Şimdi Ara

amd 7870 gtx 570 70 tl fazla edermi acilll yardımmm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar zotac gtx 470 ekran kartım vardı arızalandı ve garantiden iade olması çıktı eksen bilg. şimdi bana SAPPHIRE Radeon HD7870 2 GB GDDR5 256 Bit Ekran Kartı 11199-00-40G 70 tl farkla birde MSI N570GTX Twin Frozr III Power Edition/OC GTX 570 1280 MB 320 Bit Ekran Kartı sıfır farkla değişiyorlar bu 70 tl lik fark edermi 7870 çok acil yardım ederseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler

• 1280mb'lık 570 yerine 2gb 7870 tercih edilmeli. Yeni oyunlar ekran kartı belleğine çok yüklenmeye başladılar.
    HD7870 oc ile GTx580'e kafa tutan bir kartır hem de bunu neredeyse yarı yarıya güç tüketimiyle yapar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foxbat -- 25 Nisan 2012; 13:29:04 >
  • 70 Lira farkla 7870 tercih et.
  • yani 70 tl lik fark la alınır diyorsun öylemi arkadaşım ama birde ekran kartı modeli SAPPHIRE olması garantide bile sıkıntı yapar mı
  • 7870 i al gtx580 ayarında bir kart güç tüketimide çok iyi garanti durumunda yeniden garanti veriyorlar mı ? Yoksa eski kartın garantisi mi gecerli oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CONQUER. -- 25 Nisan 2012; 13:31:02 >
  • Tabikide 7870. Hızaşırtma ile nerdeyse GTX580 kadar güçlü olabiliyor üstelik sadece yarısı kadar güç çekiyor. Isınma derdi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: edi_irvine

yani 70 tl lik fark la alınır diyorsun öylemi arkadaşım ama birde ekran kartı modeli SAPPHIRE olması garantide bile sıkıntı yapar mı

Neden çıksın ki? Birşey olursa EKSEN e gönder kartı onlar baksın icabına.
  • arkadaşlar teşekkür ederim cevaplarınız için 70 tl farkla 7870 aldım hayırlısı olsun artık hızınızada hayran kaldım valla sağolun:D
  • Dostum Sapphire sağlam bir markadır, garanti konusunda bizzat birebir değişim yaşadım, hiç sorun çıkarmadılar ve bana yeni kart/değişim opsiyonu tanıdılar.
  • eksendeki adam biraz garantisi sağlam diğil filan değince kafamı karıştırdıda ama neyse artık onayladım kartı bekliycez artık hayırlısı olsun cevabın için teşekkürler
  • hayırlı olsun herkez aynı fikirdeydi zaten
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.