Şimdi Ara

AMD AM4 X570 Mini-DTX oyuncu anakartı ROG Crosshair VIII Impact 3.545,90TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.210
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://www.amazon.com.tr/dp/B07X55Y4SX/ref=asc_df_B07X55Y4SX1638802980000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B07X55Y4SX&linkCode=asn

Mini-ATX değildir biraz daha büyük formdur.

2 adet pci 4.0 1 adet pci 3.0 m2 portu var toplam 3 m2 portu var.

ESS® ES9023P DAC var RDR2'deki DAC gibi dishonored değildir AMD AM4 X570 Mini-DTX oyuncu anakartı ROG Crosshair VIII Impact 3.545,90TL 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rocky_balbao -- 23 Nisan 2022; 4:45:27 >

• AMD AM4 X570 Mini-DTX oyuncu anakartı ROG Crosshair VIII Impact 3.545,90TL

Bu anakartı ITX kasasına takamayacağınız için normal bir Micro-ATX kasa gerekecek bu sebeple mini-DTX hiç tercih edilmesini önermem.

• Mini ITX intel verelim düşünenlere ilanımda mevcut. AMD AM4 X570 Mini-DTX oyuncu anakartı ROG Crosshair VIII Impact 3.545,90TL 

• Shrikeen kullanıcısına yanıt

coolermaster nr200p gibi silverstone sugo gibi ve biliyorum ama hatırlamadığım bir kaç kasa daha var.. itx kasalara takılıyor..matx kasa şart değil.. insanları yanlış bilgilendiriyorsunuz..

• X570'in yapabilecekleri, kaldırabileceği güç, bandwidth ve bağlantı noktaları göz önünde bulundurulduğunda mini versiyonlarını bir türlü bu kartlara yakıştıramıyorum. O kadar para verdikten sonra "value" kaybetmiş gibi hissediyorum. 8 sata varken 4 sata, 4 dimm varken 2 dimm slot, 12+ usb yerine 8 usb... malzemeden çalınmış hissediyorum. Onca portun kırpılması üretim maliyetlerinde düşüşe sebebiyet vermesi gerekir, fiyatı düşük olsa bari.

• Haplo kullanıcısına yanıt

Hocam cocuk ayakkabilarinin fiyatlarina baktiniz mi hic 😀

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oup59 kullanıcısına yanıt

onlar apayrı bir saçmalık :D

el kadar kıyafetler yetişkin kıyafetinden pahalı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • oup59 kullanıcısına yanıt

işte bu düşünce yüzünden bu şekilde satıyorlar.

• SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt

Vallaha bana mı laf attınız yoksa satıcılara mı laf attınız anlamadım? Sizi bilmem ama ben "dışarıya çıkmayın, evde yemek yeyin, şunu almayın, bundan kısın" diye düşünenlerden değilim. O şekilde yaşanmaz. Zaten o şekilde yaşayanlar olursa fiyatlar da düşmez.Çok şükür o şekilde yaşamama da gerek yok. Fiyatlar çok farklı şekillerde düşer. O da buranın konusu değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 20 Nisan 2022; 13:35:11 >
  • bjkyener kullanıcısına yanıt

DAC ile müzik dinlemeyen oyun oynamayan biri gerek yok diyebilir saygı duyarım.

Realtek ALC4080 hiç birşey kağıt üstünde övüyorlar ama ben 1220 ile arada bir fark göremedim.

https://www.gigabyte.com/Motherboard/Z590-AORUS-PRO-AX-rev-10#kf

Bu anakartı kullandım eski anakartımda B450 Aorus proydu 4080'den daha iyi ses kalitesi vardı.

B450 olan condenser mikrofonu arada ses kartı olmadan %50 performansda çalıştırabiliyordu. 4080 olan hiç çalıştıramıyordu . 4080 yazınca zaten baya problem çıkıyor .

İkisindede WIMA ses kapasitörleri vardı kağıt üzerinde daha iyi olan 4080 ses kalitesi olarak bana göre 1220'den geride. Gigabyte'mı beceremedi 4080'mi gerçekten kötü bilemem.

• 3545tl şu an

• maverick72 M kullanıcısına yanıt

Tam yazıyordum ki, 5 dk evvel davranılmış :)

AMD AM4 X570 Mini-DTX oyuncu anakartı ROG Crosshair VIII Impact 3.545,90TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 21 Nisan 2022; 9:23:5 >
  • KYTECHNGAMING kullanıcısına yanıt

nikin hayırlı olsun :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sağolasın abi. Oldu baya değişiklik. :) Sesini duyduğuma sevindim.

kartta hiç bir özellik yok bu fiyat çok çok fazla

• bjkyener kullanıcısına yanıt

3545'demi çok AMD AM4 X570 Mini-DTX oyuncu anakartı ROG Crosshair VIII Impact 3.545,90TL 

• özellik yok 3545 tl aşırı fazla edeceği max 2000 -2500 tl

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.