Nforce2 chipsetli KT600 bir ana kart alıcağım ama bir türlü karar veremedim ücreti önemli değil o/c yapıyorum 2500+ işlemcim var kendi çapımda araştırma yaptım ve sonuç hepsi hemen hemen aynı siz ne almamı önerirsiniz bir yanlış yapmalk istemiyorum lütfen biri bana yardım etsin!!!!
nforce2 çipsetli kt600 anakrt diye bişey yok. kt600 vianın bir çipsetidir zaten :) yani nforce 2 cifsetli abir anakart veya kt600 çipsetli bir anakrt alabilirsiniz :)
nforce 2 için abit nf7-s/epox 8rda+ rev 2.1
kt600 için epox un kt600 lü anakartı olabilir
Hakkaten o nedir öyle yaw? Deve mi istiyon kuş mu? Neyse... Niyetin NForce2 li bir ana kart almaksa ; Epox 8RDA+ 2.1 NForce 2 Ultra SPP + MCP-T (100$), Aopen AK79D-Max NForce 2 Ultra SPP + MCP-T + SATA RAID (114$), Asus A7N8X-Deluxe NForce 2 Ultra SPP + MCP-T + SATA RAID (135$) öneririm. Yok ben KT 600 alırım dersen; Epox 8KRA2+ KT600 + SATA/PATA RAID (100$), MSI K600 (90$) Asus A7V600 KT600 + Gigabit LAN (100$) alabilirsin. En iyisi hangisi dersen fiyat/performans oranı açısından Aopen AK79D-Max tavsiye olunur.
mi eklerini unuttum pardon Kt-600 ün chip setinin VİA olduğunu bende biliyorum:)))) en iyi beni sen anlamışın drhardware
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by haksan19</i> <br />Nforce2 chipsetli yada KT600 bir ana kart alıcağım ama bir türlü karar veremedim ücreti önemli değil o/c yapıyorum 2500+ işlemcim var kendi çapımda araştırma yaptım ve sonuç hepsi hemen hemen aynı siz ne almamı önerirsiniz bir yanlış yapmalk istemiyorum lütfen biri bana yardım etsin!!!! <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
EpoX Nforce 2 li 8RDA3+ da karar vericem galiba 8RDA+r 2 SATA ya destek vermiyor sanırım başka öneriniz var mı?
abit nf7-s alabilirsin arkadaşım 140+kdw gibi bir fiyatı var