Şimdi Ara

AMD 7850-7870 Kullananlar Kulübü (Türkiyenin Efsanesi)--(302 Kullanıcı) 05.11 GÜNCEL!! (258. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.268
Cevap
25
Favori
191.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 256257258259260
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2gb 7850 x4 955be ye darboğaz yapar mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahseer898

2gb 7850 x4 955be ye darboğaz yapar mı?

Yapmaz
  • HD7850 için DirectX12 desteği olacak mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serious Cat

HD7850 için DirectX12 desteği olacak mı?

Dx11 destekli tum kartlar olacak.

• Benim HD 7870'te dar boğaz yapıyormuş 955be. I5 4460'a geçince fark ettim.
    Dead Rising te 720p çözünürlükte zar zor 30 fps alırken şimdi 1080p de ortalama 40 fps alıyorum. Rome 2 haritada 25 fps deydi ,şimdi 42 fps, oyunun kendi benchmarkında fazla fark yok 5 fps sanırım. Dying Light'ta fark var baya.

Bu kadar fark olacağını tahmin etmemiştim. Tabii mesela dead rising teki farkın en önemli sebeplerinden biri oyunun kötü bir port olması.
  • gokselc12 kullanıcısına yanıt
    Uygun fiyat intel sistem denk getirsem geçerim de piyasa çok uçuk.

• 2.El 1GB/2GB 7850 alınır
  • Powercolor Hd 7870 ghz editions @1150-1230 voltajsiz saat hızları ekler misiniz ? 1200 CPU 1300 bellek hızında stabil çalıştı.1.270 voltaj ile stabil kaldı.

• Arkadaşlar HD7850 kartımın soğutucusunu kırdım yeni soğutucu almam lazım acil önerileriniz varmı?
  • GTX980 ile değiştirsem üzülür müyüm?
  • quote:

Orijinalden alıntı: guvenkab

GTX980 ile değiştirsem üzülür müyüm?

arkandan aglar :(

• 7850 den sonra ne alıcaz 970 alınmaz gibi bellekten dolayı dx12 kartta yok amd tarafında çok kötü bir durum söz konusu.
  • dx12 yi 7850 destekliyor bildigim kadarı ile. Bu kart biraz daha idare ederde sonrası için yetmez tabi. Ben güç tüketimi için nvidia alıcam.
  • _M-U-E_ kullanıcısına yanıt
    Destekliyorda illa bi şeyini desteklemeyecek şekilde yaparlar mesela DX12.1 yani yeni kart satışı için herzamanki olaylar almışkende tam almak için yeni seri bekliyorum ve gtx 970 inde 3.5 gb dan sonrası yavaş bellek olduğu için onuda alasım yok 7850 ile devam edicektim ama fanı bozuldu buyüzden arayıştayım.
    Nerde kaldı bu 3xx serisi belki amd de elektrik tüketimi açısından iyi bir kart çıkarır nvidia tarafında tek alınası kart 970 oda özürlü, 960 alacağıma R9 280 290 alırım 980 de çok pahalı kaldık öyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 29 Nisan 2015; 12:10:04 >
  • 3xx beklemek lazım. Güç tüketim ve performans, bencmarklar felan performans gayet iyi oclakdır da güç tüketim önemli.
  • Merhaba arkadaşlar.

sapphire hd7850 2gb gddr5 256 bit ekran kartı kullanıyorum. Bilgisayarıma ufak bir yatırım yapmak istiyorum. Özellikle GTA V oyunu için. Oyunu şu an oynayabiliyorum fakat daha iyi bir performansla oynarsam daha da iyi olur. İşlemci intel i5 3570K, anakart asus marka ve çift ekran kartı girişi var. ( model adını bir türlü hatırlayamadım :( Z77 li birşey idi galiba.) , 650 watt termaltake in PSU su var. Sizce bu ekran kartından ikinci el bir tane daha alıp taksam bana faydası ne kadar olur acaba? Böyle bir şeyi önerirmisiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AKINLASINN

Merhaba arkadaşlar.

sapphire hd7850 2gb gddr5 256 bit ekran kartı kullanıyorum. Bilgisayarıma ufak bir yatırım yapmak istiyorum. Özellikle GTA V oyunu için. Oyunu şu an oynayabiliyorum fakat daha iyi bir performansla oynarsam daha da iyi olur. İşlemci intel i5 3570K, anakart asus marka ve çift ekran kartı girişi var. ( model adını bir türlü hatırlayamadım :( Z77 li birşey idi galiba.) , 650 watt termaltake in PSU su var. Sizce bu ekran kartından ikinci el bir tane daha alıp taksam bana faydası ne kadar olur acaba? Böyle bir şeyi önerirmisiniz.

Amd ve nvidia daki 2 kart kullanma sistemleri eğer oyun ve sürücü iyi optimize(hiç sevmiyorum bu tanımı) edilmişse işe yarıyor değilse uğraş dur hatta bazı durumlarda 2. Kartı kapatmak bile gerekebiliyor performans artsın diye bu yüzden en iyi seçenek 7850 yi satıp daha güçlü bir tek kart almak olur bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: lwernull

quote:

Orijinalden alıntı: AKINLASINN

Merhaba arkadaşlar.

Amd ve nvidia daki 2 kart kullanma sistemleri eğer oyun ve sürücü iyi optimize(hiç sevmiyorum bu tanımı) edilmişse işe yarıyor değilse uğraş dur hatta bazı durumlarda 2. Kartı kapatmak bile gerekebiliyor performans artsın diye bu yüzden en iyi seçenek 7850 yi satıp daha güçlü bir tek kart almak olur bence.

Cevabınız için teşekkür ediyorum. Bu kartı da zamanında burada okuyarak almıştım. Gerçekten fiyat performans ürünü çıktı. Şu an piyasaları yeni araştırıyorum. Yine f-p olan yeni ürünler nelerdir. Önerebileceğiniz model varmıdır?

• AKINLASINN A kullanıcısına yanıt
    AMD tarafında yeni seri daha çıkmadı mevcut seride R9 280X yada R9 285 öneririm.
  • Cevaplar için sağolun. R9 280X i bir inceleyeyim. Kartımı satıp ikinci el alabilirim gibi duruyor şu anda.
  • 
Sayfa: önceki 256257258259260
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.