Şimdi Ara

amd 2000 işlemci aldım 1.250 gh gösteriyo (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Biosun üzerinde switchler varmış bigisayarcı yaptıda.o switchlernerde bilen var mı?
  • switch leri bilen cokda hakikaten ilk basta bu kadar da olurmu diye bizi sasirttin switch bilen cokda sana nasil anlatacaz o sorun, 1 hafta da sana zor biter anlatim, biosdaki fsb ayarini iki gunde bu kadar kisi zor anlatti,neyse asaglamak icin soylemiyorum ama basta yazdiklarinda, arkadaslar hayatimda biosu yeni gordum kasayi acmadim bile bir yardim edin desen 100 tane yardim edecek adam olurdu, boyle de millet birbirine girmezdi,burda guzel bir usta cirak iliskisi var bilmiyen kafasini onune egip soruyor ,ama sen hem bilmiyorsun hemde dikleniyorsun,neyse sende alisirsin sonunda
  • atarum sen biliyonda noluyo.benim yaptığım herşey doğruymuş sorun adamlardaymış ayarlamayı unutmuş.ben yaptıklarımı söledim adam beni bilgisyar mühendisi sandı nerden biliyosunbunları dedi.hata onlardaymış özür diledi.Neyse ufak tefek hatalar oluyo.bişey daha sorayım ben.ewde 2 pc yi bağladık adam ağdan benim makinayı kapatabilir mi?kapatabilirse ansıl kapatır? ben bi yolunu bulamadım yardımedin bi zahmet
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.