Şimdi Ara

AMD 7850-7870 Kullananlar Kulübü (Türkiyenin Efsanesi)--(302 Kullanıcı) 05.11 GÜNCEL!! (256. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.268
Cevap
25
Favori
191.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 254255256257258
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeni sürücü 14.4 de fm 2014 te çizikler meydana geldi bu güncellemeyle problem yasayan varmı ilk sürümü geri yüklediğimde sorunlar ortadan kalktı bu neden kaynaklanıyor olabilir yardımcı olabilirmisiniz
  • intel e5300 işlemci ve 4gb ddr2 ramlerle eski kasamda bu kartla nasıl bir sonuç alırım? e5300 işlemci ile kullanan oldumu? darboğaz yapacaksa işlemci sıfırdan kasa toplayacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: doblocuk

intel e5300 işlemci ve 4gb ddr2 ramlerle eski kasamda bu kartla nasıl bir sonuç alırım? e5300 işlemci ile kullanan oldumu? darboğaz yapacaksa işlemci sıfırdan kasa toplayacağım

Kesinlikle ve kesinlikle darboğaz yapar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FalloutNV

quote:

intel e5300 işlemci ve 4gb ddr2 ramlerle eski kasamda bu kartla nasıl bir sonuç alırım? e5300 işlemci ile kullanan oldumu? darboğaz yapacaksa işlemci sıfırdan kasa toplayacağım

O zaman kasami upgrade etme imkani yok gibi birsey. Kotu oldu bu. 7850de darbogaz yapacaksa gtx970 gibi karlari hic kullanamam bu sistemde.

Bu sistemde kullanabilecegim, oyunlari fhd de ultra ayarlarda oynatabilecek ilemci ile darbogaz yapmayacak bir ekran karti varmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2 tane 7850 asus dcu2 vardı eklerseniz sevinirim

Şuanda 7990 var :)

• quote:

quote:

quote:

O zaman kasami upgrade etme imkani yok gibi birsey. Kotu oldu bu. 7850de darbogaz yapacaksa gtx970 gibi karlari hic kullanamam bu sistemde.

Bu sistemde kullanabilecegim, oyunlari fhd de ultra ayarlarda oynatabilecek ilemci ile darbogaz yapmayacak bir ekran karti varmi?

Oyunları fhd ve ultra ayarda oynamak için sadece güçlü ekran kartı hiçbirşekilde yetmez, işlemcininde güçlü olması lazım o sistemde oyun oynamak istiyorsanız ekran kartından önce işlemciyi değiştirmelisiniz, oyunlar sadece ekran kartı kullanmaz işlemci + ekran kartı kullanır hatta ekran kartı işinin büyük bölümünü işlemciye yaptırır, siz o işlemciye hangi ekran kartını takarsanız takın hiçbirşekilde fhd ultrada oynayamazsınız.

• Arkadaslar elimde 7850 1gb kart var. Simdi ben 7870 2gb lik yada daha yuksek bir kart daha alsam sli falan yapabilirmiyim? Ve performansi nasil olur?

Mesela 1gb 256bit digeri 2gb 256bit
    Yada 1gb 256bit le 3gb 384bit lik kombine nasil olur

• jinsystem kullanıcısına yanıt
    SLI nvidia nın birden fazla kartı bağlama adı. Amd de bu isim crossfire ve crossfire yapmak için 2 adet aynı karta sahip olmanız lazım yani 7850 ile sadece 7850 yi yan yana takabilirsiniz bu yüzden 7850 yi satıp daha yüksek tek bir kart almanızı öneririm.
  • Mantle ile performans artışı sağlayabilen var mı arkadaşlar?
  • Fifa 15 de cf şuan felaket durumda stabilite sıfır

• quote:

quote:

quote:

quote:

Oyunları fhd ve ultra ayarda oynamak için sadece güçlü ekran kartı hiçbirşekilde yetmez, işlemcininde güçlü olması lazım o sistemde oyun oynamak istiyorsanız ekran kartından önce işlemciyi değiştirmelisiniz, oyunlar sadece ekran kartı kullanmaz işlemci + ekran kartı kullanır hatta ekran kartı işinin büyük bölümünü işlemciye yaptırır, siz o işlemciye hangi ekran kartını takarsanız takın hiçbirşekilde fhd ultrada oynayamazsınız.

O zaman sifirdan sistem kurmak daha mantikli. Bunuda medya servere cevirmeyi planliyorum. Okadarinida yapsin artik

• quote:

Orijinalden alıntı: Bir Acayip Adamm

Mantle ile performans artışı sağlayabilen var mı arkadaşlar?

bf4 te fps ölçmedim ama performansta bir etkisi olmadı gibi geldi bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: track12

atikdmag.sys hatası alıyorum 2 günde bir garantiyemi yollasam acaba ekran kartından diyolarda

bende de aynı sorun var deli oldum sende de mavi ekran geliyor dimi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ResVR

Selamlar 14 xx Driver sürücüleri ile oyunlarda çizgilerle karşılaşan oldu mu ? şunun gibi

http://img198.imageshack.us/img198/5518/hatagh.jpg

bende pes 2013 te oluyordu sürüm 14.4
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sempoz34

quote:

Yeni driver güncellemeleriyle değişen bir şey olmadı dimi?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sempoz34

quote:

Yeni driver güncellemeleriyle değişen bir şey olmadı dimi?

yeni driver ı denemedim şu an 14.4 teyim bu arada 14.9 veya 14.9.1 betayı deneyen var mı herhangi bir sıkıntı falan oluyor mu cevap verirseniz sevinirim
  • Sempoz34 kullanıcısına yanıt
    Ben güncelledim oyunlarda sıkıntı yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: _M-U-E_

Ben güncelledim oyunlarda sıkıntı yok.

tamam hocam yüklüyorum sağol
    Önemli değil hocam.
    Şuan bir sıkıntı yaşıyorum. Güncellemeden mi oldu bilmiyorum oyun oynarken bir süre sonra görüntü ile ses de gidiyor. ses cızırtılı bir hal alıyor monitöre görüntü gelmiyor çare reset atmak. bu sorun neden kaynaklı ola bilir ? siz 14.9 u kurdunuz mu ? kurduysanız bu tarz sorun ile karşılaştınız mı ?
  • 
Sayfa: önceki 254255256257258
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.