Şimdi Ara

AMD Bilgisayar Toplayacağim , Tavsiye Bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • AMD 2200 Sempron işlemci için bazı bundle ürünler buldum ama , bana bu işlemci için , yani AMD Sempron 2200 için performansı tatmin edici olan ve Internet Cafe ortamında sorunsuz çalışabilecek Anakart ne tavsiye edersiniz?

Şu anda FX5200 ve ATI Radeon 9200 SE kullanıyorum ( 128 MB. )

Fiyat olarak çok fazla farkı olmayan ve bunlardan daha iyi çalışabilevcek ekran kartları nelerdir?

Şu anda bir internet cafem var ve 10 makina daha almayı düşünüyorum , tavsiyelerinizi yazarsanız çok memnun olurum.

Not : İşlemcilerim Sempron 2200 olmak zorunda.

herkese şimdiden çok teşekkür ederim , aklınızda tavsiye edeceğiniz ürünlerin fiyatları da varsa , lütfen karşısına yazınız.

• anakart nforce2 chipsetli herhangi bir anakart, fiyatina gore sen secebilirsin epox veya abit marka olabilir.
    ekran karti tabiki ati 9550 128bit
    ramleri 512 yaptin mi gayet guzel bir sistem olur.
  • ya benim bu sistemlere çok fazla para harcamamam gerekiyor , çünkü pek maddi desteğim yok , minimum para ile doğru düzgün bir makina koymalıyım , ve bundan 10 tane alacağım için hepsinde birden hüsran yaşamak istemiyorum.
  • MSI K7N2 Delta2 tercih edebilirsin fiyatı çok uygun ( 62$ )
    Ekran kartıda 128bit radeon 9550 almanı tavsiye ederim daha alt sınıf ekran kartlarını tercih edersen performans bakımından sorun yaşayabilirsin.
  • 9550 fiyatları nerelerde ortalama? , ve bu ATI ekran kartlarında veya Nforce chipsetli anakartlarda marka farkederi?

eğer fark oluyorsa maliyeti yüksek olmayan hangi markalar var?
  • Arena Bilgisayarda gördüğüm bi tane128Mb Agp Sapphire Ati Radeon 9550 TV Out DVI var , ve fiyatı 76,57$+KDV ,

Bu kart için 64 bit yazılmış , bu 64 bit olsa ne olur , 128 bit olsa ne olur? , veya hangisi daha iyi?

9550 modellerinde 128 bit var mı?
  • asus 9550 gamer edition tercih edebilirsin 78-80$+kdv gibi bir fiyatı var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD İşlemcili Sistem Tavsiyesi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gamer edition olanı 64 bit mi yoksa 128 bit mi?

64 bit ile 128 bit arasındaki farkı söyleyebilirmisiniz? farkı olur mu performans açısından veya oyunlarda faydası olur mu?
  • kardeş sana tavsiyem AMD işlemcide Asus kullanma. AMD ilemcide şu anda en iyi uyum sağlayan sorunsuz çalışan anakart EPOX pişman olmayacaksın
  • 128 bit olanını alacaksın ekran kartında
    64 bit olanının yanına bile yaklaşma
  • OK , ASUS düşünmeyeyim , ama EPOX markasını hiç duymadım , çünkü daha önce hep Intel işlemci kullandım

Peki Epox için ne kullanabilirim? Uygun fiyatlı ama performanslı ne var?

128 Bit uygun fiyatlı alabileceğim ekran kartları nelerdir , fiyatları nedir?
    EPOX AMD anakart için uygun fiyatlı ne bulabilirim_?

Malzemeler 10 ar adet alınacak ve internet kafeme eklenecektir. Bu yüzden hüsrana uğramak istemiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Chronica

OK , ASUS düşünmeyeyim , ama EPOX markasını hiç duymadım , çünkü daha önce hep Intel işlemci kullandım

Peki Epox için ne kullanabilirim? Uygun fiyatlı ama performanslı ne var?

128 Bit uygun fiyatlı alabileceğim ekran kartları nelerdir , fiyatları nedir?
    EPOX AMD anakart için uygun fiyatlı ne bulabilirim_?

Malzemeler 10 ar adet alınacak ve internet kafeme eklenecektir. Bu yüzden hüsrana uğramak istemiyorum.

Epox'un ithalatçısı Mascom'dur ..

Mascom, Türkiyemizdeki malının arkasında durmayan, garanti konusunu ihmal eden tüm ithalatçılara tam anlamıyla Kötü Örnek olan ilk İthalatçıdır.

Yurtdışından getirdiği tüm ürünlerinde direk Tüketici ile muhattap olan ve sorunları en kısa sürede çözen ilk büyük ithalatçıdır.

Geçmişteki tecrübelerime dayanarak, Mascom yurtdışından avakado getirse ve al bu 1 kilo avakoduyu kullan, b. sayarın için iidir dese, 1 an bile bile düşünmem, tıkarım kasadan içeri avakadoları..

Epox'mu.. hiç sorun değil, al ve korkma.. arkasında Mascom ve teknik servisi var.

Epox Türkiye

Mascom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi potspot -- 29 Ocak 2005, 21:23:04 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.