Amd 2000+ Epox 8K3A+ Kingston PC2700 512ddr Seagate B.4 80gb 7200rpm Winfast ti4200 128mb Asus A-10 CoolMaster HHC-L61 fan 16X pioneer DVD Creative Live 5.1 Avermedia TVStudio çift isletim sistemi kullaniyorum win98se ve win XP pro. Sistemi yaklasik 1 yil önce toplamistim. Öncelikle sistemde performans düsüklügü uzun zamandir vardi. Bunun yaninda zaman zaman res atiyor ve açilista yüksek sicaklikta basliyor ama 20 saatte kullansam ayni derecelerde kaliyor. Bu sistemle örnegin Counter Strike v1.5te bile sabit 100 fps alamiyorum ya da bir baska örnek ut2003 oynarken masaustune atiyor zaman zaman. Bugün bilgisayarciya teslim edicem kasayi. adam on görüsmede bana xp den olabilecegini soyledi. eger sorunlar ramlerdense yada anakarttansa hepsini gigatekten-Ankara almistim yani garantiden nasil degistiririm bilginiz varsa aydinlatirsaniz sevinirim. ben antalyada oturuyorum. ayrica bu sisteme bir monitör alicam Samsung 757mb hakkinda elestirileriniz nelerdir? 957MB de alabilirim ama masama 17" daha uygun. Sorunlar makinemden bezdirdi ayrica sanirim anakartin 1 yillik garantisi doldu. makineyi düzene koyduktan sonra satsam ne kadar eder sadece kasa tahminen?