Şimdi Ara

AMD 64 BİT YENİ SİSTEM İÇİN TAVSİYELERİNİZ ACİLLLL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

amd 64 bit topladım parçalar aşağıda öenerilerinizi bekliyorum ?
    fazla para veremem aynı paraya c serisi pentium toplıyacağıma
    bu sistem daha fazla işimi görür diye düşünyorum?

kafama takılan birşey var: amd 64 bit için ASUS-K8N nasıl anakartla içinde(gigatek) en ucuzu bu
    bende fazla pahalı birşey istemiyorum nasıl bir kart bu k8n özelliklerine baktım baya birşey var ama
    pratikte bu kartı kullanan varmı nasıl? anakrt için 88 den fazla veremem birde board neden ucuz diğerlerine göre?
    intel 2,4 c serisi alacağıma amd 64 bit 2800 düşünüyorum fiyatlar yakın am performans olarak 64 bit dahamı ii sizce?
    birde 64 bit yazılım yok ama 32 bit te 64 bit farkını hissedekmiym ferformans olarak yoksa 34 bit yazlımdalrdamı var ortaya çıkıyor
    bu işelmcilerin 64 bit kullanıcılarının görüşlerini bekliyorum

AMD - ATHLON 64 2800+ 154 (c serisi 2,4=148 usd)
    ASUS - K8N 88 (intel için MSI - 865PE NEO2 PFS PLATINUM=85 )
    2*KINGSTON - 256 MB 400 90
    SAMSUNG - 80 GB SATA 70
    17" SAMSUNG 793 mb 145
    GIGABYTE - 128 MB FX5200 64 ( oyun delisi değilim hatta 64 mb bile yeter)
    AOPEN - QF50W 50 (300 watt psu yeterlimi?)
    A4TECH - OPTICAL MOUSE 10
    SAMSUNG Q TÜRKÇE M.MEDİA KLAVYE PS2 12
    Distek+cd rom 20 diyelim

toplam: 736 amerikan doları nasıl arkdaşlar görüş ve öenrilernizi bekliyorum?

almayı düşündüğüm sistemler bu c serisi veya 64 bit siz ne düşünorsunuz?
    sonunda bende amd ci olcam galiba
    teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Consiglier -- 5 Aralık 2004, 21:31:45 >

• guzel kaliteli bir board.hayirli olsun.
  • 2.4 ü sil kafandan at bence amd 64 varken
  • Amd64 ler Prescottlar kadar ısınmıyor.Madem oyun önemli değil diyorsun.Ekran kartını fansız pasif soğutuculu olanlardan al.Bir tane fan sesinden kurtulmuş olursun.

Aopen QF50 kasa alma.Güzel gözüküyor ama problemli bir kasa.Kasa kapağının bağlantısı zayıf.üstteki cd-rom kapağı sorun çıkarıyor.
    ASUS TA-250 veya Aopen ES50A-04 kasa tavsiye ederim.350 watt güç kaynaklı istersen Aopen H600B-35 daha iyi olur tabii.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raven70 -- 5 Aralık 2004, 12:01:55 >
  • ABİCİĞİM MADEM OYUN OYNAMAYACAKSUN NİYE AMD ALIYORSUN. AMD LERİN OYUN PERFORMANSI BİLİNİYO. SEN TEMİZ Bİ SİSTEM İSTİYORSAN PENTİUM DAN ŞAŞMA DERİM. KAFAN AĞRIMAZ. 64 BİT İÇİN DAHA ERKEN OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM. YAZILIMLAR YAYGINLAŞTIĞI ZAMAN İŞLEMCİLERİN İYATI OTOMATİK OLARAK DÜŞECEKTİR ZATEN. ŞİMDİ ŞÖYLE ORTA DÜZEYDE Bİ İŞLEMCİ TAVSİYE EDECEM O DA NORTWOOD 2.4 BULABİLİRSEN TABİİ. ANAKART OLARAK GİGABYTE İYİ. BAŞARILAR. PENTİUMLU GÜNLER DİLEĞİYLE.
    AMD PENTİUM
  • amd alacaksan sakin asus board alma sonra pisman olursun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    7900XT için sistem tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ya arkdaşlar az önce hardiskimken takı takı takı diye sesler geliyordu quantum fireball 2,6 dır kendisi
    fanın sesinden uyuyamıyorum msn de arkdaşla konusurken fan sesinden rahatsız oluyor arkdaşlar
    ne kadar kastığını anlatmayayım celeron266 işte naparsınız...
    yapmayın böyle bu kdar zormu ya amd 64 bitmi daha güçlü(oyun dışı ferformans) yoksa intel 2,4 c mi
    zor bu sorunun cevabı bu kdar bir gün bilgisarım patlarda ölrüsem mezar taşıma sebebim donanim haber yazircam
    amd ile intel birleşip amtel diye bi işlemci çıkarsa rahat ederdik
    eyvalalh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Consiglier -- 5 Aralık 2004, 21:21:22 >

• bencede ii seçim amd ama amd ile özdeş anakart firmaları var ABİT yada EPOX bunları bi düşünseydin presscotlarda çok ısınıyor tavsiye etmem 2.8 var bende 60 derecede çalışıyor sorununu hala bulamadım. 64 bit güzel hayırlı olsun
  • Pentium işlemcilerinin özelliklerini saymama gerek olmadığını düşünüyorum . Sadece amd ye göre biraz pahalı. Ama sonuçta kafan rahat. Makina kasarmı acaba, yanar mı acaba diye düşünmeyeceksin. Biraz para verip akşam yatakta rahat uyuyacaksın. ARTI YAŞLANMAYACAKSIN. AMD KULLANAN ARKADAŞLAR ÇOK STRES YAPIYORLARMIŞ ,ÇOK ÇABUK YAŞLANIYORMUŞ DOĞRUMU.
  • hiç pentium kullanmasak neyse

bu arada anakartı epox 8kda3+ yaparsan daha güzel olur.. malum amd de epox ve abitin verdiği güven + kalitenin üstüne tanımam :D
  • asus K8N nasıl kalitesiz vede güvensizmi yani
    çok mu kötü bu kart kullanan yokmu hiç ya çok pahalı ya epox fln

Acharad 145 dolar çok para ya nerde kaldı o zman
    amd nin fiyat performans başarısı valla bu amd piyasa yerleşşsin intelden hiçbir farkı kalmıyacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Consiglier -- 5 Aralık 2004, 21:44:46 >
  • Ya arkadaş uygun bi sistem istiyor anladığım kadar. Makul fiyat iyi performans ancak msı da olur diye düşünüyorum anakart için. Sizler ne düşünüyorsunuz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.