Şimdi Ara

AMD 200ge Grafik sürücüsü yüklenmeme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 gun once amd 200ge islemci aldim vatan bilgisayardan.

Ama bir turlu sürucüsünü kuramadim. Amd kendi sitesinden surucusunu indirip denedim.

İndirdigim surucu: Adrenalin Edition 18.10.1 Optional

Aldigim hata sudur:

no amd graphics driver is installed or the amd driver is not functioning properly. please install the amd driver appropriate for your amd hardware.

Bu sekilde bi hata vermekte amd surucusunu kurduktan sobra amd setting acmaya calisirken. Aygit yoneticisinde de sari ucgen seklinde unlem var, resm ektedir.

Aygit yoneticisinden guncellemeyi denedim sorun degismedi, windows uptade denedim yine cozulmedi. Driver bulma programlari denedim olmadi. GPU surucusunu yuklemeyince de dahili ekran kartini kullanamiyorum islemcinin.

Anakart modelinin kendi sitesinden indirim amd vga surucusunu ama onuda kururken uygulama amd donanimini taniyamadi diye uyari veriyor ve kurulmuyor.

İslemci: amd 200ge
    Anakart: asus prime a320mk

AMD 200ge Grafik sürücüsü yüklenmeme sorunu

ben bu grafik surucusunu nasil kurucam apu sistem toplayayim dedim ama kullanamiyorum. Sistemi normal kullaniyorum ama oyun oynayamiyorum, goruntu cozunurlugu degistirmeye calistigim 1280x700 bi oran var en yuksek. Microsoft temel goruntuleyici secili bakinca ama bi turlu amd 200ge nin gpu aktif edemedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bios güncel değilse güncelle. 200ge nin çalışması için en az 4011 versiyon bios gerekli.
    işlemci değişiminden sonra format atmak gerekir. bir de anakartın çipset ve ıch driver larını kurmayı unutma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: start_system

bios güncel değilse güncelle. 200ge nin çalışması için en az 4011 versiyon bios gerekli.
    işlemci değişiminden sonra format atmak gerekir. bir de anakartın çipset ve ıch driver larını kurmayı unutma.
    Hocam anakart biosta olsun sistem bilgilerinde olsun islemciyi goruyor, kullanimda sikinti yok ama grafik surucusu yuklenmiyor bir turlu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HS17 kullanıcısına yanıt
    işlemci değiştirdikten sonra format atmak gerekli. ayrıca farklı windows sürümlerinde dene (64bit 8.1, w10 1803 gibi).
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 10 AMD 7670M Sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.