Şimdi Ara

amd a6 x4 3650

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • başlıkta belirttiğim işlemciyi almak istiyorum ama karar verebilmiş değilim.Fazla inceleme yok
    bu işlemcinin özelliği nedir.sadece oyunlardamı performans artışı oluyor.Başka işlemlerde athlon II ayarındamı?
    alırsam hata etmiş olurmuyum.

birde şu olayı tam anlamadım şimdi bende 5850 ekran kartı var ve herhangi bir oyundan 30 kare alıyorum bu işlemciyle beraber 40-45 mi olacak

• Bu işlemcinin espirisi zaten entegre ekran kartı. Bildiğim kadarı ile entegre ekran kartı crossfire oluyor ama orta direk ekran kartlarıyla yani sizin ekran kartınıza bi faydası olmayacak.
  • Almayı planladığınız işlemci 6550-70 serisi ile hybrit cf olur fakat 5850 ile cf yapamazsınız.
  • yani kullanmakta olduğum ekran kartı kadar performans alırım ve bir etkisi olmaz

doğrumu anladım???

6770 kartım varsa 6770cf performansına eş olurmu ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkn666 -- 23 Aralık 2011; 13:20:33 >
  • 5850 ekran kartının yarısından daha az performans verir o APU
  • şöyle sorayım o zaman

şu anda kullanmakta olduğum 5850 ekran kartı athlon II X3 işlemci ve msi AM3 ddr3 anakartımı elden çıkarıp

yine msi fm1 soket anakart -amd a6 x4 işlemci ve 6770 ekran kartı alsam pc performansında ne gibi değişiklikler olur ???

oyun program vs ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkn666

şöyle sorayım o zaman

şu anda kullanmakta olduğum 5850 ekran kartı athlon II X3 işlemci ve msi AM3 ddr3 anakartımı elden çıkarıp

yine msi fm1 soket anakart -amd a6 x4 işlemci ve 6770 ekran kartı alsam pc performansında ne gibi değişiklikler olur ???

oyun program vs ....

Gereksiz bir tercih olur. Onun yerine Phenom II X4 veya X6 işlemci alman daha yerinde olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • anladım cevaplar için teşekkürler

FX X4 4100 yada phenom II X4 955 BE alıcam tabi bide AM3+ anakart gerekiyor

vatanda web e özel %25 indirim var şuan site kilitlenmiş durumda iki işlemci arasındaki fiyata göre alıcam bitanesini
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.