Şimdi Ara

AMD 7850-7870 Kullananlar Kulübü (Türkiyenin Efsanesi)--(302 Kullanıcı) 05.11 GÜNCEL!! (261. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.268
Cevap
25
Favori
191.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 259260261262263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @heavyrocker , ekran kartının iki fanı da çalışıyor. ışıkları falan da full yanıyor. merak ettiğim, ekran kartının yanmış olup olmadığı hakkında somut bir sonuç var mı? şöyle olmuşsa kesin yanmıştır diyebilirmiyiz ?
  • lethe_57 L kullanıcısına yanıt
    İlla bir şey yapıp yanmış diye sebep aramaya gerek yok. Kasanın açılıp başka işlem yaparken statik elektrik atlaması da olabilir. Elektrik dalgalanmaları olabilir. PSU zamanında yetiyordur fakat eskidiği ve verimliliği düştüğü için kaldırmayabilir. İmkan varsa başka güç kaynağı deneyin. Ekran kartı ömrünü erken tamamlamıştır belki. Elektronik ürünler biraz hizmet sektörüne benzer. Örneğin bir lokantanın yemekleri ünlüdür fakat bir gün yanlış yapılan bir karışım, o günkü hizmet kalitesini etkileyebilir. Ekran kartını farklı psu ve malinelerle deneyip kesin sonuca ulaşın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • heavyrocker kullanıcısına yanıt
    şuan bi türlü bios a girmeyi başardım ve görüntü aynen şöyle :

AMD 7850-7870 Kullananlar Kulübü (Türkiyenin Efsanesi)--(302 Kullanıcı)  05.11 GÜNCEL!!

bios tan öteye gidemiyorum. anca biosa girdi.

o iki şerit ne olaki arkadaşlar ??
     AMD 7850-7870 Kullananlar Kulübü (Türkiyenin Efsanesi)--(302 Kullanıcı)  05.11 GÜNCEL!!

Büyük ihtimal bozulmadan önceki son görüntü olabilir. Ya da bozuk olduğu için görüntüyü tam yansıtamadığından öyle gösteriyor. Büyük ihtimal işlemcisinde bir sorun var. O şekilde fazla açık tutmayın belki ana karta da zarar verebilir. Garanti devam ediyorsa gönderin. Garanti yoksa soğuk lehim ya da lehimlerde açılma olabilir. O yüzden ekran kartını fırınlıyorlar. O işlemi ben de bir ekran kartında yapmıştım fakat sonuç alamadım. Arkadaşın bir masa üstü bilgisayarı vardı. İçinde amd nin x1600 dü sanırım, bir kartı vardı. Fan tozdan durmuş ve ısı sonunda kartı yakmış sanırım. Ben olmayacağını tahmin ettim. Çünkü bu tamamen ölü gibiydi. Sizdekinde olma ihtimali var.

garantisinin bitmesine 45 gün var :D garantiye giderse değişim mi olur? kullanıcı hatası mı bu yoksa fabrikasyon hatasımıdır ?
    Çok şanslısınız. Hemen gönderin. Sizinle alakası yok. Tabi siz overclock da dahil olmak üzere fiziki bir işlem yapmadıysanız. Hem yapsanız bile yine de gönderin. Üstte gönderdiğiniz fotoğrafın da çıktısını alın bir şekilde, fotoğrafçıda filan. Sonra gönderin.
    bugün asus ile görüştüm. bellek hatası olabileceğini mümkünse değişim istediğimi söyledim ve bana "aynı sorundan 5 kere tamir olmasına rağmen düzelme olmuyorsa ozaman değişim yapıyoruz" dediler.. ekran kartında 5 kere sorun yaşayacam, hatta aynı sorunu 5 kere yaşayacam ve teknik servis her defasında çözemeyecek, anca o zaman.. güldüm bende, kapattım telefonu. 5 kere nedir ya :)
    Yanlış yapmışsınız. Kandırmışlar sizi. Aldığınız yere götürün fatura ile, ya da ekran kartının garanti belgesindeki ithalatçı firmaya fatura ve garanti belgesinin fotokopisini ekleyip kargo ile ücretsiz gönderin. Firmanın adresini isteyin, nereye göndermeniz gerektiğini öğrenin. Kimse ile ikili diyaloğa girmeyin. Bu sizin yasal hakkınız. Bakmak zorundalar. Sadece adres isteyin, başka muhabbete girmeyin. Tüketici haklarına gideceğinizi söyleyin itirz ederlerse. Ürünüme garanti kapsamında bakmıyorlar deyin.

