Şimdi Ara

AMD A10 7850K KULLANANLAR KULUBÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
3.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR VATAN BİLGİSAYARA SİPARİŞ ETTİĞİM ÜRÜNLER AŞAĞIDADIR SİZCE EKSİSİ YADA OLUMSUZ BİR DURUM SÖZ KONUSU OLABİLİRMİ ?

YORUMLARINIZ BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ.. SİSTEM HAFTA SONUNA KADAR ELİMDE

• Dün geldi, konu açam dedim açılmış. 55 yerine 88 bakabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erginy15 kullanıcısına yanıt
    kısıtlı bütçeme göre ancak bunu toplayabildim bazı eksik malzemeler vardı oda bugün tamamlanıcak. çok büyük bi heyecan içindeyim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gagiloglu52

kısıtlı bütçeme göre ancak bunu toplayabildim bazı eksik malzemeler vardı oda bugün tamamlanıcak. çok büyük bi heyecan içindeyim :)
    Şimdiden hayırlı olsun :) Alınca test yaparsın hocam forumda çoğu kişi merak ediyordu en son

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sly_Owl -- 5 Mart 2014; 20:54:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sly_Owl

Şimdiden hayırlı olsun :) Alınca test yaparsın hocam forumda çoğu kişi merak ediyordu en son

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun :) bende merak ettim bu yeni apuları alınca test falan yap :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdi1

Hayırlı olsun :) bende merak ettim bu yeni apuları alınca test falan yap :)
    Dostum bu sistemde o kadar ucuza geliyor sanırsam? Toplamda ne kadara geldi? Bu fiyat civarlarında fx 6300 ve hd7770'li bir sistem çok daha iyi olurdu bence..
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.E.S.A.R.S

Dostum bu sistemde o kadar ucuza geliyor sanırsam? Toplamda ne kadara geldi? Bu fiyat civarlarında fx 6300 ve hd7770'li bir sistem çok daha iyi olurdu bence..

Alıntıları Göster
    Fx8120 ve hd7870 ten sonra 5 kat performans kaybı var ama htpc yapmak için ideal orta ayarlarda 24-25 fps de oynanıyo bf4.
    mantle yapamadım daha. Test isteyen arkadaşlar hangi testleri istediklerini söyler ise yardımcı olabilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD FX 8150 SOĞUTUCU ÖNERİSİ
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: erginy15

Fx8120 ve hd7870 ten sonra 5 kat performans kaybı var ama htpc yapmak için ideal orta ayarlarda 24-25 fps de oynanıyo bf4.
    mantle yapamadım daha. Test isteyen arkadaşlar hangi testleri istediklerini söyler ise yardımcı olabilirim.

Alıntıları Göster
    Vatan bilgisayardan bu akşam itibari ile yeni oyuncağıma kavuşuyorum gerçekten ps4 ile 7850k arasında çok ama çok muallakta kaldım ve en sonunda pc toplamanın daha iyibir fikir olduğuna karar verdim.. sistem özelliklerindede gördüğünüz gibi miniatx kasamı tv me bağlayacağım... her ne kadar 1080p oyunlarda medium ayarlarda iyi sonuçlar versede ben 1600*900 çözünürlükte oynamayı düşünüyorum bir çok oyunu.. amacım daha fazla fps almak ;) şmdiden çok sabırsızlanıyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: Sly_Owl

Çok tşkkür ederim Hocam darısı başınıza ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.E.S.A.R.S

1300 tl ye geldi hocam.. Benim amacım miniatx kasa toplamaktı.. dediğiniz sistem bu tür kasalara uymuyor malesef.
  • erdi1 kullanıcısına yanıt
    ilk işim bf 4 oynamak :) az önceki yazımdada söylediğim gibi oyunlarda daha iyi sonuçlar alabilmek için 1600*900 de oynamayı düşünüyorum tv.mde ;)
  • quote:

ilk işim bf 4 oynamak :) az önceki yazımdada söylediğim gibi oyunlarda daha iyi sonuçlar alabilmek için 1600*900 de oynamayı düşünüyorum tv.mde ;)
    YENİ A10 SERİSİ APU'LAR VE ÖZELLİKLERİ

• quote:

YENİ A10 SERİSİ APU'LAR VE ÖZELLİKLERİ

Alıntıları Göster
    Mantle yapabilen varmı?

• quote:

Mantle yapabilen varmı?

hocam mantleden geçtimde. ben bu işlemciyi miniatx kasaya topladım işlemci boşta 65 derecede çalışıyor bu nasıl iştir anlamadım. birde 28nm bir işlemci. aldığıma pişman oldum :(
  • quote:

quote:

Mantle yapabilen varmı?

hocam mantleden geçtimde. ben bu işlemciyi miniatx kasaya topladım işlemci boşta 65 derecede çalışıyor bu nasıl iştir anlamadım. birde 28nm bir işlemci. aldığıma pişman oldum :(

hadi ya o kadar var mı
  • quote:

quote:

Mantle yapabilen varmı?

http://translate.google.com.tr/translate?hl=tr&sl=en&u=http://www.techpowerup.com/forums/threads/apu-temps-what-is-normal.197796/&prev=/search?q%3Da10%2B7850k%2Btemperature%26start%3D10%26client%3Dfirefox%26sa%3DN%26rls%3Dorg.mozilla:en-US:unofficial%26biw%3D960%26bih%3D410 burayı okursan çarenin bios update olduğunu görürsün boşta 23-26 ° miş normalde,önceden 50 filan updatesiz.

• gagiloglu52 kullanıcısına yanıt
    Stok fanın bağlantısını bi kontrol et. İşlemcinin fiyatını kastediyorsan biraz daha ucuz olmalıydı evet o konuda haklısın. Pc yi topladım ilk iş anakartın sürücülerini kurdum, sonra işlemci için son sürüm apu driveri. Anakartın cd sinde live bios update ile bios sürümünü yükselttim. Bf yi orta ayarlarda 24 fps ile 1080p oynayabiliyosun 720 de daha iyi olur. Anakartın bios ekranına girdim bitakım değişiklikler yaptım. Bios ekranında işlemci fazla ısınıyor ama dediğin değerleri görmedi. Cine benc ile olmasa da aida64 ile cpu testi yaptım ve 58 lere kadar anca yükseldi ki stok fanla gayet iyi bence. Biosu bi güncelle ilk çıktığında anakartlar işlemciyle stabil olmaya biliyor. Hala sorun yaşarsan bi araştırırız. Ha sesi sevmem ben pek o yüzden stok fanı NOCTUA NH-L9A ile değiştiricem o zaman değerleri tekrar test ederim. Fx8120 ve hd 7870 den sonra biraz banada hakkını vermiyor gibi geldi işlemci 400 tl lik fiyatla iyi olabirdi.

• Sempoz34 kullanıcısına yanıt
    o kadar yok
  • redoracle R kullanıcısına yanıt
    allah razı olsun kardeşim... hemen denicem akşam..
  • quote:

allah razı olsun kardeşim... hemen denicem akşam..

Eyvallah işiniz görülsünde bana yeter.Sonucu yazarsanız arkadaşlarla beraber bende bilgilenirim,iyi olur.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.