Şimdi Ara

amd 5200 kullananlar önemle içeriden beklenmektesiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mrb arkadaşlar amd 5200 işlemcimi 3.0ghz de kullanıyorum voltajsız.9800gt amp ekran kartı war. 10900 puan alıyorum 3dmark06 dan ve az bence baya. sorum stok fanla stabil olarak en iyi ne kadar overclock yapabilirim?cevapları bekliyorum..

• 3.1 Ghz den yukarı çıkmanız zor.
    Puanınız da pek düşük görünmüyor.
    Bu havalarda sorun yaşamayabilirsin.
    Önümüz yaz o ayarlarda stok fana pek güvenmemelisiniz.

Ekleme:
    Aynı sorun için iki konu açmışsınız.
    Bu konuyu daha yeni açmışsınız. Konulardan bir tanesini kapattırırsanız dağınıklığı önlemiş olursunuz.
    http://forum.donanimhaber.com/m_38362244/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dellino -- 11 Mart 2010; 16:54:01 >
  • 3D Mark Quad işlemciler de daha iyi sonuçlar verir, Vantage testi yapman da fayda var daha gerçekçi olur en azından.

Stok fan ile çok zorlamamakta fayda var 3.2-3.4ghz yapabilirsin.

Anakart ve diğer bileşenler de önemli o.c için 4.5ghz yapan da var sonuçta, o.c bölümünden destek alabilirsin
  • walla öğrenci olduğum için soğutmaya ekstra dan masraf yaparsam iflah olmam o yüzden kullananlardan tecrübe istemiştim.. bu arada Vantage testinin xp sürümü warmı??
  • quote:

Orijinalden alıntı: izmirlim_01

walla öğrenci olduğum için soğutmaya ekstra dan masraf yaparsam iflah olmam o yüzden kullananlardan tecrübe istemiştim.. bu arada Vantage testinin xp sürümü warmı??

işlemciyi değiştirmenin vakti gelmiş 9800gt için çok düşük skor..soğutucu falan alman amd işlemciler ucuz zaten anakartın destekliyorsa iyi birşey alabilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.