Şimdi Ara

Amd 6400+

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar amd 6400 İşlemcili bir sistemim fakat uzun ugraşlardır veripde çözemedigimiz bir problem var pc kendisini çok kasıyor işlemci ısınması ilk etapta aklımıza gelen düşünce idi ama işlemcinin uzerinde Zalman 8700 Fan var ve işlemci 29 ila 30 derece arasında geziyor oyuna girp oyundan çıktıktan sonrada maxsimum sıcaklık 36 ila 40 derece arasında 2 Gb 800 Mhzlık Kingston ram var ve Anakart MSI K9 Ultra Ekran Kartı Asus HD3850 Raidmax 450w Kasa var Neden bir kasma yapar ve surekLi bir donma var gelip geçici sayfalar arasında bekleyerek bir geçiş saglıyor 2 yada 3 sayfa acıyorsanız 4 sayfada açmak için uzun bir sure bekletiyor sizce bu nedendir ısınmadan dolayı yola gittik hep içine 3600 Rpm Lık salyangoz fan taktık gene fayda etmedi bilginiz varsa paylaşırsanız sevirim Şimdiden teşekur ederim

• amd 90 nm işlemcilerde ısınma normaldir kanatimca ben 6000+ yı boşta 45-55 arası kulanıom vitese takınca
    75-85 arasına gittiği oldu ama hiç bir sorunla karsılaşmadım ana kartlarımızda aynı fan stok fan bendede 2 gb 800 mhz ram var ekran 8600 gts
    benim aklıma su an gelen tek care kasa psusunun yeteri kadar yani orjinal 450 w verdiğinden eminmisin değilsen nette bir araştır çünkü işlemcin yaklasık 110-130 w yükte harcar bir okadarda ekran kartın ana kartta 50w civarı harcar 3 ün yediği en assaği miktar yükte 300 w bunun ramı var fanları var hdd si var yane sana en assağı sağlam bir 350 w lik psu lazım eğer seninki gerçek değerini vermiorsa tabiki
  • kasma olayı windows sıfırdan kurduktan sonrada oluyormu? arkadaşın dediği gibi birde 450w lık kasa psu na bakın..sürekli donma olayı sistemde stabilite sorunu oldugunu gösterir...psu yetersiz olabilir ramde sorun olabilir..anakart işlemci vs olacağını sanmıyorum..
  • PowerGercek 450w ki aklımıza geldi windosa 3 defa ustuste 3 defa kurulde gene aynı ve şuanda tekrar kuruluyor ve kurulumde herhangi bir problem yok win Xp Kurulumu 35 İla 40 dk arasında Kuruyor power dugmesine basılıp masaustune gelişi çok kısa ama ana sorun ordan sonra başlıyor sanki sistemi gırtlaklıyorlar gibi kasılıyor çözmedik
  • Optimizasyon için Amd işlemci sürücülerini kurdunuz mu? Sorun anakart ya da başka bir bileşende de olabilir.
  • Alakasız olabilir ama anakarttaki kullnamadığın bileşenleri biostan disable yap. Mesela ben kullanılmayan bir tümleşik eternet kartının bu gibi bir sorun çıkardığına şahit olmutum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: blue_life

Alakasız olabilir ama anakarttaki kullnamadığın bileşenleri biostan disable yap. Mesela ben kullanılmayan bir tümleşik eternet kartının bu gibi bir sorun çıkardığına şahit olmutum...

Ben de kendim çok şahid oldum en çok bu hatalara sebeb olanda ethernet ve tv kartları oluyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    intel i5 eşdeğer amd işlemci ?
    11 yıl önce açıldı
    Intel i5-8400
    2 yıl önce açıldı
    AMD Ryzen 5 3600XT
    9 sa. önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Amd Suruculeri falam kurulu sistemde Kurulmaan bir şey yok Problem gene anakarta çıktı Şuanda anakart olarak PalitN68s Koyduk hiç bir probLem yok şakır şakır çalışıyor ne asus ne gigabyte nede Msı hepsi yalan asus M3A aldık başımıza bela oldu MSI aldık oda bela oldu palit altık deva oldu anakartın uzerinde çok bir işlevi yok o yuzden sade bir anakart 45 50 $ bir anakart 75 90 dolarlık anakartan daha iyi çalışıyor HeLaL olsun PALİT te
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.