMD'ler 2500+ bendede 1,83 Ghz gösteriyo.Herkes memnun alanda memnun verende memnun.benim AMD'den bir şikayetim yok.AMA İNTEL'in yeri ayrı tabii
emre benim 2000 1.250 gösteriyo normal mi bu?
1.250 ne oluyo sormasi ayip kesh mi? :)
ya 1700+ 1.4 ghz, 1800+ 1.53 ghz diyorum size. 2000'in doğal olarak daha yüksek olması lazım. biostan çarpan değiştirilmezse oldukça düşük bi değer karşınıza çıkar. seninki gibi yani şizofren. işlemciyi sen mi taktın? ya da aldıktan sonra hiç bios'tan bi şeyler değiştirildi mi biliyo musun? eğer değiştirilmemişse dediğin gerçekleşir. bu arada emre 2500+nın da 1.83 göstermesi bana pek normal gelmedi. onun da 2 ghz kadar olması lazım.