Şimdi Ara

AMD'den ekran kartları için Catalyst Omega sürücüsü: Yepyeni özellikler, artan performans ve dahası... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
4
Favori
4.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yükledim , 4K Virtual Super resulution açtım , sorun yok . Ama pek fark göremedim . Sadece Fps düşüşü oldu :) 42-54 arası gidip geldi . Oyun BF4
  • Büyük farklar varmı acaba merak ettim indirip deneyelim
  • amd catalyst 14.12 çıkmış bir inceleme yapsanız ne güzel olur APUlara ne kadar performans artışı sağlıyor merak ettim.

• omega yayında

• Bu amd windows 8 e neden driver çıkarmıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • amd yazılım olarak çok kötü gerçekten bkz. nvidia ya 9000 serisi kartlara driver çıkartıyor hala

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deníz -- 9 Aralık 2014; 18:58:24 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gaza geldim tele indirmeye yeltendim :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • microsoft windows 8 desteğini kesti de ondan.
  • sürücünün indirmek için 3 saat önce tıkladım. %40 anca indi. İnternetim 50mb/sn normalde 40-50 sn sürmesi lazım. Amd sürücüleri iyileştirmiş güya, radikal kararlar almış falan filan. Yine fos çıkacak gibi!

• quote:

Orijinalden alıntı: motorist34

sürücünün indirmek için 3 saat önce tıkladım. %40 anca indi. İnternetim 50mb/sn normalde 40-50 sn sürmesi lazım. Amd sürücüleri iyileştirmiş güya, radikal kararlar almış falan filan. Yine fos çıkacak gibi!

dosyanın inmesiyle sürücünün performansının ne alakası var Allah aşkına..

• quote:

sürücünün indirmek için 3 saat önce tıkladım. %40 anca indi. İnternetim 50mb/sn normalde 40-50 sn sürmesi lazım. Amd sürücüleri iyileştirmiş güya, radikal kararlar almış falan filan. Yine fos çıkacak gibi!

Amd bu yorumdan gereken ibreti almış Sürücüleri ışık hızında indirmeye sunup sürücü performansını arttıracaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dellino -- 10 Aralık 2014; 6:22:55 >
  • quote:

Driver daha inmeden sen incelemesini yaptın bravo amd'ye arge müdürü olman lazım
  • Hadi bakalım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmxksk

quote:

Driver daha inmeden sen incelemesini yaptın bravo amd'ye arge müdürü olman lazım

50Mb/sn neyi nasıl indireceksin? sabit disklerin yazma hızı okadar değil.

• Arkadaşlar siz fanatik misiniz? yada AMD den başka ekran kartı mı kullanmadınız. Tek bir senede belki milyonlarca ekran kartı satan bir firma bu. Sürücü dağıtmak için doğru düzgün bir sunucusu bile yok. Zaten sürücü konusunda yaşattığı sıkıntılar ortada 3 ayda bir sürücü çıkarı onuda indirmeye saatlerce bekliyosunuz. Ben sürücü kötü indirmeyin mi dedim. Böyle kalitesiz bir kurumdan iyi bir iş çıkmaz yorumu yaptım.

Her kim ne derse desin AMD'nin bir NVİDİA olamadığı bir gerçek. Müşteri memnuniyeti açısından NVİDİA rakipsiz lider konumda. AMD ise NVİDİA taklit ediyor olsada taklidi de başarısız.

Ben NVİDİA kullandığım dönemlerde şu da olsun dediğim bişey olmadı. Adamlar bak sevgili müşterimiz sizin için şunu da düşündük der uyarladık diye haberdar ederdi.

Bi süre daha AMD kullanmaya devam edeceğim fakat köklü reformlar yaparlarda NVİDİA'yı geçerlerse ki hiç sanmıyorum. Yüksek ihtimal bir sonraki kartım NVİDİA olcaktır. Dertsiz tasasız!

Kalın sağlıcakla!

• quote:

Arkadaşlar siz fanatik misiniz? yada AMD den başka ekran kartı mı kullanmadınız. Tek bir senede belki milyonlarca ekran kartı satan bir firma bu. Sürücü dağıtmak için doğru düzgün bir sunucusu bile yok. Zaten sürücü konusunda yaşattığı sıkıntılar ortada 3 ayda bir sürücü çıkarı onuda indirmeye saatlerce bekliyosunuz. Ben sürücü kötü indirmeyin mi dedim. Böyle kalitesiz bir kurumdan iyi bir iş çıkmaz yorumu yaptım.

Her kim ne derse desin AMD'nin bir NVİDİA olamadığı bir gerçek. Müşteri memnuniyeti açısından NVİDİA rakipsiz lider konumda. AMD ise NVİDİA taklit ediyor olsada taklidi de başarısız.

Ben NVİDİA kullandığım dönemlerde şu da olsun dediğim bişey olmadı. Adamlar bak sevgili müşterimiz sizin için şunu da düşündük der uyarladık diye haberdar ederdi.

