Şimdi Ara

amd athlon 3700+ 64 hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • amd athlon 3700+ almayı düşünüyorum fanıyla beraber 135 ytlye 3 ay garantili buldum sizce alayım mı memnun kalırmıyım yoksa başka bir işlemcimi almalıyım 200 ytlye kadar param var işlemci için

• acaba soket 939 mu bence sandiego çekirdekli 3700+ işlemci düşünmen daha iyi gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: player75

acaba soket 939 mu bence sandiego çekirdekli 3700+ işlemci düşünmen daha iyi gibi
    üstadlar daha iyi bilir ama :)
  • quote:

üstadlar daha iyi bilir ama :)

Alıntıları Göster
    büyük ihtimal sandiego çekirdekli ve soket 939
    soket 939 kesinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: trex333

büyük ihtimal sandiego çekirdekli ve soket 939
    soket 939 kesinde

Alıntıları Göster
    s939 sandiego ise iyi seçim diyebilirim fiyat/performans olarak
  • quote:

s939 sandiego ise iyi seçim diyebilirim fiyat/performans olarak

Alıntıları Göster
    imzama bakıver...birde 0 almaya bak...birde kesinlikle sandiego çekirdek olmasına dikkat ettt...
  • quote:

Orijinalden alıntı: CuCuK

imzama bakıver...birde 0 almaya bak...birde kesinlikle sandiego çekirdek olmasına dikkat ettt...

Alıntıları Göster
    arkadaşım bende işlemcimi senin alacağın arkadaştan aldım ve çok beğendim voltajsız imzamdaki değerler ile çok stabil çalışıyor valtaj vermeden 3.0ghz'e çıkıyor ama stabil olmuyor samırım biraz voltaj verirsem stabil olucak ama soğutmaya güvenemiyorm yane demek istediğim kesinlikle kaçırma

• quote:

Orijinalden alıntı: scarab

arkadaşım bende işlemcimi senin alacağın arkadaştan aldım ve çok beğendim voltajsız imzamdaki değerler ile çok stabil çalışıyor valtaj vermeden 3.0ghz'e çıkıyor ama stabil olmuyor samırım biraz voltaj verirsem stabil olucak ama soğutmaya güvenemiyorm yane demek istediğim kesinlikle kaçırma

Alıntıları Göster
    o zaman alayım yahu scarab seninki sandiago olduğuna göre oda öyle olması lazım saolun arkadaşlar ilgilendiğiniz için

• quote:

o zaman alayım yahu scarab seninki sandiago olduğuna göre oda öyle olması lazım saolun arkadaşlar ilgilendiğiniz için

Alıntıları Göster
    Duruuuuuun forumda arama yaptır.Jedi_Knight ve benim açtığım konuları oku bi işlemci hakkında.Çok yorgunum uzun uzun yazamayacağım o yüzden....Ama tek şey söyleleyim.

E4
  • quote:

Orijinalden alıntı: yarimpower

Duruuuuuun forumda arama yaptır.Jedi_Knight ve benim açtığım konuları oku bi işlemci hakkında.Çok yorgunum uzun uzun yazamayacağım o yüzden....Ama tek şey söyleleyim.

E4

Alıntıları Göster
    bunlar e6 sanırım ama iyi /oc oluyorlar
  • quote:

bunlar e6 sanırım ama iyi /oc oluyorlar

Alıntıları Göster
    BENCE BİRAZ DAHA BEKLE KARDEŞ İŞLMECİLERIN FİYATLARI DÜŞECEK ÇÜNKÜ BENIM ELIMDEKI OC.LA STOK FANLA VOLTAJ VERMEDEN 2915MHZ ÇIKIYORDU AMA YENILERI O AKDAR ÇOK O.C OLMUYOR DİYORLAR
  • quote:

Orijinalden alıntı: pyschoo

BENCE BİRAZ DAHA BEKLE KARDEŞ İŞLMECİLERIN FİYATLARI DÜŞECEK ÇÜNKÜ BENIM ELIMDEKI OC.LA STOK FANLA VOLTAJ VERMEDEN 2915MHZ ÇIKIYORDU AMA YENILERI O AKDAR ÇOK O.C OLMUYOR DİYORLAR

