Bildirim
amd 3500+ yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ama media player içinmi %17 yoksa başka işlemci içinmi. mesela e-turst anti virüs programı zaman işlemcinin yaklaşık % 50 kullanıyor kaldırıp yüklediğin zaman düzeliyor ona dikkat et bence -
hersey kapali sadece musik dinlerken diyorumquote:
Orijinalden alıntı: thedutyman
ama media player içinmi %17 yoksa başka işlemci içinmi. mesela e-turst anti virüs programı zaman işlemcinin yaklaşık % 50 kullanıyor kaldırıp yüklediğin zaman düzeliyor ona dikkat et bence
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akordion -- 3 Eylül 2006; 20:44:50 > -
512x4 ram le aynı işlemci media playerde müzik dinlerken % olarak sabit değil ama 2 - 8 - 10 - 13 gördü.quote:
Orijinalden alıntı: akordion
hersey kapali sadece musik dinlerken diyorum
Alıntıları Göster -
bence normal bu işlemcinin o kadar kullandığını göstermez senn bilöediğin yada farketmediğin bi çok program kullanılıo olabilir -
Xp in huyu bu.sen bişey çalışmadığını sanırlar ama,birkaç tane svchost.exe si çalışır.onun için xp out,linux inquote:
Orijinalden alıntı: Computer Art
bence normal bu işlemcinin o kadar kullandığını göstermez senn bilöediğin yada farketmediğin bi çok program kullanılıo olabilir -
linux de de benzer sornlar var die biliorum doğru mu??
kullanmadım ama sonçta hepsinin bi alt yapısı var -
benim işlemcide bi sorun yok yani
ii ii buna sefindim
tşk hepinise
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akordion -- 3 Eylül 2006; 22:16:38 > -
quote:
Orijinalden alıntı: akordion
ii ii buna sefindim
tşk hepinisequote:
Orjinalden alıntı: akordion
ii ii buna sefindim
tşk hepinise
Bende 3500+ kullanıyorum değerler yaklaşık olarak aynı. İçin rahat olsun.
-
quote:
Orijinalden alıntı: DELTA53quote:
Orjinalden alıntı: akordion
ii ii buna sefindim
tşk hepinise
Bende 3500+ kullanıyorum değerler yaklaşık olarak aynı. İçin rahat olsun.
Alıntıları Gösterquote:
ii ii buna sefindim
tşk hepinise
bişi diil kardeş güle güle kullan güzel işlemcidir kullandım bi ara da fiyatlar düşücek die satmştm
-
linux de böyle bi sorun yok.quote:
kullanmadım ama sonçta hepsinin bi alt yapısı var
quote:
Orjinalden alıntı: brtana
-
hmmms. kullanmadm şimdiye kadar ama geçmeyi düşünüyorum bu aralar vista tamamlanana kadarquote:
Orijinalden alıntı: Hirotaro
linux de böyle bi sorun yok.
quote:
Alıntıları Göster
-
yalnız linux kullanmak için en azından f disk atmayı bilmek kadar bilgi gerektirir(en azından=fdisk,örnekti)quote:
hmmms. kullanmadm şimdiye kadar ama geçmeyi düşünüyorum bu aralar vista tamamlanana kadar
Alıntıları Göster -
quote:
yalnız linux kullanmak için en azından f disk atmayı bilmek kadar bilgi gerektirir(en azından=fdisk,örnekti)
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: Hirotaro
yalnız linux kullanmak için en azından f disk atmayı bilmek kadar bilgi gerektirir(en azından=fdisk,örnekti)
Aslında linux kullanmak lazım. Dünya çapında da destek her geçen gün artıyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: DELTA53quote:
Alıntıları Gösterquote:
--------------------------------------------------------------------------------
bişi anlamadm abi birz açar msn??
mesela??
-
şöyle diyeyim xp yi yeni başlayan acemiler bile kullanabiliyor,yada kullanmaya çalışıyo,fakat linux öyle değil,linux biraz deneyim ve bilgi gerektirir.quote:
Orijinalden alıntı: Computer Artquote:
--------------------------------------------------------------------------------
mesela??
