işlemciyi ben takmadım ayrıca biosta ayar yapmadım ama değiştiremiyom.değişceğim ekran gri oluyo normalde mavi olması lazım.fakat olmuyo bişi değişmedim yarın aldığı myere götürcem
iyi olur bi göster bakalım kurtul şu 1.25 ghzden
yeter yaa bıktım işkencedennn inş para almaslarrr.
şizofren kardeş biostan fsb yi 133 yapacaksın seninki 100 de kalmış.xp2000 12.5*133 olarak 1660mhz de çalışır,senin fsb default olarak 100 olduğu için 12.5*100 den 1250mhz gösteriyo. çarpanla falan oynamana gerek yok. xp2500+ da 1.83ghz de çalışır,11*166 olarak. yani konu bu hale nasıl geldi anlamadım[dntw]
Daha ayrıntılı bilgi isteyen şu tabloya bakabilir.
Şizofren, çok basit bir açıklaması var: 2000+ 12,5*133 = 1667 MHz olan işlemcin 12,5*100 = 1250 MHz ayarlarında çalışıyor.
birkaç sebebi olabilir: - Makinayı kuran bu durumu farketmemiş. - Makina başka bir sebepten 12.5x133 de stabil değildi ve hile yaptılar. - Sen farketmeden/yanlışlıkla/deneme yaparken 133 yerine 100 ayarladın.
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Schizophren</i> <br />Fubo dikkat et 2 gram aklın var kafanı duvara vurup onuda götürme.neyse ben makinayı aldığım yere götürüyom.orda hallederler.neyse hade eywallaa <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> kardeşim ne buya ona laf bu laf harbi adın gibi shizopren sin her halde önce adam ol.
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by fubo</i> <br /><blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Schizophren</i> <br />Fubo dikkat et 2 gram aklın var kafanı duvara vurup onuda götürme.neyse ben makinayı aldığım yere götürüyom.orda hallederler.neyse hade eywallaa <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> kardeşim ne buya ona laf bu laf harbi adın gibi shizopren sin her halde önce adam ol. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
fubo sana katılıyorum forum da biraz seviyeli olalım..
Benim sorumu cevaplayan olmadı herhalde, neyse saglık olsun :)
Fubo captain azcık gözünüzün önüne baksanız anlarsanız durumu.ne seviyesi yaa bişi sorduk millet mangal yap 1250 ne kesh mi diyip duruyo.siz verdiğiniz cvplara bakın sonra seviye deyin.bişey bilmiyosanız gelmeyin kardeşim buraya.helper 1250 ne kesh mi?sen nası binbaşı oldun ya.sen bu sitenin oyun kısmına mı takılıyosun :)) neyse gurol trulli yardımlarınız için saolun ama çarpan bi by speed var bide 133 fakat 133 yapıyorum bişey değişmiyo.onun tam üzerinde işlemciyle bi çarpanı daha gösteriyo fakat onları değiştiremiyorum.ben pc yi götüreyim en iyisi.
fsb yi 133 yapacaksın bu kadar basit uzatmanın bianlamı yok.anakartın kendi ayarında 100 gozukur bunu 133 yap. fanına guveniyosan dahada arttırabilirsin fakat bunun icin kesinlikle iyi bir bilgiye sahip olman lazım yoksa yakarsın islemciyi.cıkarken biostan ayarları kaydetmeyi unutma.
biosta "cpu fsb clock" diye bi şey var ya, işte onu 100'den 133mhz'e çevircen be kardeşim. bu kadar.
biosta carpanlar var onları kurcalayacaksın amd 2500 u işlk takınca 2500 görmüyor 1100 görüyor carpanlarını 166 mhz ve x15 carpanına ayarlayınca biostan acılısta 2500 görüyor seninkide bu misal
hallettim işi ya.anakartın üzerindeswitcheri değiştirdim 1.yukarı 2.aşağı 3.yukarı 4.aşağı 5.yukarı yaptım yada tam tersi yaptımoldu 166 bile oluyo.çok zekiyim ya :) neyse yardımlar için saolunda capatain seni hiç gözüm tutmadı bu gidişleyat kalk sürün cezası alcan :) neyse kolay gelsin hade eywala..
ya kardes sanada bu ısı ogretene kadar neyse hadı hayırlısı olsun sende kurtul bızde ..
nickte belli tabi :)
lem nickime laf atmayın :) ice bluesende olmasan daha çok eziyet cekecektik eywallah.Allah tuttuğunu altın etsin :) sizin sorunuz var mı? johnway senin pc ne?