Şimdi Ara

AMD A10 - 7850K Hakkında düşünceleriniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, İşlemci ve anakart almam gerekiyor ve eski ekran kartım Radeon HD 3000 serisinden bir kart, kısıtlı bütçesi olan birine tavsiye eder misiniz acaba bu işlemciyi ? Anladığım kadarıyla bu işlemciden daha iyi bir grafik işlemci alacak olursam 300-400 tl daha eklemem gerekiyor bütçeye ve bunu yapacak durumum yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: tuvang

Selamlar, İşlemci ve anakart almam gerekiyor ve eski ekran kartım Radeon HD 3000 serisinden bir kart, kısıtlı bütçesi olan birine tavsiye eder misiniz acaba bu işlemciyi ? Anladığım kadarıyla bu işlemciden daha iyi bir grafik işlemci alacak olursam 300-400 tl daha eklemem gerekiyor bütçeye ve bunu yapacak durumum yok.

Bütçe kısıtlı ise gayet albenisi olan bir APU.
  • 720p de oyunları full oynarsın. 1080p dede bir çok oyunu rahat oynarsın. Midal fifa 2014 ü bu işlemciyle full grafik 1080 p de oynuyordum. bf4 biraz kasıyordu. kaliteyi düşürerek oynarsın ama.ilerde bir ekran kartı ekleyene kadar seni iadre eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi APOLL0 -- 5 Ekim 2014; 15:49:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gayet güzel bence 1366x768 bir monitörde alırsan oyunları full ayarlarda oynarsın. 1080p monitörde oynamak istersen ayarları mediuma çekerek oynayabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gddr3 hd7750 kıvamında bir ekran kartına sahip içinde yani 200-250 liralık bir karta :) işlemciside bi fx4300den iyi... fiyatıda ikisine bakacak olursak uygun yanına kingston 2x4gb 2400mhz ram almak lazım :)
  • G3258 ve R7 260X ikilisi dururken 500 lira APU'ya verip daha az performans almak tam bi saçmalık bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.