• Aldığınız yere verin ve 1 ay sonra paranızı nasıl iade alacaksınız veya yeni ekran kartınızı alınız mesajını alin.

• İşlemcimi i7 3770k ekran kartını da he 7870 almadığım icin pişmanım ama hd7850 1 senesi 900/1200 hızla , 2 senesi de 1150/1450 mhz hızla hizmete devam ediyor. İnşallah yanmaz x1650pro , 8600gt ve gtx460 gibi.

• 7870'e bios mod yapan var mı?
    her zamanki gibi modlarken hata verdi pc açılmıyor. orjinal biosu nasıl atabilirim
  • dismissed_fear D kullanıcısına yanıt
    hocam ben sapphire hd7850 o.c kullanıyorum daha önce farklı üreticilerin biosunu attım karta (7850 ve 7870 ) çekirdek ve bellek hızı daha yüksek olanları sorunsuz yükledim fakat kart çalışmadı tabiki görüntü vermedi
    ben şu şekilde çözdüm harici ekran kartı takılıyken biosdan önceliği onboard ekran kartına verdim (i5 2500k kullanıyorum içindeki onboard ekran kartını kullandım ) monitörün kabloları onboard çıkışına bağlayıp görntüyü ondan alıp orjinal biosu tekrar yükledim o şekilde çözebilirsin sende
  • An itibariyle 7850 2gb MSI kartimi satmış olmakla birlikte r9 390x siparişini vermiş bulunuyorum. 4 sene sorunsuz kullandım AMD 4ver

• quote:

Orijinalden alıntı: YunusPhp

An itibariyle 7850 2gb MSI kartimi satmış olmakla birlikte r9 390x siparişini vermiş bulunuyorum. 4 sene sorunsuz kullandım AMD 4ver

hocam kaça sattınız acaba
  • mnyx M kullanıcısına yanıt
    bende 8320 olduğu için ekran kartı almak zorunda kaldım maalesef... aldığım kartta 7970 olunca 7870 boşa çıktı :) ama sorun yok tertemiz oldu kart
  • quote:

Orijinalden alıntı: mnyx

quote:

Orijinalden alıntı: YunusPhp

An itibariyle 7850 2gb MSI kartimi satmış olmakla birlikte r9 390x siparişini vermiş bulunuyorum. 4 sene sorunsuz kullandım AMD 4ver

hocam kaça sattınız acaba

250 TL

• Asus 7870 im arızalanmış, yukarıda da sorundan bahsettim. garantiye gönderdim, GPU arızası tespit etmişler. 750 TL masraf çıkarmışlar. kartın fiyatı o kadar etmiyor :D
    neyse faturamı kutuya koymama rağmen görmemişler, yeniden gönderdim, ücret almayacaklar galiba..

GPU arızası kullanıca kaynaklı olabilir mi? düşünceniz nedir ? altı üstü CS GO ve Football manager oynayan biriyim, ne kadar kasabilirim ekran kartını :)

fikirleriniz nedir?
  • ürünün değişimine karar verdiler. para iadesi yada aynı civarda yeni bir ürün gönderebilirlermiş.. 600-700 tl ye yeni bi ekran kartı alacağım.. ne tavsiye edersiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lethe_57

ürünün değişimine karar verdiler. para iadesi yada aynı civarda yeni bir ürün gönderebilirlermiş.. 600-700 tl ye yeni bi ekran kartı alacağım.. ne tavsiye edersiniz ?

R9 280x

• quote:

Orijinalden alıntı: H@$@N

quote:

Orijinalden alıntı: lethe_57

ürünün değişimine karar verdiler. para iadesi yada aynı civarda yeni bir ürün gönderebilirlermiş.. 600-700 tl ye yeni bi ekran kartı alacağım.. ne tavsiye edersiniz ?

R9 280x

teşekkür ederim cevap için.
    limiti biraz arttırdım ve asus r9 380 4gb almaya karar verdim. bugün yarın alırım inşallah.
  • 
Sayfa: önceki 259260261262263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.