Bi süre daha AMD kullanmaya devam edeceğim fakat köklü reformlar yaparlarda NVİDİA'yı geçerlerse ki hiç sanmıyorum. Yüksek ihtimal bir sonraki kartım NVİDİA olcaktır. Dertsiz tasasız!

Kalın sağlıcakla!

evet biz fanatigiz ama internet baglantimiz duzgun en azindan 5 dakikada indirdim ben mesela bugun.sen amd'ye camur atmak icin bahane ariyorsun bence git nvidia al bizi de rahat birak olur mu?

• telefonda "internete hızlı giriyor mu" özelliği arayanlarla bi farkı yok durumun
  • quote:

Orijinalden alıntı: .45 ACP

quote:

Arkadaşlar siz fanatik misiniz? yada AMD den başka ekran kartı mı kullanmadınız. Tek bir senede belki milyonlarca ekran kartı satan bir firma bu. Sürücü dağıtmak için doğru düzgün bir sunucusu bile yok. Zaten sürücü konusunda yaşattığı sıkıntılar ortada 3 ayda bir sürücü çıkarı onuda indirmeye saatlerce bekliyosunuz. Ben sürücü kötü indirmeyin mi dedim. Böyle kalitesiz bir kurumdan iyi bir iş çıkmaz yorumu yaptım.

Kalın sağlıcakla!

evet biz fanatigiz ama internet baglantimiz duzgun en azindan 5 dakikada indirdim ben mesela bugun.sen amd'ye camur atmak icin bahane ariyorsun bence git nvidia al bizi de rahat birak olur mu?

Sen benim lafıma maydonoz oldun dostum. Hiç kusura bakmayacaksın!

Ben sana bir konuda atıfta buldum mu? Biri rahat bırakılması gerekiyorsa sen beni rahat bırak. Ben kendi fikrimi beyan ettim. Aynı fikri tanışmak zorunda değilsin.

Birde sana taysiyem yazılanları önce oku sonra yorum yap. Eğer 100 kişinin hem fikir olacağı bir doğruyu idrak edemiyorsan hatta yazma bence.

• motorist34 M kullanıcısına yanıt
    arkadaşım ben sizleri iyi bilirim siz 3 kuruşluk ürüne 5 kuruşluk verip aldığını en iyisi zannedenlersiniz.. bknz:ıphone.. nvidanin sürücüsü falan iyiymişde vs. vs peah.. ben daha dogru duzgun gözede hoş gelen bi driverını goremedim onların.. memu falan 90 lardan kalma.. halada öyledir sanırım.. amd ninde herhangi bir sürücü problemini göremedim.. x1550 den bu yana kullaniyorum.. yani nedir bu amd düşmanlığı anlamadım.. performans konusundada geçti zaten nvidia yı.. nvidia 2 katı pahalı satıyor bknz: gtx titan z saçmalığı... yani daha nesini savunuyorsunuz anlamadım. begenmedigin firma piyasada olmasa nvidia ya mahlum kalacaktik fahiş fiyatlarla uçuracakti kartlari..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazy585858 -- 11 Aralık 2014; 1:25:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deníz

amd yazılım olarak çok kötü gerçekten bkz. nvidia ya 9000 serisi kartlara driver çıkartıyor hala

Çok kötü de denmez bence. Yalnızca rakibinin gerisinde kalıyor denebilir. Sonuçta bu firmalar, son kullanıcıya sunulan en gelişmiş entegrelerin kontrol yazılımlarını sunuyorlar ve bunun içinde o kadar çok şey var ki... Hepsi yeni olmasa da gerçekten 20 tane, hatta çok daha fazla özellik mevcut bu sürücülerde. Bir sürü farklı kart, model, mimari, arada api ile uğraşmalar, farklı sistemler vs. derken aslında düzgün çalışması imkansız bir şeyden bahsediyoruz. O nedenle hataların olması normaldir. Mesele, o hataları en aza indirmek. İşte AMD tarafında o konuda biraz sıkıntı olduğunu söylemek mümkün. Ama Creative gibi, Via gibi firmaları düşününce, AMD'yi öpüp başımıza koymamız lazım. Sonuçta hâlâ yarım yamalak sürücü çıkarıp bunun için ücret istemiyorlar yahut sürücüyü yükledikten sonra kartın bazı özelliklerinin donanımsal olarak çalışmaması gibi durumlar söz konusu değil.

Nvidia da bu yıl itibariyle DX10 mimarili (8000, 9000, G200) kartlarına güncel sürücü desteğini sonlandırdı. En son R340 sürücüleri var. 2016'ya kadar gerekli görüldüğü taktirde sürücü çıkarılacak dendi ancak pek de gerekli görülmeyecektir. İyi ihtimalle Win10 için 1-2 beta ve WHQL sürücü gelir, o kadar. Zaten 2016'dan sonra Fermi'lere de sürücü desteğinin sonlanması söz konusu olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M@U -- 11 Aralık 2014; 2:04:36 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.