Şimdi Ara

AMD 2200 SICAKLIK 56 C ...normalmi..?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• palomino ise normal.ama bildiğim kadarıyla palomino 2200+ yok
  • 2200+ olduğuna göre tbred olması lazım.
    Bu sıcaklık anormal ...
    Sanırım termal macun sürmemenden kaynaklanıyor.
    sürersen 10 derece kadar düşüş yaşayabilirsin...
  • Arkadaşım bizi tahminde bulundurmasan da polomino mu t-bred mi oldugunu söylermisin işlemcinin ?
  • yawww tabiki tbred..daha yeni aldım işlemciyi..2200+ tbred
  • yaww arkadaslar bi acıklık getirin su işe allah aşkına ..basıları normal diyooo 70 dereceye kadar yolu varmıs..
  • pek normal değil
    benim palamino xp1800+ 45-46 yı geçmiyor.(oda sıcak olursa o da)
    arkadaşın dediği gibi heatsinke termal pasta sürmemiş olabilirler. termal pasta sürersen sıcaklık bayağ iniyor.
    ayrıca anakart da yanlış okuytabilir.
    ayrıca program da yanlış gösteriyor olabilir. bunun için speedfan programını çek bir bak.
  • slmlar pc alert programındaki cooler xp yi calıstır, sıcaklıgı sisoft sandradan yada speed fandan kontrol et aynı anakart bendede var 1 hafta once aldım bende masa ustunde 60 derece oluyodu kasayı falan actım cooler xp yi calıstırdım simdi normale dondü masa üstünde 39-43 oyun sonrasıda 52-55 falan oluyo kısacası anakart ısıyı fazla gösteriyo slmlar
  • cooler xp işlemciyi boş kaldığı zamanlarda kapatan bişi değil mi ? ben öyle hatırlıyorum. Şahsen bence windows'tan çalışan programlar sıkıcı yaw yani ramden filan yiyorlar birde devamlı çalışmak zorunda olan bişi benim canımı sıkar. Soğutucun ne eğer düşük devirli fanı varsa aslında normal yada kaliteli bir şeyler almak gerek.
  • tesekkurler ark..bi bakicem ..
  • dostum o anakartın gösterdiği çekirdek sıcaklığı. Forumda birkaç defa konuşulmuştu zaten. rda+ gibi yüzey sıcaklığı gösteren anakartlara göre 10-15 derece daha yüksek olabiliyo sıcaklık. 56 derece full load sıcaklık problem diil. Kasa içi hava sirkülasyonunu biraz daha iyileştirirsen birkaç derece de daha düşer.
  • ok aspart ilginize tesekkürler arkadaslar...
  • aynı anakart bende var arkadasların söyledikleri doğru benimkide full load 59-60 falan yani bizim anakart biraz fazla gösttrio
  • ok...tbederli 6 kasım..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.