quote:Orjinalden alıntı: RISE OF APOCALYPSE Arkadaslar eksenbilgisayarın stoklarında görünüyor almak isteyenlerin dikkatine fiyatı 135$+kdv senin dediğin s754 bize 939 lasım .. sağol yinede
yaw bi aralar 125 + KDV idi.. şimdi üretimi durdu athlon 939 3000+ nın .. açıkçasıda 150$ + kdv ye almak bana koyar
Siteye bir bak derim sen üst tarafa baktın sanırım. quote:Orjinalden alıntı: samurcom quote:Orjinalden alıntı: RISE OF APOCALYPSE Arkadaslar eksenbilgisayarın stoklarında görünüyor almak isteyenlerin dikkatine fiyatı 135$+kdv senin dediğin s754 bize 939 lasım .. sağol yinede
quote:Orjinalden alıntı: RISE OF APOCALYPSE Siteye bir bak derim sen üst tarafa baktın sanırım. quote:Orjinalden alıntı: samurcom quote:Orjinalden alıntı: RISE OF APOCALYPSE Arkadaslar eksenbilgisayarın stoklarında görünüyor almak isteyenlerin dikkatine fiyatı 135$+kdv senin dediğin s754 bize 939 lasım .. sağol yinede özzür dilerim dostum ..
ekseni aradim tek olarak satmadiklarini soylediler bunlara nasil hakları oluyor??? sadece sistemle birlikte veriyolarmış bu yasal mı????
quote:Orjinalden alıntı: thedarkside7 ekseni aradim tek olarak satmadiklarini soylediler bunlara nasil hakları oluyor??? sadece sistemle birlikte veriyolarmış bu yasal mı???? Allah bilir kendi hazırladkları pc lere veriyorlardır
quote:Orjinalden alıntı: samurcom quote:Orjinalden alıntı: RISE OF APOCALYPSE Arkadaslar eksenbilgisayarın stoklarında görünüyor almak isteyenlerin dikkatine fiyatı 135$+kdv senin dediğin s754 bize 939 lasım .. sağol yinede s754 leride s939 lar kadar oc oluyor.....TEK FARKI DUAL DDR