Şimdi Ara

Amd a8 Isınma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Masaüstü bilgisayarımda ısınma problemini çözemiyorum. İşlemci ısındığı için kasa mi degistirdim yeni bir soğutucu aldım ama hala yükte çok çabuk ısınıyor. Ve yeniden başlatıyor pc kendini
    Kasada 2 içeri 1 dışarı hava veren 12 cm lik fan var çok kaliteli değil ama yeni hepsi :) işlemci sogutucusu arctic freezer 7 pro işlemci boşta 32 derece ama yükte 5 dakikada 80 dereceyi buluyor 85 derecede kapaniyor. Özellikle 5gb üstü winrar dosya çıkartmada ve internetten video izlerken pc yeniden başlatıyor kendini.
    Sistem :
    İşlemci Amd A8 5600K
    Anakart A55BM-USB3
    RAM 8 GB
    PSU 500 Watt 80 plus (yeni)
    Ekran kartı yok :)
    Bir buçuk senedir böyle bir sorunum yoktu kasa, İşlemci soğutucu ve psu yeniledim
    Ben bu sistemi bu kadar fanla nasıl soğutamıyorum şaştım kaldım valla
    Yardımlarınız için şimdiden tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6leon -- 5 Temmuz 2016; 16:02:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sivi sogutucu alirsaniz sorun çözülür zaten amd islemcilerin klasik sorunu bu

• Sıvı sogutucuya gerek yok sogutucunuzu degistirmissiniz termal macun surdunuz mu surduyseniz bağlantıları saglam yaptiginiza eminmisiniz bunlari kontrol edin block ile cpu sıkı temas etmeli

• Psu yeni ama elektrik dalgalanmasindan da resetleme yapıyor olabilir işlemcinin sınırlarını nasıl zorlarım ısınmadan resetleme yapıp yaptigini anlamak icin. Birde psu elektrik dalgalanmasindan ki reset atıyor yoksa bozuk mu bunu anlam nin bir yolu var mi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rx 580 ısınma ve fan sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.