amd 3800 Alıyorum dfi da karar kıldım istemeyerek alıyorum çok şekilsiz boardar yaa ama o/c bir numara olduğu kaçınılmaz bi gerçek şimdiye kadar dfi hakkında araştırma yapmadım bi bilgim yok -sizce dfi da hangi modeli almalıyım -thermaltake silent tower mı alsam ona benziyen likit soğutma ar onumu alsam aslında 2side biraz hayvansı aletler sizin öneriniz ne cpu soğutmada -ramde o/c 2x1gb siparşi vercem ama ocz mi corsair mi bide hangi bodeli sizin tercihiniz olurdu -bide sli board alıpta ati x850xt almak mantıklımı ama ati saphire o/c de işi götürmüş durumda -atiyi nvidiadan buyüzden daa çok istiyorum ama bilemiyorum 7800gtx te iş hattı gücü atiyi sallıyo ati burdan kaybedio yani ama o/c meraklılarının tercihi genelde ati takip ettiğim kadarıyla -bu yüzden sli board almasam mı ki gerçi dfi corsfire board çıkarmış ama oda alınmas ki kardeşim fiyatlar hayal ötesi
bana sorarsan dfı kalıtesı ve oc kapasitesi tartışılmaz bi bord ama dfı yerine asus sli premium a8n bord alıp corsair 2x1gb 3200 c2pro ram alırsan güzel olur ramlar tccd çipli olduğundan fazla voltaj istemiyor ekran kartı olarak x850xtpe a para verene kadar git 7800gtx derim aralarında 50 dolar fark var
manyak bi sistem toplayacan herhal işeyler yazacam buraya
Saol arkadaşım sistem manyak olcak walla 2 aya yakın zamandır araştırıyorum 2 haftaya kadar elimde tek sorunum ram seçiminde ekranda atiyi geçtim yaa sli board alıpta croddfire ekran kartı salakça bişi olur 7800gtx alcam bi tane dfi da biçimsizbord ama o/c de kral ama cpunun köprüye yakın olması çok iyi ram zamanlamasında hangisi daa iidir: 3-3-3-8 4-4-4-12 5-5-5-12 3-4-4-8 2-3-2-5 4-4-4-8 bunlardan hangisi?? ramda corsairin şu rami nası gider o/c için http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820145589 bi bakarsanız veya ocz nin şu rami nası http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820227047
yada sizin önerileriniz nedir hangi zamanlama sistemi ideal
quote:
Orjinalden alıntı: seko2001
bana sorarsan dfı kalıtesı ve oc kapasitesi tartışılmaz bi bord ama dfı yerine asus sli premium a8n bord alıp corsair 2x1gb 3200 c2pro ram alırsan güzel olur ramlar tccd çipli olduğundan fazla voltaj istemiyor ekran kartı olarak x850xtpe a para verene kadar git 7800gtx derim aralarında 50 dolar fark var
1gb olarak hiç bir firma tccd üretemez lakin tccd o boytta üretilmedi..2gb ram alınacaksa ballistix alınmalı o/c için..
Linkini verdiğin ramler ddr2 Hem ben de çok araştırdım tccd 2gb kit yok, hatta tek 1gb da yok :)
Bu linklere bakman faydalı olacaktır, tabi usa'den alma şansın varsa Yorumları okuyacak olursan en iyisi patriot gibi zamanlamalar için, ama yüksek fsb için ballistix
işlemciyi de maddi durumun iyiyse x2 4400+ al.malum 2*1mb önbellek.
hightowerfrl arkadaşım yardımların için çok saol 2x1gb ların ddr 2 olduğu gözümden kaçmış sorry bu arada maymunkral arkadaşım x2 aklımdaydı ama onda da 3800den karardım 4400de gözüm yoktu ama kim kopyalama yaparken bi yanda oyun oynuyo ki x2 alırsam onun işlevlerine cvp veremem cpu ya yazık olur sadece adı olur x2'im var die işimi görmes yani 3800 çok ideal bence bide dfi'ın şu boardu iyi bi seçim olmuş olurmu sizce http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16813136157 linkteki anakart nası yaa linki verdim -ram de de 2x512mushkin işini görür diosun yani ölemi
kesin işini görür pişman olmazsın zaten o zamanlamarı yetecek
anakartta iyi uçacan ya ucacan
bu arada cpu ya thermaltake silent tower ii olurum yoksa ona benziyen likit sistem var oda sakat yaa sızdırma olrsa şaplara geliriz walla siz ne önerirsiniz silent tower biraz hayvansı gelio bana
2hafta sonra gelio 1 hafta falan o/c tırmalasam 3 haftaya kadar o/c denemelerimle aranızdayım hepinize yardımlarınız için sonsuz teşekkürler arasıra başınızı ağıtırım sorularımla peace
senin nickin yeter !
Pardon anlıyamadım??
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme