Şimdi Ara

AMD'den ekran kartları için Catalyst Omega sürücüsü: Yepyeni özellikler, artan performans ve dahası... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
4
Favori
4.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • geçen gün bu konu hakkında başlık açmıştım:

http://forum.donanimhaber.com/m_100185977/f_//tm.htm#100254464

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carnage86 -- 7 Aralık 2014; 19:48:21 >
  • yanlışlıkla yayınlandı diyor ama ortada sızan bişey yok hani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hobar -- 7 Aralık 2014; 19:53:56 >
  • AMD'nin en büyük eksikliği hangi işletim sisteminde olursa olsun hep sürücüler olmuştu bana göre. Sürücü konusunda sıkı çalışmaya devam ederlerse AMD'ye daha sıcak bakacağım.

• Oh rakibin beli doğrulsun da kartlarımızı ucuza alalım biz de
  • Performans artışına "Since to Launch" yazılmış hataların giderilmesi ise güzel
  • Bu sürücü çıkınca Nvidia gtx 1000 serisini daha çabuk çıkaracak, amd de indirim yapacak 390x çıkınca, HD 7850 kartlar 90-100 TL ye inince bir tane alırım artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 7 Aralık 2014; 20:19:55 >
  • Bu yazılım ile 4k videoları akıcı oynatıyorsa mükemmel olur.

• AMD önce şu Gaming Evolved adını verdikleri rezil yazılımın yerine adam gibi bağımsız bir yazılım koysun. Resmen kullanımı işkence, üstelik tüm oyunları desteklemiyor.

• Hd7850 ?
  • tek tuşla otomatik güncelleme gelsin başka bir şey istemiyorum :)

• FM1 soketli fusion işlemcilerde yararlanıyor mu destekten ? İŞLEMCİ: 3870K, EKRAN KARTI: 6670 DDR5,

• Amd sürücü konusunda hiç sıkıntı yaşamadım bu güne kadar. Sürücü olarak nvidia'dan daha kullanışlı - her iki markadan kartlar kullanıyorum- geliyor bana.

Amd'nin performans kayıpları sadece Nvidia destekli oyunlarda oluyor. Amd destekli oyunlarda nvidia ile arasında 3-4 fps artı fark olurken, nvidia destekli bir oyun çıktığında ya performans sürünüyor ya oyun göçüyor vs. tonla sıkıntı çıkıyor. Sebebi nvidia'nın intel gibi rekabete aykırı metodlarla amd'nin önünü kesmek istemesi.Garibim amd de sonradan sürücüyle vs ile durumu kurtarmaya çalışıyor. Sonra sürücü problemi diye ortalık kaynıyor.

Omega sürücü olayı da bir ara yanlış olmasın bağımsız bir eleman vardı o çıkarmıştı bu isimle sonradan amd bünyesine geçmişti. Herhalde bu sürücüde onun eseri olacak.

• aman benden uzakdursun amd mis

• çıksında deneyelim uzun suredir. driver guncellenmedi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nerede kaldı bu Omega?
  • Deneyelim bakalım 14.12 sanırsam yeni sürüm hadi hayırlısı
  • Nvidia driver olarak daha tutumlu ve guncel derler ama nvidia fazla surucuyle azar azar yani parca parca cikartiyor genelde bu da insanlari guncel diye aldatiyor bana kalirsa…
    Amd ise uzun sure araliklarla surucu cikartiyor ama tam olarak cikartiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.