Ekran kartından ve anakarttan emın degılım PCİ ekran kartı ıle AGP farkı hakkında bılgım yok, mesela bu anakarta PCI ekran kartı takılabılırmı.Güç kaynagı yeterlımı...Birde 17'' monitor tavsiyesi ıstıyorum .. Şimdiden tesekkurler...1300$ para var.
Bu tipte bir bılgısayar ıcın onerılerınızı yazarsanızda sevınırım..Marka model tavsıyelerı olabılırr..
güç kaynağı gayet kaliteli ve yeterli.. anakart nForce 3 250Gb çipsetli bir anakarttır..agp destekler, iyi bir çipsete sahiptir..pcie daha yeni ve hızlı bir arabirimdir..pcie ekran kartı alayım diyorsanız daha yeni teknoloji olan nf4 çipsetli bir anakart alabilirsiniz..fiyat/performans olarak da Samsung 793MB öneririm.
Modem olarak,Robotics 9105 daha iyi olur.Daha ucuz ama daha az kaliteli değil sanırım. (zoom 5551 kullanıyorum)
Epox anakart daha iyi bir secim
Kafan karışıyorsa imzamdaki sisteme yakın birşey ya da aynısını toplayabilirsin. ben gayet memnunum. ekran kartı pci-e. gayet başarılı msi
bence Philips monitör alma. ben bi arkadaşınkini kullandım renkler felan çok boğuk. ben Samsung 753 kullanıyorum ama arkadaşın dediği gibi 793 daha ii galiba. bencede Samsung 793