Şimdi Ara

AMD 7850-7870 Kullananlar Kulübü (Türkiyenin Efsanesi)--(302 Kullanıcı) 05.11 GÜNCEL!! (257. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.268
Cevap
25
Favori
191.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 255256257258259
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _M-U-E_

Şuan bir sıkıntı yaşıyorum. Güncellemeden mi oldu bilmiyorum oyun oynarken bir süre sonra görüntü ile ses de gidiyor. ses cızırtılı bir hal alıyor monitöre görüntü gelmiyor çare reset atmak. bu sorun neden kaynaklı ola bilir ? siz 14.9 u kurdunuz mu ? kurduysanız bu tarz sorun ile karşılaştınız mı ?

video izlerken karşılaştım videoda bir süre sonra ses kesiliyor ama aynı yerde baştan açtığım zaman ses geliyor. Şu aralar oyun oynamıyorum o yüzden oyun hakkında bir şey diyemem ama video izlerken böyle bir sorunla karşılaştım
  • Sempoz34 kullanıcısına yanıt
    Videoda sorunum yok. peki sagolun Bakalım düzelecek mi belki oyundan kaynaklı bir şeydir.
  • _M-U-E_ kullanıcısına yanıt
    14.9.1 yukle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamam denicem.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler bende msı AMD Radeon HD 7850 kullanıcısıyım. Monitorüm 1280*1024 çözünürlükte yani kare tip monitör. Fifa 15 oyununda siyah bar sorunum var. nvdia kullanıcıları bu sorunu çözebildi. ancak amd de henüz bir çözüme rastlayamadım. bu konu hakkında yardımcı olabilecek var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: .::HANDSOME::.

beyler bende msı AMD Radeon HD 7850 kullanıcısıyım. Monitorüm 1280*1024 çözünürlükte yani kare tip monitör. Fifa 15 oyununda siyah bar sorunum var. nvdia kullanıcıları bu sorunu çözebildi. ancak amd de henüz bir çözüme rastlayamadım. bu konu hakkında yardımcı olabilecek var mı?

Dört bir taraftan çevrelenmiş siyah barı diyorsanız, bazı oyunlarda "alt+enter" tuşuna basarak tam ekrana geçilebiliyor.
  • hocam bu şekilde alt+enter ile düzelmiyor. bu sorun kare monitör olan amd ekran kartları için geçerli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .::HANDSOME::. -- 16 Ekim 2014; 13:41:21 >
  • Arkadaşlar merhabalar. Yıldırım sonucunda Power Supply ve anakartımın etheneti yandı. Pcıe x16 çalışmıyor. hd 7870 i Pcı-x4 e taktım fakat bu sefer de televizyonuma Hdmı görüntü alamıyorum. Tanıyor fakat görüntü ve ses yok. Dvı dan mönitörüme görüntü geliyor. Acaba x4 te Hdmı görüntü vermiyormu. Power supply 750 80+gold aldım. Sorun nerde olabilir. Daha önce Tv ye Hdmı den görüntü alabiliyordum. Bu gün ses kartı da gitti.
  • Bendede var ASUS HD7850 2 GB 256 BIT V2.

Beyler sizce satayımmı kartı? daha kaç yıl gider?
  • ozellikle pc uyku modundan cikinca ekrandaki goruntu tamamen bozuluyor. ayni sorunla karsilasan oldu mu? sanirim ram hatasi. ayrica portlar surekli sorun cikariyor.
    sogutuyucu sokup macun surmustum. garantiye gondersem kabul ederler mi?
  • Beyler pc uyku moduna girince siyah ekranda kalıyor açılmıyor. Bunun bir çözümü var mı ?
    Bazen açılıyor bazen açılmıyor.
  • CF kullanan varmı?
  • 7870 OC Sapphire 2GB şimdilik memnunuz sıkıntı yok
  • Bugün Sapphire DualX 7850'mi yeni sahibine teslim ettim. Kullandığım süre boyunca hiçbir sıkıntı çıkarmadı gayet memnunum ilerde tekrar 78xx serisine dönebilirim
  • imzadaki sistem canavar maşalah
  • Hocam İmzamı ekliyorum şimdi (sorun olur mu katılmadan önce eklemek bilmiyrum) alırsanız sevinirim gruba.

www.vatanbilgisayar.com
    Asus Hd7850 Directcu Iı Gddr5 2gb 256bit Amd Radeon Dx11.1 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    http://www.vatanbilgisayar.com/hd7850-directcu-ii-gddr5-2gb-256bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti.html

Ürünüm bu Fakat sanki imzadaki ile farklılık var.

• Powercolor HD7870 PCS+ EZ kullanıcılarının yorumlarına ihtiyacım var. kartın kendi soğutması hk. bir şeyler yazarlarsa çok sevinirim.
  • AMD FX 8320 Eight-Core İşlemci , 8 GB ram ve 7850 ile GTA 5'i nasıl oynarım? BF3'ü full ayarlarda oynayabiliyorum.
  • hele bi gta 5 çıksında
  • Beyler iyi forumlar bu 700 serisi dx 12 alacakmı r9 270 yerine bunlardan birini tercih etmelimiyim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 255256257258259
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.