Alıntıları Göster
komutlar vs... gibi
cdrom kapağı komutsuz açılmaz mesela,ama gerçi yeni sürümlerde bu özellik kaldırılıyo daha basitleştiriliyor
quote:
quote:
mesela??
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 3 Eylül 2006; 22:59:53 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Computer Artquote:
ii ii buna sefindim
tşk hepinise
bişi diil kardeş güle güle kullan güzel işlemcidir kullandım bi ara da fiyatlar düşücek die satmştm
Alıntıları Gösterquote:
quote:
ii ii buna sefindim
tşk hepinise
fiyatın düştüünü bana sor sen. 400 lira verdim ona zamanında. şimdi bi ark peşin 175 liraya aldı
-
quote:
şöyle diyeyim xp yi yeni başlayan acemiler bile kullanabiliyor,yada kullanmaya çalışıyo,fakat linux öyle değil,linux biraz deneyim ve bilgi gerektirir.
komutlar vs... gibi
cdrom kapağı komutsuz açılmaz mesela,ama gerçi yeni sürümlerde bu özellik kaldırılıyo daha basitleştiriliyor
quote:
quote:
mesela??
Alıntıları Gösterquote:
şöyle diyeyim xp yi yeni başlayan acemiler bile kullanabiliyor,yada kullanmaya çalışıyo,fakat linux öyle değil,linux biraz deneyim ve bilgi gerektirir.
komutlar vs... gibi
quote:
quote:
mesela??
+1 Zaten eğer herkes linux'a geçse talepten dolayı Windowstan bile daha iyi sürümleri çıkar. Bizde microsofta bir plastik parçası için 100$ vermekten kurtuluruz.
-
Linux'a gerekli destek verilse ve linux la çalışabilecek kullanışlı bir masaüstü geliştirilse (KDE ve Gnome yetersiz bence) kimse o kadar para verip Windows almaz diye düşünüyorum. Şuan için linux masaüstleri ev kullanıcısı için işkence. Ama profesyonel kullanıcılar için windows tan çok daha iyi (bence). Özellikle komut yapısının kullanışlılığı beni kendine hayran bıraktı.quote:
quote:
Orjinalden alıntı: DELTA53
quote:
quote:
Buna bir sorunmuş gibi yaklaşmak yanlış olur. Sonuçta bilgisayarda siz farkında olmasanızda çalışan onlarca servis var. Bunları Başlat>Ayarlar>Denetim Masası>Performans ve Bakım>Yönetimsel Araçlar>Hizmetler yada Başlattan Çalıştıra services.msc /s yazarak görebilirsiniz.
-
valla bende boşta %2-3quote:
Orijinalden alıntı: gokhanweb
Linux'a gerekli destek verilse ve linux la çalışabilecek kullanışlı bir masaüstü geliştirilse (KDE ve Gnome yetersiz bence) kimse o kadar para verip Windows almaz diye düşünüyorum. Şuan için linux masaüstleri ev kullanıcısı için işkence. Ama profesyonel kullanıcılar için windows tan çok daha iyi (bence). Özellikle komut yapısının kullanışlılığı beni kendine hayran bıraktı.
quote:
Orjinalden alıntı: DELTA53
quote:
quote:
Buna bir sorunmuş gibi yaklaşmak yanlış olur. Sonuçta bilgisayarda siz farkında olmasanızda çalışan onlarca servis var. Bunları Başlat>Ayarlar>Denetim Masası>Performans ve Bakım>Yönetimsel Araçlar>Hizmetler yada Başlattan Çalıştıra services.msc /s yazarak görebilirsiniz.
Alıntıları Göster
ama demin denemek için mediaplayerda film açtım %13 ila 21 arasında sahneye göre değişiyodu işlemci çalışması
Benzer içerikler
- vt-d nedir
- pbo enhancement nedir
- işlemci cache nedir
- i5 mi i7 mi
- 8 çekirdek işlemci iyi mi
- cpu sıcaklığı görme
- exynos 2400
- kirin 9010
- i7 860 kaçıncı nesil
- intel core ultra 7
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X