Bildirim
amd 2000 işlemci aldım 1.250 gh gösteriyo
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
kardes bence sorun sende (nick ten bellı ) -
sorun amd lerde.sapıttılar yaa -
kardeşim bende amd1800+ var. amdlerde de şöle bi şey var: amd1800+ eşit değildir 1800 mhz!!! sadece intel 1800 işlemcinin performansına eşittir demek. benimki 1.53 ghz hızda çalışıyo. seninkinin de o kadar düşük olmaması gerek. bilen birine sor, biostan çarpanını değiştirsin, senin işlemcine uygun çarpanı ayarlasın. o zaman da 1.7 ghz filan oluyodu galiba tam hatırlamıyom. amd sapıtmış filan değil ayrıca. aynı performansı daha fazla paraya almak istiyosan gidip intel alsaydın. başka sorun olursa sor -
'Aynı performansı daha fazla paraya almak istiyorsan gidip intel alsaydın' görüşüne sadece gülüyorum. artıları ve eksileriyle bir amd gerçeği var ve celeron işlemcilerle intel kıyaslanamayacağı gibi amd'lerle de kıyaslamayın lütfen. Daha önceden bunlar çok konuşuldu ama yine açmanın bir gereğini görmüyorum. Klasman farkı başka şeye benzemez. -
bios ta bi acayip herşeyi değiştirdim pc açılmadı.bu makina beni katil edicek.pili takıp çıkardım sonra açıldı.merak ettiğim bişey var.o pilin içinde ne var?normal bi pil taksam acaba aynı performansı sağlıyabilir miyim? -
pilin içinde kimyasal halde depo edilmiş enerji var...sıradan bir pil işte... -
pardon ben intele laf filan atmıyorum. hele pentium serisine hiç lafım yok, fakat bi amd kullıcısı olarak amd firmasını savunmayı isterim. yoksa farkları tabi ki var ve buna ben de katılıyorum. yanlış anlama olmasın -
intele zaten laf atamaz kimse.bende amd kullanıyom görüldüğü gibi napalım öğrenciyis.celeron almadığıma pişman oldum diyorum ama iyiki almamışım.amd manyak bii hiç ısınmıyo yaa 1 fanla yetiniyom.acaba gizli gizli anakart yanar mı işlemci filan?? -
fan iyiyse yanmaz. doğal olarak kutu içinden çıkan fan(ki ben de onu kullanıyorum) yeterli oluyo. fanın ne? -
bence bu karşılaştırmalar çok gerilerde kaldı.yukardan aşağı yazılanlara bi bakın allah için fındık kabuğunu doldurmaz. -
bu Schizophren ya sen harbiden bu işi bilmiyorsun yada milleti tiye alıyorsun sorduğun sorulardan milleti tiye alıyon gibime geldi şu pil olayına bir cevap vermek istiyorum sen o pilin çıkarıp kalem pil taksan bile çalışır evladım :)) -
hakketen bende dumura ugradim tiye mi aliyon bizi yoksa bu kadar da olurmu diye dusunuyorum pil olayina koptum zaten oraya orta boy tak daha cok performans alirsin bence))) -
:))
Abi işlemci olayı tamam da bu pil olayı gerçekten çok ilginç :)) -
Öğrenmek istiyorum kardeşim yaa.Sorduk alala niye dalga geçiyosunuz.Atalarımız ne demiş?Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp.Bende az cok burdan öğrenmeye çalışıyorum.fanın markasını bilmiyorum.nerde yazıyo?everest kasa aldım taşıma saplı içinden bi fan çıktı.acayip ya habire fan çalışıyo.amaa anlamadığım bişi var.amd 2000 aldım 1.250gh gösteriyo.bunun performansını nası arttırabilirim?ayrıyetten parçalar filan takılıyomuş bilginiz var mı? -
yetkim olsa komik bolumune tasirdim.. -
Kardeşim komik bişey arıyosan kendine karikatür dergisi al yaa :) yakında burdaki sorulardan kitap yapcam ama benim amd işini halledelim önce.zaten ekran kartı o.b deli ediyo benii.ayrıca ram 333 anakart 333 destekliyo ama 266 gösteriyo pc açıldığında bu neden acaba? -
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Schizophren</i>
<br />intele zaten laf atamaz kimse.<hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'>celeron <font color='red'>almadığıma pişman oldum diyorum </font id='red'><font color='red'>ama iyiki almamışım.</font id='red'><hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>nasıl yani?
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'>amd manyak bii hiç ısınmıyo yaa 1 fanla yetiniyom.<hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>hoydaa....
hangisindenmemnun kaldın?intel amd???
-
Dostum celeronda kullandım pentiumda şuan amd kullanıyom ama amd nin yerini bişi tutmuyo.fakat benim 2000 ama 1.25 gh gösteriyo bu sorunu çözemedim.biostan filan mı ayar acaba? -
biostan ayarda ne ayar....
bence sen tii ye alıyon gibi geliyo
bu arada biosu biraz kurcala kafana göre de amd biraz daa para kazansın...
üstünde mandal yaparsın o kasanın soora
ama sorun varsa dooru kemilerle açıklayıcı sor cevap verelim
Benzer içerikler
- biostan nasıl çıkılır
- appdata temizleme
- sistem belirtilen yolu bulamıyor
- img dosyası açma
- a disk read error occurred
- ekran videosu alma
- telefon şarj olmuyor
- oem açılımı
- donanım sanallaştırma nasıl açılır
- secure boot nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X