Şimdi Ara

AMD'de 13.9 Driver Deniyen varmıdır ? ( 7850 Kullanan herkes buraya )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıktaki gibi deniyen varmıdır ? Şu anda 13.5 WHQL kullanıyorum. Ortalama bir performans vermekte hd 7850 2 gb ( 1200-1250 ) değerlerinde kullanıyorum...

Herhangi bir stabilite sorunu yaratıp yaratmıyacagı konusunda bılgısı olan varmıdır? tabiki her kartta aynı tepkiyi göstermez ama ben yinede sormadan geçmiyeyim dedim ?

Ya da şöyle söylemeliyim ki hd 7850 için en stabil driver sizce nedir ? lütfen her 7850 kullanan arkadaş kullandığı driveri yazabilirmi bu konuya birbirimizle nasıl tepki verdiklerini paylaşalım ve konuyu zenginleştirelim...

Ben şu anda 13.5 whql kullanıyorum ve ortalama bir performans alıyorum hıc bır oyunda ekran kararması ve stabılıte sorunu yasamadım ama bazı oyunlarda fps yukselırken bazı oyunlardada fps dususlerı yasıyorum arkdaslar...

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sanırım sende 7870 ghz edition kullanıyorsun... Ve hangi driveri kullandıgını sende bizimle paylasırsan sevinirim... Ve driverinden memnunmusun ?

• Söylediğiniz driverı kullanıyorum ve şuana kadar bir şikayetim olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: snaket900

Söylediğiniz driverı kullanıyorum ve şuana kadar bir şikayetim olmadı.

Bende bu driverden memnunum aksini iddia etmiyorum kesinlikle... Ama bazen farklı oyunlarda denediğimde çok kötü grafik barındıran vede cok dusuk fpsler aldığım oyunlar mevcut fakat bf 3 bf4 gibi oyunlarda crysis 3 de çok rahat bir şekilde +45 fps alarak oynuyabiliyorum ( high ultra karışık 2xaa )

cevap yazdığınız için teşekkürler...
  • hd 7850 kullanan herkesten cevap bekliyoruz...
  • 13.9 whql surucudur ve 13.8 13.10 13.11 gibi suruculerdeki crossfire icin frame pacing olayi yoktur yani ilginc yeni denenen bir surucu degil 13.4 gibi.sorun cikarmamasi lazim.
  • ColomberMan kullanıcısına yanıt
    13.4 candır 13.9 sanki ısıyı arttırdı gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lightning_Warrior

Hmm. ozaman hiç geçmiyelim bir daha 13.4 surucusundekı performanstan memnunsunuz demek ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ColomberMan

quote:

Orijinalden alıntı: Lightning_Warrior

Hmm. ozaman hiç geçmiyelim bir daha 13.4 surucusundekı performanstan memnunsunuz demek ?

13.4 iyidi ama 13.9 da crysis 3 performansı arttı gibime geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HD6970 Kullanıcısı olarak hiçbir problem yaşamadım. Gayet stabil çalışıyor. 13.11 Beta çıktı sanırm en son. HD7xxx serisi için performans iyileştirmesi yapıldı sanırım. İki sürücüyüde indirip deneyin hocam, kaybedicek birşey yok

Temiz bir kurulum olması açısndan, eski sürücülerin tümünü kaldırın ve ATI klasörünü silin. Bilgisayarı yeniden başlatıp 13.9 kurun ve deneyin
  • sımdı ındırıyorum aksama sonucları yayınlamış olurum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker_mania

sımdı ındırıyorum aksama sonucları yayınlamış olurum...

heyecanla bekliyoruz
  • Konuya diğer 78xx kullanan arkadaşları davet ediyorum... kullandıkları driveri vede memnun olup olmadıklarını yazarlarsa mutlu oluruz...
  • 7850 2 gc oc modelini kullaniyorum 13.9 kullaniyorum hicbir sorun yok hatta performans biraz artti gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadir5523

7850 2 gc oc modelini kullaniyorum 13.9 kullaniyorum hicbir sorun yok hatta performans biraz artti gibi

oyunlarda aldıgınız fps değerlerini vede oc saat hızlarını yazarsanız sevinirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.