Alıntıları Göster
    200 liraya bi ay sonra x2 alırsın bekle derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: odrin34

200 liraya bi ay sonra x2 alırsın bekle derim

Alıntıları Göster
    Yaaw bi s939 SanDiego uğruna DDR2 ramlerden wavgeçmek ne kadar mantıklı arkadaşlar soruyorum size.
    Ama tabi eğer anakartın s939 ise lafım yok ona
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsnUSTA

Yaaw bi s939 SanDiego uğruna DDR2 ramlerden wavgeçmek ne kadar mantıklı arkadaşlar soruyorum size.
    Ama tabi eğer anakartın s939 ise lafım yok ona

Alıntıları Göster
    yaw şimdi iyice kararsız kaldım napayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trex333 -- 19 Aralık 2006; 17:31:30 >
  • quote:

yaw şimdi iyice kararsız kaldım napayım

Alıntıları Göster
    ben 3700 ümü 6 ay önce 200 dolar üzeri bir fiyata aldım.şu an fiyat uygun.yeni bir sistem kurmuyorsan,anakart 939 sa,benimki

gibi işlemcinin kısıtlayacagı bir ekran kartın yoksa,ilerde upgrade degil yeni sistem kurarım diyorsan,param buna yetiyor diyorsan

al ve hayrını gör...

• quote:

ben 3700 ümü 6 ay önce 200 dolar üzeri bir fiyata aldım.şu an fiyat uygun.yeni bir sistem kurmuyorsan,anakart 939 sa,benimki

gibi işlemcinin kısıtlayacagı bir ekran kartın yoksa,ilerde upgrade degil yeni sistem kurarım diyorsan,param buna yetiyor diyorsan

al ve hayrını gör...

Alıntıları Göster
    herşeyi yeni alcağım düşündüklerimde şunlar

AMD ATHLON 64 3700+
    Palit 7300GT Sonic ekran kartı
    ddr2 533 mhz ram 512 veya 1 gb

ve bunlara uygun anakart

• quote:

herşeyi yeni alcağım düşündüklerimde şunlar

AMD ATHLON 64 3700+
    Palit 7300GT Sonic ekran kartı
    ddr2 533 mhz ram 512 veya 1 gb

ve bunlara uygun anakart

Alıntıları Göster
    hocam alacağın s939 sandiago ddr2 desteklemez ğer ddr2 kullanacaksan am2 işlemci ve ona uygun anakart almalısın ama am2 platformunda sandiago ayarında tek çekirdek bir işlemci yok
    ama bence 533mhz ram kullanacaksan hiç ddr2'ye geçmene gerek yok düşük cl bir ddr400 ram daha verimli olur diye düşünüyorum anakartıda abit a8n sli veya ultra tevsiye ederim ikinci elde 120ytl'ye filan gidiyorlar
    ramleride 1gb tek modul değil 2x512 al dual çalıştırırsın

• quote:

hocam alacağın s939 sandiago ddr2 desteklemez ğer ddr2 kullanacaksan am2 işlemci ve ona uygun anakart almalısın ama am2 platformunda sandiago ayarında tek çekirdek bir işlemci yok
    ama bence 533mhz ram kullanacaksan hiç ddr2'ye geçmene gerek yok düşük cl bir ddr400 ram daha verimli olur diye düşünüyorum anakartıda abit a8n sli veya ultra tevsiye ederim ikinci elde 120ytl'ye filan gidiyorlar
    ramleride 1gb tek modul değil 2x512 al dual çalıştırırsın

Alıntıları Göster
    karar verdim çift çekirdeklerin fiyatını düşmesini bekleyeceğim

• quote:

karar verdim çift çekirdeklerin fiyatını düşmesini bekleyeceğim

Alıntıları Göster
    helal olsun
  • quote:

helal olsun

Alıntıları Göster
    Son kararınmı? Eminmisiniz?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.