Şimdi Ara

amd 6300 için fan önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • amd 6300 işlemcim var o.c yapmadım fakat günlük bilgisayar kullanma sürem çok yüksek beni rahatsız etmiyor fakat stock fanın sesi tüm ailemi rahatsız ediyor :D

bu stock fanın yerine 150 200 tl civarı bir fan arıyorum

• 100tl Tx3 en iyisidir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufak13

amd 6300 işlemcim var o.c yapmadım fakat günlük bilgisayar kullanma sürem çok yüksek beni rahatsız etmiyor fakat stock fanın sesi tüm ailemi rahatsız ediyor :D

bu stock fanın yerine 150 200 tl civarı bir fan arıyorum

Cooler Master Hyper 212X tavsiyemdir

http://www.vatanbilgisayar.com/hyper-212x-lga775_1155_1156_1366_2011--am2_am2-am3_am3-_fm1-islemci-sogutucu.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim tavsiyem budur her yere yazıyorum bu fiyata bu soğutucu bedava gibi birşey kaçırma derim yakınlarında var ise.
    http://www.vatanbilgisayar.com/gaia-sd1283-intel-lga775_1156_1366--amd-am2_am3-islemci-sogutucu.html
  • sadece ucuz olduğu için teknolojik ürün almayı sevmiyorum ya bu adamlar saf değil sonuçta bi yerden kısıyolar bir şeyi kötü yapıyolarki ucuz oluyo

hyper 212x i düşünüyorum şuan bakalım başka öneriler olucakmı

bilgisayarımı geçen yaz sonu almıştım tüm parçalarını vatandan sizce fanı takarlar mı götürsem
  • yusufak13 Y kullanıcısına yanıt
    Önceden sor takıp takmayacaklarını belli olmaz işleri bu ürün geçen sene 70-80 TL civarındaydı yeni serisi çıktığı için bunu bitirmeye çalışıyorlar sadece öneriydi ucuz olması seni yanıltmasın yani.
  • COOLER MASTER SEIDON 120V sıvı soğutma 160 tl gibi bir fiyata almıştım.Çokta güzel soğutuyor.
    Buda incelemesi;
    http://forum.donanimhaber.com/m_85755582/tm.htm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İşlemci Ve Anakart Önerisi
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çok aşırı o.c yapmam dersen, Zalman cnps 5x 92mm fanlı soğutucu işini görür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akyol1

100tl Tx3 en iyisidir.

100 tlyi el kadar soğutucuya vereceğine 80 tlye deep cool gammaxx s40 alır.

http://www.bizdeuygun.com/Deep-Cool-Gammaxx-S40-120x25mm-Fan-CPU-Sogutucu_228647.html

Bu arada xigmatek gaia 40 liraya bulunabiliyorsa şuan alınabilecek en iyi f/p soğutucusu.Çünkü performansı cm 212x seviyesinde.Fiyatıysa 212xin çeyreği kadar.

Ama vatanın o soğutucuyu 40 liraya vereceğini sanmıyorum.Anasının gözü olduğu için bir iki mağazada sınırlı sayıda olan ürünü koymuş olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slim Charles -- 11 Mart 2015; 18:46:14 >

• deep cool s40 var bende 70 tl ye aldim 1,415 voltta 4,5 ghz g3258 kullaniyorum prime95 te max 74 derece cekirdek sicakligi cpu sicakligi ise 35 derece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TonyStank -- 11 Mart 2015; 18:50:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumda alan bir kaç kişi vardır farklı şehirlerden yeni serisi çıktığı için bitirmeye çalışıyorlar anlaşılan ilk başta banada garip geldi soğutucum olmasa kesin alırdım üstelik dolar yüzünden tüm fiyatlar böyle artmışken.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

Forumda alan bir kaç kişi vardır farklı şehirlerden yeni serisi çıktığı için bitirmeye çalışıyorlar anlaşılan ilk başta banada garip geldi soğutucum olmasa kesin alırdım üstelik dolar yüzünden tüm fiyatlar böyle artmışken.

Hocam gaia 2 çıkalı epey oldu.Vatana yeni gelmiş olabilir ama.Fiyat düşer de 40 tl de bedava.Hele de dolar böyleyken.
  • Evet öyle gerçekten ben önerimi yaptım gerisi alacak arkadaşa kalmış bir durum kendisi bilir
  • şimdi şunu sormak istiyorum benim tek isteğim işlemci soğuk olsun değil şuanki stok fanda işlemciyi soğutuyo fakat fön makinesi gibi sesi var oyun oynarken
    ben hem soğutucak hemde sessiz istiyorum bu 40 lira olan sessiz mi bazıları yükte çok ses oluyo demiş o fan için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufak13 -- 13 Mart 2015; 22:01:09 >
  • yusufak13 Y kullanıcısına yanıt
    Soğutucu max 24 dBA ses çıkarıyormuş bu oran çok iyi bu ürünü alıp taktığında ancak kulağını dayarsan ses duyarsın diye düşünüyorum bu soğutucular şuanki fanın gibi ses yapmazlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

Soğutucu max 24 dBA ses çıkarıyormuş bu oran çok iyi bu ürünü alıp taktığında ancak kulağını dayarsan ses duyarsın diye düşünüyorum bu soğutucular şuanki fanın gibi ses yapmazlar

tam bunu almak için gidicektim bi stokta bulunan mağazalara bakıyım dedim belki yoktur istanbulun hiç bir yerinde yok en yakın balıkesir de var internetten sipariş de verilmiyo
    başka 150-200 lira arası güzel bi soğutucu biliyor musun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.