Bildirim
amd athlon 3700+ 64 hakkında
Milka MMMAX Oreo Tablet Çikolata 300 gr : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/dp/B0D6WV648N?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
14 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
acaba soket 939 mu bence sandiego çekirdekli 3700+ işlemci düşünmen daha iyi gibi -
üstadlar daha iyi bilir ama :)quote:
Orijinalden alıntı: player75
acaba soket 939 mu bence sandiego çekirdekli 3700+ işlemci düşünmen daha iyi gibi -
büyük ihtimal sandiego çekirdekli ve soket 939quote:
üstadlar daha iyi bilir ama :)
Alıntıları Göster
soket 939 kesinde -
s939 sandiego ise iyi seçim diyebilirim fiyat/performans olarakquote:
Orijinalden alıntı: trex333
büyük ihtimal sandiego çekirdekli ve soket 939
soket 939 kesinde
Alıntıları Göster -
imzama bakıver...birde 0 almaya bak...birde kesinlikle sandiego çekirdek olmasına dikkat ettt...quote:
s939 sandiego ise iyi seçim diyebilirim fiyat/performans olarak
Alıntıları Göster -
arkadaşım bende işlemcimi senin alacağın arkadaştan aldım ve çok beğendim voltajsız imzamdaki değerler ile çok stabil çalışıyor valtaj vermeden 3.0ghz'e çıkıyor ama stabil olmuyor samırım biraz voltaj verirsem stabil olucak ama soğutmaya güvenemiyorm yane demek istediğim kesinlikle kaçırmaquote:
Orijinalden alıntı: CuCuK
imzama bakıver...birde 0 almaya bak...birde kesinlikle sandiego çekirdek olmasına dikkat ettt...
Alıntıları Göster
-
o zaman alayım yahu scarab seninki sandiago olduğuna göre oda öyle olması lazım saolun arkadaşlar ilgilendiğiniz içinquote:
Orijinalden alıntı: scarab
arkadaşım bende işlemcimi senin alacağın arkadaştan aldım ve çok beğendim voltajsız imzamdaki değerler ile çok stabil çalışıyor valtaj vermeden 3.0ghz'e çıkıyor ama stabil olmuyor samırım biraz voltaj verirsem stabil olucak ama soğutmaya güvenemiyorm yane demek istediğim kesinlikle kaçırma
Alıntıları Göster
-
Duruuuuuun forumda arama yaptır.Jedi_Knight ve benim açtığım konuları oku bi işlemci hakkında.Çok yorgunum uzun uzun yazamayacağım o yüzden....Ama tek şey söyleleyim.quote:
o zaman alayım yahu scarab seninki sandiago olduğuna göre oda öyle olması lazım saolun arkadaşlar ilgilendiğiniz için
Alıntıları Göster
E4 -
bunlar e6 sanırım ama iyi /oc oluyorlarquote:
Orijinalden alıntı: yarimpower
Duruuuuuun forumda arama yaptır.Jedi_Knight ve benim açtığım konuları oku bi işlemci hakkında.Çok yorgunum uzun uzun yazamayacağım o yüzden....Ama tek şey söyleleyim.
E4
Alıntıları Göster -
BENCE BİRAZ DAHA BEKLE KARDEŞ İŞLMECİLERIN FİYATLARI DÜŞECEK ÇÜNKÜ BENIM ELIMDEKI OC.LA STOK FANLA VOLTAJ VERMEDEN 2915MHZ ÇIKIYORDU AMA YENILERI O AKDAR ÇOK O.C OLMUYOR DİYORLARquote:
bunlar e6 sanırım ama iyi /oc oluyorlar
Alıntıları Göster -
200 liraya bi ay sonra x2 alırsın bekle derimquote:
Orijinalden alıntı: pyschoo
BENCE BİRAZ DAHA BEKLE KARDEŞ İŞLMECİLERIN FİYATLARI DÜŞECEK ÇÜNKÜ BENIM ELIMDEKI OC.LA STOK FANLA VOLTAJ VERMEDEN 2915MHZ ÇIKIYORDU AMA YENILERI O AKDAR ÇOK O.C OLMUYOR DİYORLAR
Alıntıları Göster -
Yaaw bi s939 SanDiego uğruna DDR2 ramlerden wavgeçmek ne kadar mantıklı arkadaşlar soruyorum size.quote:
Orijinalden alıntı: odrin34
200 liraya bi ay sonra x2 alırsın bekle derim
Alıntıları Göster
Ama tabi eğer anakartın s939 ise lafım yok ona -
yaw şimdi iyice kararsız kaldım napayımquote:
Orijinalden alıntı: hsnUSTA
Yaaw bi s939 SanDiego uğruna DDR2 ramlerden wavgeçmek ne kadar mantıklı arkadaşlar soruyorum size.
Ama tabi eğer anakartın s939 ise lafım yok ona
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trex333 -- 19 Aralık 2006; 17:31:30 > -
ben 3700 ümü 6 ay önce 200 dolar üzeri bir fiyata aldım.şu an fiyat uygun.yeni bir sistem kurmuyorsan,anakart 939 sa,benimkiquote:
yaw şimdi iyice kararsız kaldım napayım
Alıntıları Göster
gibi işlemcinin kısıtlayacagı bir ekran kartın yoksa,ilerde upgrade degil yeni sistem kurarım diyorsan,param buna yetiyor diyorsan
al ve hayrını gör...
-
herşeyi yeni alcağım düşündüklerimde şunlarquote:
ben 3700 ümü 6 ay önce 200 dolar üzeri bir fiyata aldım.şu an fiyat uygun.yeni bir sistem kurmuyorsan,anakart 939 sa,benimki
gibi işlemcinin kısıtlayacagı bir ekran kartın yoksa,ilerde upgrade degil yeni sistem kurarım diyorsan,param buna yetiyor diyorsan
al ve hayrını gör...
Alıntıları Göster
AMD ATHLON 64 3700+
Palit 7300GT Sonic ekran kartı
ddr2 533 mhz ram 512 veya 1 gb
ve bunlara uygun anakart
-
hocam alacağın s939 sandiago ddr2 desteklemez ğer ddr2 kullanacaksan am2 işlemci ve ona uygun anakart almalısın ama am2 platformunda sandiago ayarında tek çekirdek bir işlemci yokquote:
herşeyi yeni alcağım düşündüklerimde şunlar
AMD ATHLON 64 3700+
Palit 7300GT Sonic ekran kartı
ddr2 533 mhz ram 512 veya 1 gb
ve bunlara uygun anakart
Alıntıları Göster
ama bence 533mhz ram kullanacaksan hiç ddr2'ye geçmene gerek yok düşük cl bir ddr400 ram daha verimli olur diye düşünüyorum anakartıda abit a8n sli veya ultra tevsiye ederim ikinci elde 120ytl'ye filan gidiyorlar
ramleride 1gb tek modul değil 2x512 al dual çalıştırırsın
-
karar verdim çift çekirdeklerin fiyatını düşmesini bekleyeceğimquote:
hocam alacağın s939 sandiago ddr2 desteklemez ğer ddr2 kullanacaksan am2 işlemci ve ona uygun anakart almalısın ama am2 platformunda sandiago ayarında tek çekirdek bir işlemci yok
ama bence 533mhz ram kullanacaksan hiç ddr2'ye geçmene gerek yok düşük cl bir ddr400 ram daha verimli olur diye düşünüyorum anakartıda abit a8n sli veya ultra tevsiye ederim ikinci elde 120ytl'ye filan gidiyorlar
ramleride 1gb tek modul değil 2x512 al dual çalıştırırsın
Alıntıları Göster
-
helal olsunquote:
karar verdim çift çekirdeklerin fiyatını düşmesini bekleyeceğim
Alıntıları Göster -
Son kararınmı? Eminmisiniz?quote:
helal olsun
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- tray işlemci nedir
- intel vtx nedir
- matlab sistem gereksinimleri
- 4060 ti için işlemci
- ryzen ne demek
- amd en iyi işlemci
- samsung exynos 1380
- kirin 9010
- intel işlemci sorunu
- cpu sıcaklığı görme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X