abi toplam 900+kdv gibi bi fiyat ayırdık şuan kesin olanlar amd athlon 64 3000 + 256 mb radeon X800 GTO ve 2*512 kingston duel ram... socket hakkında pek bi fikrimiz yok... sen ne önerirsin sence bu kesin olanlarda deişiklik yapalımmı ve tabiki anakart konusunda?...?????
çok tşkkr ama anakart konusunda biraz kararsızız... bazıları epox da çok sorun yaşadıını sölüyo sen ne diyosun kefil olabilirmisin bu karta:P
quote:
Orjinalden alıntı: hakanged
çok tşkkr ama anakart konusunda biraz kararsızız... bazıları epox da çok sorun yaşadıını sölüyo sen ne diyosun kefil olabilirmisin bu karta:P
valla kuzenime aldık ve gayet güzel bir kart ben 1 hafta boyunca ben kullandım hiçbir sorunla karşılaşmadım.
CRT SAMSUNG-794MB 133.0000 USD 1 133 USD + KDV
philips ile değistirebilirsin.107t,107p gayet iidir.
anakarta çok dikkat et. ben EPOX 9NPA+ Ultra ile inanılmaz sorunlar yaşadım. bir hafta içinde bazen günde 3 format attığımı bilirim.hemen elimden çıkardım. durup dururken windows çöküyordu ve öyle bir çökme ki hiçbir sekilde kurtaramoysun. MSI -K8N NEO4 PLATINUM aldım, oldukça memnunum.
asus , dfi anakart al derim sorun yaşamazsın yada
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme